Yaklaşık 2 yıldır nişanlıyım. Nişanlım çok değişti, ne yapmalıyım?

Yaklaşık 2 yıldır nisanliyim. Nisanlimi çok seviyorum ama son zamanlarda hareketleri ve ettiği sözler çok farklılaştı. İlk nisanlandigimizda ailesi yüzlerini gösterdiler. Aldığım beyaz eşyanın renginden tutun düğün salonuma kadar karıştılar. Nikah olsun ne gerek var dugun olmasın diye tutturdular kabul etmedim zorla dugun salonu tutturdum. Nişanlıma maddi hiçbir yararları yok bilezik alırken bile yardım etmediler. Kirada olmadıkları halde ve evlerine 25 bine yakın para girdigi halde tek kuruş yardımları dokunmadı. Bilezikler bende duruyor diye kabul etmediler, nişanlım benden rica etti Bilezikleri bile geri verdim sırf tatsızlık olmasın diye. Kayinvalidem her şeye karışıyor nişanlım da resmen ana kuzusu. Bir şey söylediğimde haklısın diyor ama beni savunmuyor sürekli bir bahanesi var. Geçenlerde telefonda konuşurken kimse bana muhtaç olmasın bakmam dedi. Ne alaka dedim, ne senin ailene ne kendi aileme bakmak zorunda değilim, evlendikten sonra kimse temelli kalamaz haberin olsun dedi. Halbuki ki kimsenin kalmak istedigi falan yok. Benim annemle babam onu kendi evlatlari gibi görüyorlar. Onun ailesinin bana davrandığı gibi davranmıyorlar. Kendi ailem açısından sevilen birisi.

Daha evlenmeden düğünümüze 1 ay falan kaldı bu arada, bilezikleri istiyor araba alacam diyor, benim üzerime olsun diyorum hayır diyor. Bileziklerini alsamda sana borçlu kalacak değilim öderim tekrar yaparım diyor ama ben pek inanmıyorum. Eskisi gibi değil ilgisi her şeyi değişmiş. Ne yapmam gerekiyor, seviyorum ayrılmak istemiyorum. Ama evlendikten sonra da böyle ana kuzusu olursa çok sıkıntı olur bana çünkü henüz ev tutmadı ama tutacağı ev annesine yakın olacak ne yapmaliyim yardım edin lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var fikrinizi belirtin lutfen
Yaklaşık 2 yıldır nişanlıyım. Nişanlım çok değişti, ne yapmalıyım?