çoçuk olduktan sonra sürekli beni aşalamaya ezmeye çalışıyor ben üni mezunuyum fakat mesleğimi elime almadan onunla evlendim o daha açıktan liseyi bile bitiremedi sürekli bana sana yaranılmaz seni dövcen öyle yaranılır aldatcan sen bunlara layıksın sana ekmek alıyom para getiriyom sende nankörlük yap anca diyor sürekli ben olmazsam açsın diyor o kadar sıkıldım ki bu laflardan çalışmak istiyorum ama bebeğim küçük sürekli tartışıyoruz sürekli bağırıyor ve sürekli beni itiyor istemiyor. Ağzından hiç güzel birşey çıkmıyor. 1 kere terkettim çoçuğumuda alıp bana vurmuştu geldi yalvardı herşey istediğin gibi olacak dedi beni memleketten getirtti yeminler edip sözler verip şimdi herşey daha beter beni istemiyor ama sürekli telefonunda şu tiktokta ayıp yapan kadınlara bakıyor acaba benden soğudu mu beğenmiyormu bırakmak istiyorum ama çocuğum babasız büyüsün istemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davransam ilgisini çekerim ya da nasıl vazgeçirebilirim beni aşalamasından?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ara ara ayrı kal babanlara git... ve bir hafta 10 gün kal
İşte ailem uzakta ben uzaktayım burda hiç akrabam vs yok çocukla yol çekilmiyor küçük daha
Çok üzüldüm... biz ayrıldık gerçekten hiç kolay değil. Akıllanır o inek ama geç olur
Kavga etmemeye özen göster. Evde inatlaşma onunla. Şikâyet etme. Huyunu öğrenmen lazım iki senede. Suyuna git bakalım bir de böyle dene
Ya zaten onda ve annesinde ben çok sevdiğim için sürekli bana gidemez yapamaz gözüyle bakıyorlar ben geri döndüm sırf bir şans tanımak için kızım için döndüm baba sevgisiz büyümesin diye ama o kadar pişman oldum geldiğine hetirene kadarmış cilalı sözler
Hmm... git mi diyor
Ya ben inatlaşmıyorumm susuyorum hastayım birkaç gündür yemek yiyemiyorum iğne olmaya gidiyorum yattım bir kaç saat gelip beni uyandırıyo kalk kardeşim temizliğe başladı sende yap diye ben nasıl kızmayım zaten birkaç gündür konusamıyorum bile
Aynı benim gibi... Bende öyleydim boşayamaz zannediyordu. Bir kalemde bitti
Ha sonunda pişman oldum o ayrı mesele 😄
Takip edersen senle bu konuda yapabileceklerini konuşmak isterim
Biz boşuna mı davul bile dengi dengine diyoruz kendini böyle birine mahvettirmissin
Eşin aradaki eğitim farkından dolayı aşağılık kompleksine girmiş. Böyle bir evlilikte çocuk mutsuz sevgisiz büyür. Aile terapisi eşin orta yolu bulmaya hazırsa sonuç alınacak bir olaydır.
Tamam eşimle eğer iletişim kurmayı başarabilirsem ikna edicem
İnşallah edebilirsiniz kendim de bir aile danışmanıyım çok faydası olacaktır.
Ayrılmalısin bence, hakkettiği davranışı göster
Arada bir çocuk var babasız büyüyen arkadaşlarımın çoğu baba sevgisimi yanlış insanlarda arıyor. Çoçuğuyla çok iyi çok iyi bir baba ama bana niye böyle yapıyor bilmiyorum hergün ağlayıp durmaktan bıktım ayrılırsa da çocuk bende kalır alırım elinden diyor ben çoçuğum olmadan yapamam
Öyle kolay değil sen alırsın çocuğu, ayrıldıktan sonra anneye verirler
Bana diyor paran yok pulun yok işin yok evin yok sana vereceklerini mi düşünüyorsun diyor her lafında bi ezme çabası
Ayrıldıktan sonra hersey olur bence
Durumları düzeltirsin
Nasıl?
