Nişanlım çok değişti?

Üç senedir sevgiliydik iki ay önce nişanlandik ama yüzük takildiktan sonra çok değişti benim hayalim daha mutlu birbirimize bağliligimizin güçlenmesini muhabbetin sevginin artmasını bekliyordum ama nişanlım olacak şahıs resmen benden nefret eder gibi davranıyor buluştuğumuzda oraya baktın buraya baktın gibi hep benden şüphe eder gibi davranıp kendinden sogutuyor küsüyor bunaltiyor ne bı güzel sözü var nede kibarlıgi sevgiliyken daha iyiydik resmen bugün yirmi kez aradim bakın sayısı da doğru iki kere reddetti o kadar merak ettim ki işten çıkmış evde olduğu saatlerde onu aradım kaç defa mesaj attım hiçbirinde yanıt gelmedi hep aramalarımi reddetti, ablasına yazdım hep bana görüldü attı sonra kusura bakma isim vardı deyip nişanlın uyuyor dedi bende uyandırır misin beş dakka konuşmak istiyorum dedim ablası bana yine görüldü attı çok sinirlendim onada gerçekten bende uzunca bir mesaj yazdım nişanlıma senden soğudum bundan sonra bende seni takmiycam diyip wpden çıktım ne yapacağım bilmiyorum doğru mu yaptim yanlış mı onu da bilmiyorum sizin önerileriniz neler
Nişanlım çok değişti?