Eşimle 7 sene sevgili oldum 2 senelikte evliyim ama evlendikten sonra çok değişti napmalıyım?

çoçuk olduktan sonra sürekli beni aşalamaya ezmeye çalışıyor ben üni mezunuyum fakat mesleğimi elime almadan onunla evlendim o daha açıktan liseyi bile bitiremedi sürekli bana sana yaranılmaz seni dövcen öyle yaranılır aldatcan sen bunlara layıksın sana ekmek alıyom para getiriyom sende nankörlük yap anca diyor sürekli ben olmazsam açsın diyor o kadar sıkıldım ki bu laflardan çalışmak istiyorum ama bebeğim küçük sürekli tartışıyoruz sürekli bağırıyor ve sürekli beni itiyor istemiyor. Ağzından hiç güzel birşey çıkmıyor. 1 kere terkettim çoçuğumuda alıp bana vurmuştu geldi yalvardı herşey istediğin gibi olacak dedi beni memleketten getirtti yeminler edip sözler verip şimdi herşey daha beter beni istemiyor ama sürekli telefonunda şu tiktokta ayıp yapan kadınlara bakıyor acaba benden soğudu mu beğenmiyormu bırakmak istiyorum ama çocuğum babasız büyüsün istemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davransam ilgisini çekerim ya da nasıl vazgeçirebilirim beni aşalamasından?
Eşimle 7 sene sevgili oldum 2 senelikte evliyim ama evlendikten sonra çok değişti napmalıyım?