Nişanlım bana zorla nişan yaptırdınız demeye başladı sürekli hakir görüyor ailemi de beni de herşeyin en güzelini yaptık herşeyde bizi suçlamaya başladı amaç nedir arkadaşlar inanın anlamıyorum?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstemiyor icsel olarak mağdur ayagına yatiyor. Pisman olmus nisanlandigina ayrılmak istiyor ama onu da acik acık söyleyemiyor bu yüzden böyle pasif kavgalar çıkarıyor.
Ayrılmaya çalışıyorum ona da engel oluyor bitmesini istemiyorum seni çok seviyorum diyor
Dengesiz işte.
Anlamadım deli midir nedir
At nisani ne bekliyon? Evlenince daha beter olur bu tipler. Zorla diyor adam daha ne desin istemiyor iste.
Atacağım zamanda zaten istediğin bu ben pişmanım mı diyorum felan demeye başlıyor bir şekilde durduruyor
Lütfen bir çocuk daha annne babasız büyümesin.
Valla nişanı atmaya çalışıyorum seviyorum diyor bilmem ne diyor
Ayrıl abla tavsiyesi
Ayrıl gitsin yoksa evlenince başının etini yiyer böyleleri
Amacı ne çok severek isteyerek nişanlandı bir de zorla ona o yüzüğü taktırıp kurdeleyi kestirmedik ya
X per puanın var mı
5 xper var
Özele gel
Şimdiden böyle ise evlenince daha çok artar, iyi düşün evlilik dönüşü zor bir yol
Canım sana bir tavsiye, başıma geldi başkasının da başına gelmesin. Konuş sorunu çözmeye çalış. Olmuyorsa ayrıl. Ben evlendim, boşandım.
Sana da mı aynısı yapıldı
Ben boşandıktan sonra bana aynı senin nişanlının dediklerini dedi. İçinde o kadar biriktirmiş ki.
Evet aynısı bir hatam olduğunda ufacık bile cebine atıyor ve yüzüme söylüyor 3 4 ay sonra
Şimdi böyleyse ileride daha büyük sıkıntılar çıkar. Aileniz ile konuşun.
Konuşuyorum ailene yansıttın sen busun sen çocuksun bilmem nesin kendi işini kendin çözemiyorsun diyor
Zorla nişan yaptırdınız diyor, aileni de katıyor. Kusura bakmasın beyefendi. Bu işler onu sarmıyor evlenmeyi düşünmesin.
Evet zaten bir kere daha sözlenmiş ayrılmış ama o kız da bana ihanet etti dedi ondan ayrıldım dedi ama onunla çok güzel uyuşuyorduk
Dedi
Şuna bak bir de utanmadan ne anlatmış.
Evet ya çok saçma gerçekten sadece menfaat üzerine kurulu birini istiyor
Yol yakınken kararını iyi ver.
Senin nasıl oldu örnek almak isterim tavsiye almak isterim
Ne olsun? Köprüden geçene kadar eş*ğe dayı deme hesabı. Beni aileme ilk bıraktı sonra anneme hakret dolu mesajlar atıp, alın kızınızı başınıza çalın zaten zorla evlendim dedi boşandık.
İnanamıyorum gerçekten
Hayat işte, nereden ne geleceği belli olmuyor.
Valla oynaya güle nişan yaptık ailemi zorla ikna etti seviyorum dedi alıcam dedi felan sonra ailesi beni istemedi bunlar arasında ne konuştuysa suçlu biz olduk
Bu sorunları görmezden gelirseniz daha çok büyür.
amaç nişanı atmak
Atmaya çalışıyorum ona da izin vermiyor
ohoo şimdiden böyle olduysa
Hemen nişanı at ve ayrıl
seni kara günler bekliyo anlaşılan