Bi dünya yöntem var
Şiddet var mı peki
1kere vurmayı denedi bende koluna bıçakla kesik attım karakolluk olduk ondan sonra boşucam seni istemiyorum diye yeri göğü oynattı bende memlekete gittim çoçukla 2 gün sonra geldi bidaha olmuycak diye yalvardı babama ayrı yalvardı bana ayrı yalvardı ikna etti değişçek herşey diye ama hiç bişey değilmemiş
Keşke donmeseydin peki yaşlarınız kac
Sen ailenden uzakta mı yaşıyorsun
O 23 yaşında ben 22 bizim çoçukluğumuz bile beraber geçti evet farklı şehirdeyim ailem farklı şehirde
Sen hangi sehirde sin ailen hangi sehirde ve ailen istiyormu boşanmanızı
Ailem istemiyor boşanmamı babam özellikle arada çocuk var diyor annem boşan diyor ben çocuğa bakarım sen çalışırsın diyor ben aksaray'dayım annemler kocaeilde
Kocaeli' bize cok yakın bence bosan hep böyle şiddetli geçimsizlik le evlilik yürümez
Kendine baska birini bulursun evlenecek
Senin meslek ney
İş güvenliği uzmanıyım
İyimis geçerli bir meslek is bulman çok kolay istersen yardımcı olurum
şu an çalışma ki bebeğim küçük
Hm başka çözüm buluruz tkpp atrmsnn ordn konuslm detayli
İstermisin
Aile terapistene gidin
Söyledim bi gitsek mi diye bana diyo senin davranışların düzelmez hep beni suçluyo en ufak şeyde suçluyo ortam yumşasın diye sırnaşıyorum ittiriyo uğraşamam senle diyor bende uğraş demiyorum seviyorum seni diyorum he belli diyor çok zıt ters sürekli bağırarak bişeyleri kafama kakarak konuşuyor ben bu adamı düzeltmek istiyorum ama iletişim kuramıyorum sanki o başka bir dil konusuyo ben başka bir dil
İlginç işinde falan proglem var mı belki stresten oluyodur
İşten gelince soru soruyorum günün nasıl geçti diyorum cevap bile vermiyo kapıdan girer girmez eline alıyo telefonu videolar izliyor yüzüme bile bakmıyor
Bir derdi olabilir bu kadar kısa sürede değismemesi lazm
Çok yüz vermişsin gotu kalkmis suc sende
Evet ben ona çok aşıktım. Peşinden koştum adeta son üni yıllarımda bu koşmaya başladı ilgilendi filan sonra baktım evleniyoruz. Evlendik başladı bu ben biliyorum zaten evlendikten sonra farkettim gözüm açıldı ben aptalmışım poponu kaldırdık nasıl indiricez bilmiyorum
Peki cinsel hayatınız nasıl
İstersen indirebilirsin
Cevap versene
Cinsel hayat yok
Ciddi misin
En son ne zaman yaptınız
Ozaman sizin evlilik bitmiş
Çoçuk olduğundan beri o ne zamn isterse oluyor ben istediğimde yorgunum diyor ama bir kaç defa yakaladım beni reddedip kendi işini kendi görürken ayda 1 2 sefer isterse istemezse yok dokunsam bile ittiriyo bni üf darlma bni diyor fantezi kıyafetleri alıyorum hep reddediyo hepsini kestim sinirden
Peki yatakta herşeyi yapıyor musun onu mutlu etmek için
Cevap versenee
Aldatma oldumu hiç kanka
Evlenmeseydin
Evlenmeden önce böyle değildi diyorum anlamıyonmu geçmişi geri alsam evlenmem zaten artık evlenmişiz işte evlenmeseydin ne ya
Yapacak bir şey yok canım o zaman
Konusmalisin
Konusmuyorum ama konusma bile tartışmaya gidiyor ben anlamıyorum sevdiğim adam bu değildik biz nişanlıyken onlara gider yemek yapardım yardım ederdi kıskanırdı beni şimdi o adamdan eser yok bişey yardım et dediğim zaman bağırıyo ben yorgunum ben para getiriyom sende yapmak zorundasın ben iş yerinde kimseden yardım istemiyorum diyor
Bende evledim aynı eve girince değişti 2 sene sonra ayrıldım sen uzuzleceksen bitir gutsin
İşin zor be hayatım