Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İnsan hep aynı performansta olamaz bazen duraklama dönemine geçer bazen yükselir ama sürekli bu şekilde devam ederse alırsın karşına konuşursun bunun çözümü konuşmak... içine atmakla bir şey çözülmez.. belkide işle ilgili sorunlar yaşıyor bu canını sıkmış olabilir sonuçta hayat pahalı finansal olarak zorluklar yaşıyor olabilir bunun etksi erkeklerde yansıma yapar...
13 Yorumla- 16 gü
çok haklısınız teşekkür ederim dediğiniz gibi biraz akışına bırakıp gözlemlemek gerek
- 16 gü
mutlaka konusurum sağolun
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
16 güŞimdi şöyle bir şey siz buradaki yorumları çok fazla ciddiye alınacak yorumlar ciddiye alınmayacak yorumlar ilişkilerde ve evliliklerde her zaman cinsellik ön planda olmaz Evet ekonomik şartlar geçim düzeni vesaire derken ister istemez bu durumlar size olumsuz etkiliyordur ve bu etkilerle sonucunda da. İster istemez kötü bir duygular yaşıyor olabilirsiniz ve burada yapmanız gereken bir şey söyleyeyim bir aile danışmanı ile bir aile terapisti ile görüşün Yani uygun fiyatlı vardır onlardan fikir almanız daha doğru olur ya da işte son dönemlerde evliliğinizde ve evinizin içinde yaşadığınız birtakım problemleri konuşarak çözebilirsiniz aslında insanların çözülmeyecek problemleri yoktur Yeter ki birbirinizi güzel bir şekilde dinleyin hatta bir sürü televizyondan teknolojiden uzak bir hayat yaşarsınız ve birbirinizle sohbetiniz daha fazla artarsa Bence sorunları en kısa zamanda çözersiniz diye düşünüyorum
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
16 güErkekler genellikle dışarıda çok sorun sıkıntı stres gibi nedenlerle gerilebilir. Bunu ancak eşiyle giderebilir. Buda eve geldiğinde sıcak bir tebessüm derdini sorununu sorup derdine ortak olmayı bekler. Yani kadın duygusaldır. Bence bu duyguyu kullanabilirsin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
16 güBence ilginin azalması sevgisinin azaldığı anlamına gelmiyor
muhtemelen farkında bile değildır
Bana göre büyük bir problem yok sadece ufak bir durgunluk dönemi
Sen sakince kocanla konusur ne hissettiğini söylersen toparlar kendını22 Yorumla- 16 gü
gerçekten öyle bana hiç farkında değilim dedi 😅 teşekkür ederim fikir için mutlaka yaparım 🌸
- 16 gü
Rıca ederım canım 💕
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🧡 Öncelikle sana kocaman bir sarılmak istiyorum çünkü ilişkilerde bu tarz duraklamalar bazen gerçekten kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir. Ama merak etme, herkesin ilişkisinde iniş çıkış anları olur ve bu oldukça normal.
Anlattığına bakılırsa eşin seni seviyor ve sana değer veriyor; bu harika bir temel! Ama o eski heyecan ve sürekli şımartılma dönemleri bazen evliliğin rutini içinde biraz arka planda kalabiliyor. Belki de eşin kendi içinde iş stresi ya da başka bir konuyla meşgul, ama sana hissettiklerini ifade etmekte şimdi daha farklı bir yol izliyor olabilir. Rutin bazen araya giriyor ya, o yüzden ilişkinize ufak dokunuşlarla yeni bir renk katmayı deneyebilirsiniz.
Yaptığınız aktivitelerde küçük değişiklikler, sürprizler ya da hafta sonu birlikte geçireceğiniz özel bir etkinlik planı bu durumu yumuşatabilir. Örneğin, serin sonbahar akşamında bir yürüyüş mü yaparsınız, yoksa romantik bir akşam yemeği mi planlarsınız? 🌙🍂 İletişim en önemlisi; konuşarak benim hissettiklerimi sen de hissediyor musun, diye sormaktan çekinme.
