Eşimle 6 aylık evliyiz ama çok değişti, neden olabilir?

Merhabalar herkeze Ben 6 aylik evliyim ama evlendigimden beri esimi taniyamiyorum. Cok degisti Eski gunlere gore hic bir alakasi kalmadi. Sevgililik donemimizde benle cok ilgilenirdi. hep benle olmak isterdi. Isi varsa hep benimle yapmak isterdi. 5dk lik is bile olsa o gorusme olurdu. Ne derece bana onem verirdiki ozamanlar beraberken annesi veya babasi arasa telefona bile cevap vermezdi cok kizardim niye anneni uzuyorsun geri ara cevap ver ama dedigi tek sey hep boş ver sonra ararim. Simdi ise isten eve geliyor yaptigi tek sey telefonda olmak televisiona bakmak arkadaslarini mac izlemeye cagirmak ya da toilete vakit gecirmek. Benle zerre vakit gecirmio deme'me ragmen umrunda degil. Sorun bende mi diyorum kendi kendime, ama yok. Herseyini yapiyorum yemegini temizligini camasirini ise giderken ugurluyorum, utusunu, misafirlerini pasa gibi agirliorum, herzaman derler hatta cok guzel ilgileniyorsun servisin herzaman 10/10 kisacasi akliniza ne gelirse yapiyorum. Ama yaptigim yemeklerin %99 cope gidiyor, neden yemio anlamiyorum halbuki bende yiyorum o yemekler tadlari guzel tuzu biberi herzaman yerinde. Utu konusunda, donlarina kadar utuluyorum, ve en guzelide ne biliomusunuz, annesi hic utu yapmazdi buna ragmen hala ilgisizlik goruyorum. Cinselik konusuna gelirsek, yapmio, dokunmuo bile. 1,5 ayda bir oda 30 saniye suruo. on sevisme denen bise yok tabiki. ben zevk aldimmi umrunda bile degil bitirdikten sonra da ya uyur ya da telefonuna doner. Bide nedense cok aileci oldu, annem babam teyzeler. LAF KONDURMUYO onceden ben kizardim simdi ise onlarsiz gun yok annesinin yaptigi hic biseye laf kondurmuo. Misal benim kocam cok unutkandir, yanidaha cok benle ilgi olan seylerle kesin en sevdigim yemegi bile bilmiodur. Neyse bir gun annesinin bir yemegini begenmedim cok sirke vardi dedim, kavga patladi yani begenmemek benim de hakkim dimi? Ve bu kavgadan sonra 2 hafta gecmesine ragmen gitti annesine sordu sen o yemege sirke katiomusun diye. Dusun o derece laf gecirmio. kaynanam zaten trip prensesi. surekli trip atar. Ve buna eminimki kocamin deyisimi onun yuzunden oluo. oglenleri esim annesine yemege gider cunku bende calisiyorum oglenleri yokkum ve ne oluosa orada oluodur. Ama esim bunu bana hayatta sozlemez. Ve esim beni hayatta savunmaz. Beni ailesine karsi hayatta korumaz. Benim bide psikolojik sorunlarim var, cocuklugumdan beri zor bi ailede buyudum hep bagris cagris, en sonunda annem bizi terk etti bir gun zaten, uctu gitti. Taki geri gelene kadar. 100% aldatmistir babami tabi o serefsiz de bunu birakip geri geldi buyuk ihtimal. Neyse.. ben psikolog tedavisi goruorum, yani aksiyetem panik attagim var depresyondayim ve esim sayesinde artik guvensizlikte var beni hep rencide etmesi bana dokunmamasi artik agir gelio. Ve esim bu hastaligimi bile bile bana sen abartiosun artik biktim diyor. Ben artik ne yapicagimi sasirdim beni uzdu, aldatti, aglatti ve hic umrunda bile degil tabi gider oyun oynar agladigimda. Daha nice nice seyler soyleyin ne yapim?
Eşimle 6 aylık evliyiz ama çok değişti, neden olabilir?