Nişanlım çok değişti ( uzun ama lütfen yardım edin )?

Üç yıllık birlikteliğimiz var çok zor geçti, ya onda pürüz çıktı aldattı veya yine kız konusunda hata yaptı ama ben affettim bana yalvardı bende sevdiğimden bişey diyemedim bu sene de rehberinde eskrt numarası vardı arkadaşım aramış diye açıklama yaptı ben yine affettim neyse böyle devam etti ilişkimiz sozlenmek istedik babam sorun yarattı gözüm tutmadı diye ama onuda ikna ettik zar zor nişanlanana kadar çok ilgili çok mutlu ediyordu çok mutluyduk güzel gidiyordu bidaha hata yapmaz diye çok güvendim o yüzden nişanlandm ama yüzüğü takınca tamamen değişti hal hareketleri bana karşı saygısızlığı , paraya ihtiyacım varken çalışmak istiyorum dedim hayır çalışma yoksa yüzüğü atarım diye beni tehdit etti ama kendisi demedi ben karşılayım ne ihtiyacın varsa diye neyse dedim her bulusmamizda sen oraya baktın buraya baktın artık beni begenmiyorsun gibi laflar etti bu seferde bunlarla uğraştım sana güvenmiyorum dedi nisandan önce hiç demezdi bende guvenmiyorsan at yüzüğü dedim oda güvenmeye caliscam dedi beni çok kötü hallete soktu bana hep kötü imalarda bulunuyor sen zaten dışarda yüzük takmazsin sen erkeklerle konuşursun bakarsın edersin diye ben hiç dışarı çıkmayan insanım telefonum hep ortadadır ama hep bu şekilde der hergun laf anlatmak o kadar yoruldum ki böyle bi insana ben yine gönlünü aldım babamlar hep bırak şunu dedi ben yine pişman olurum diye arada kalıyorum bide cnsel hayatımız olduğu halde VPN indirmiş videolar izliyor yani yakaladım bulustugumuzda ona yetmediğimi bile düşündüm herşeyi çok boka sardı ne yapacağımı inanın bilmiyorum buluştuğumuzda bana hiç yemek yedirmez parası olduğu halde hiç maddiyat konusunda bişey bile demez ama calismama da izin vermez bana yaridm edin paylaşacağım kimsemde yoktu buraya içimi döktüm.
Nişanlım çok değişti ( uzun ama lütfen yardım edin )?