Peki, bir şey sorsam: Birlikte yapmayı uzun zamandır ertelediğiniz bir şey var mı? Bu durumu atlatmanın eğlenceli bir yolunu düşünebiliriz! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İşiyle alakalı birtakım problemler yaşıyor olabilir. Bu durum ister istemez karşı tarafa yansır. Bu durumu canın sıkılmasın diye anlatamıyor ama hissettiriyor bence. Erkeklerin hem normalde hem de yatakta ilgisiz olmasının genel sebebi budur. Eğer beni seviyor, eminim demeseydin aldatıyor olabilir derdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fazla takılma düşünme ilişki tekduzelik sürecine girmiş sadece üzerinde durma sadece her zaman yaptığınız şeylerin dışına çıkın akşam evde yemeyin dışarda yiyin başka akşam sinemaya başka akşam bir kafeye oturmaya çıkın beraber sosyallesin yatakta dersen fantezi olaylarına girin yatağı renklendirin buarada nickte enteresanmis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tabii ki her zaman aynı tutku heyecan ve istek sürekli kalacak diye bir şey yok Cicim ayları bitmiş birazcık monotona dönmüş diyebilirim bitince de sen de kendini boşlukta hissediyorsun bu da gayet normal Sen de zamanla alışacaksın o da zamanla alışacak
00 Yorumla
16 gü22 yaşında evlenmek bana çok mantıksız geliyor 29-30 lara kadar düşünmüyorum bile insanın ruhu genç o yaşa kadar bir kere ben 27 yaşındayım en az 2-3 sene var diyorum. O yüzden erken evlenmek bana göre yalnış ve olgunlaşmayan kafa ilgisizliğin en büyük sebebi bence
126 Yorumla- 16 gü
çok haklısınız teşekkürler
- 16 gü
Rica ederim. Umarim aranız düzelir durum çok üzücü ya...
- 16 gü
Nickınızın tam anlamı nedır anlayamadım? Bu arada
- 16 gü
Neyse umarım barışırsınız
- 16 gü
aramız gayet iyi de biraz akışına bırakmam lazım belki de bakacağım ilerlemeye göre
- 16 gü
Kanka yalnız amsız kelimesi çok değişik bir nick olmuş benden demesi bundan soğuk yapıyor olabilir 😂
- 16 gü
Çok güldüm affet
- 16 gü
nickin öyle bi olayı yok ya tamamen esprisine aslında😅 yayıncı videoları izliyorsan mutlaka denk gelmişsindir
- 16 gü
Hiç izlemedim valla öyle bir yayıncıya denk gelmedim daha doğrusu soğuk yapma sebebi belli 😂
- 16 gü
aşk olsun hahah😅😅😅😅 ya tamamen esprisine aslında pipisiz ve gamsız da olabilirdi bakirkertenkelenin videosundan esinlendim ben amsız olduğum için değil ay çok güldürdün beni yaa sabah sabah
- 16 gü
Vay amsız vay dikkat et kocan bosamasın seniiii 😂😂😂😂😅😅🤣
- 16 gü
boşarsa kendisi bilir 😅😅😅😅😅
- 16 gü
Sen ne yap ne et kocanı yatakta tatmin etmeye bak😄 kadın isterse cilve işveyle çok güzel yatağa bağlar erkeği her şeyi biz mi diyelim la sana yap işte 😂
- 16 gü
hsjshsjshwkwj tamam yaparım haber ederim sana reis dhjwhsjshs
- 16 gü
Taktik de veremem ama o kadarı özele girer yok böyle zıpla şöyle hopla falan Aleldldkkdkzk çocuk yok mu çocuk tekrar sizi birbirine bağlar belki?
- 16 gü
Telegram falan varsa ver az bişey muhabbet ederiz dertlesırız akıl veririm sana yine sen bilirsin tabi 😄😊
- 16 gü
ya sorma bi fikir alayım biraz içim rahatlasın dedim herkes yazmıs yatakta farklılık yap yok harmandalı oyna yani daha ne yapabilirim ki ben adamın alt takımı alıp kendime montalayıp gezemem ki aq hshshs çocuk yok da aslında bi kopukluk da değil normal bişey farkındayım ama biraz alınganlığım üstümde sanki?
- 16 gü
Bence sen ondan ilgı ve sevgi bekliyosun tamamen çünkü hep fazla fazla alıştın ilgiye sevgiye şu anda aç hıssedıyosun😄😊
- 16 gü
Durum gayet normal ne zMan dertleşmek istersen telegram var beklerım kardeşim
- 16 gü
ben bulurum seni reis merak etme hdjsj
- 16 gü
Eyvallah sen biliyon daha😂
- 16 gü
aynen öyle 😅😅
- 16 gü
Bende sevişecek hatun bulmaya gidiyorum kardeşim şans dıle bana😂
- 16 gü
inşallah bulursun reis işin çok zor söylim
- 16 gü
Sebep? Etraf kadın kaynıyor bende yakışıklı sağlıklı adamım? Sorun ne😂
- 16 gü
Boş yaptın kankam
Yani bazı dönemlerde bu yaşanabilir eşini sorarak çok bunaltma aksine sen daha çok sevgini ilgini göster
21 Yorumla- 16 gü
öyle yapacağımmm teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
16 gühttps://www.youtube.com/embed/A6a2uITki1Y4 yıl yiyişip sonra evlenince sizin ilişki şarkıdaki gibi olmuş bitmiş.
01 Yorumla- 16 gü
4 yıl yiyiştik diyen oldu mu sana yaaa ahahahah
Gizli Üye(25-29)16 güArtık monotonlaşıyor, bizim de öyle. Evlendik yuvakurduk, eşim de yanımda. Tamamdır. İşten çıkınca eve geliyor kötü alışkanlığı yoksa takılma. Arada bi pikniğe gidelim gezmeye gidelim vs diye laf at, eşlik ediyorsa senden başkası yok
04 Yorumla- 16 gü
her şeye eşlik eder sağolsun tek bırakmaz gayet normal bir durum farkındayım ama insan düşünceye engel olamıyor
Cevap sahibi16 güHaklısın. Bi zaman sonra geçim derdi başlıyor. Hayatın gerçekleriyle yüzleşmek kolay değil. Genç yaşta sorumluluk almak; hele şu zamanda gerçekten büyük cesaret istiyor. Akşam evindeyse öp başına koy. Ne arkadaşlarım var anlatsam durarsın
- 16 gü
doğru millet götü başı dağıtmış durumda gerçekten haklısınız teşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi16 güO yüzden takılma. Akşam kapıyı aç güler yüzle karşıla, aradaki farkı gör. Ben anahtarı almam yanıma. Eşim açsın kapıyı. Bana kızar anahtarı almıyorsun diye ama bilerek almıyorum ben.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
16 güEvlilik böyle zamanla bazı şeyler azalır olağan şeyler canlı tutmak eşlere düşer ama ıki taraflı
03 Yorumla- 16 gü
Monotonlaştımı diyorsun
- 16 gü
doğru söylüyorsun belki de biraz benim şımartmam lazımdır
- 16 gü
Sen görev düşüyor da oda bir şeyler isteyecek başka durumu var acaba
Çalıştığı işyerinde bayan personeller varsa bu durum ondan kaynaklı da olabilir demek istediğimi umarım anlamışsınızdır
02 Yorumla- 16 gü
anladım demek istediğinizi ama çalıştığı ortamı bizzat gördüm hep erkek var kadın yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
16 güÇözümlenmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sadece bir araya gelip, herşeyi açıkça konuşup birbirinizi anlamanız gerekiyor.
02 Yorumla- 16 gü
çok haklısınız teşekkür ederim
- 16 gü
Rica ederim toparlanıp, her şey düzelecek buna inan😊🙏🏼
Hazırda bekliyorlar avını çoğu beyninle okumuyor soruyu. Cicim ayları bitti sanırım ondan olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
16 güSoğuk sana karşı kus olabilir yaptığın bir durum karşısında kırgın ya da evlendim dereyi geçtim demiştir
00 Yorumla
16 güher şey ilk günkü gibi kalmaz evlilikler bir müddet sonra monotona döner zaten
01 Yorumla- 16 gü
haklısınız
Bu durumu eşinize soyledınız mı
İşleri yoğun veya Baska sorunları olabılır06 Yorumla- 16 gü
söyledim ama farkında değilim gibisinden geçiştirdi net bir şey söylemedi başka bir sorun olsa illa ki bilirdim ama yine de deneyeceğim teşekkürler
- 16 gü
çok aşırı bir yoğunluk yok gayet rahat bir ortamda çalışıyor herkes normaldir olur diyor ama bilemiyorum 😅
- 16 gü
inşallah yoktur ama yine de bir soracağım daraltmadan teşekkür ederim
Evlendiniz bu artik normal yani klasik evlilik moduna giriyorsunuz garipseme
06 Yorumla- 16 gü
garipserim çünkü hiç ilgisiz kalmadım bırakmadı beni yani ilgisiz
- 16 gü
haklısın biraz akışına bırakmak gerek belki de bilemiyorumm
- 16 gü
tamamdır yazdım bir kenara teşekkür ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
16 güÇünkü cicim ayları bitmiş oluyor her evlilikte olduğu gibi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Belki de bilmediğin bilmeni istemediği bir problemi vardır biraz sabret
00 YorumlaŞöyle ki olan şu kadına ne verirsen senden onu sürekli ister ve bunu kesersen artık senden hoşlandığını düşünür oysaki sadece erkek yani bunu düşün o aslında aynı ama artık sürekli öyle demek istemiyor
02 Yorumla- 16 gü
bilemiyorum ama böyle şeyler alma verme dengesinde durur karşılıklıdır
Merhaba maalesef evlilikler böyle olur zaman geçinse monotonlaşma eksi heyecan eski istek eskisi gibi olmuyor hiç bir şey size özel bir durum değil maalesef günümüzdeki evliliklerin çoğunluğu bu şekilde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
16 güo nasıl nick öyle :))
14 Yorumla- 16 gü
harika değil mi :))))
- 16 gü
harika cidden nereden aklına geldi :))
- 16 gü
bakir kertenkele sağolsun ordan aklımda kalmış hxjahahsh
- 16 gü
hahahhah hayırr ne alaka
Gizli Üye(36-45)16 gümaalesef erkekler evlenince özellikle zamanla heyecanını yitirir. Eğer eşindeki gecici bi durum değilse maalesef napsan nafile.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)16 güSiz kadinlar aşırı duygusalsiniz. Ayri yataklarda uyusanniza siz
05 Yorumla- 16 gü
hahahahahah
Cevap sahibi16 güKanka niye gülüyorsun Gerçekten sizin alışma süreniz geçmiş her şey ilk zamanlarda olduğu gibi olmaz ki çocuğunuz var mı
- 16 gü
hayır çocuğumuz yok da neden ayrı yatayım ki yani komik geldi güldüm
Cevap sahibi16 güAl dinle bakalim
https://voca.ro/1hJLyhFBGYni
Cevap sahibi16 güHaksizmiyim😅
Gizli Üye(30-35)16 güRumuzuna bakılırsa çokta bir tuhaflık olmamalı hayatında
10 Yorumla
16 güBişey kullanıyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 güBaşka sıkıntıları vardır bu da size yansıyo olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)14 güBelki iş yerinde bi sıkıntı vardır onu kafasına takiyodur.
01 Yorumla
Cevap sahibi14 güburada dengesiz grzklı insan çok o yüzden yorumlarını umursama
Bak ben sana bir şey diyim seven erkekte kaybetme korkusu olur kaybetme korkusu olmayan erkek ilgisiz olur eski sevgisi kalmamış demektir. ki. bu da iyi bir durum degil
00 YorumlaŞey ilk seneler ilk aylar cicim ayı oluyor genelde sonra sonra sıkılma oluyor bide evlilikde de seni garantiledigini düşünüyor o çaba kalmiyor arada olur içinden gelirse oda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 güKafasında başka sorunlar vardır ve bunu istemeyerek sana yansıtıyordur, iletişim kurarak bunun üstesinden gelebilirsiniz.
00 Yorumla
16 güBiraz da sen birşeyler yap güzel konuş destek ver. Belki maddi açıdan bir sıkıntısı vardır. Biraz da verici olmayı dene
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 61,3b cevap paylaştı. Heyecan , tutku bitmiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Tatmin edemiyor olabılırısn
015 Yorumla- 16 gü
öyle bir durum olsa söyler kesinlikle böyle şeylerde alınganlığım olmadığını bilir ama yine de soracağım teşekkürlee
- 16 gü
ilişkide harikayız ama her şey ilişkide bitse keşke belki biraz da benim şımartmam gerekiyordurr
- 16 gü
daha fazla istese çekinecek birisi değil ki direkt işleme koyulur zaten 😅
- 16 gü
aynen öyle o konuda asla utanma sıkılma gibi bir durum yok ikiletmem bile 😅 sorun belki de bendedir çok kafaya takıyo da olabilirim
- 16 gü
iki gün oluyor neden sordun
- 16 gü
ne uzun sürermi
- 16 gü
evet sürer
- 16 gü
allah razı olsun yaa içimi rahatlattın bu ne bicim cevap wpdpsksksn
İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)16 güCinsel iliskini farklı hale getir
02 Yorumla- 16 gü
napim adamın üstünde harmandalı mı oynim reis
Cevap sahibi16 güİşte böyle yaparsan bişe bekleme
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Demek ki aranızda bişeyleri çabuk tüketmişsiniz
02 Yorumla- 16 gü
sanmıyorum ama öyle olursa seni bulur söylerim reis
16 güKocanı yükseltmelisn
05 Yorumla- 16 gü
yükseltiyorum ama bilmiyorum bir gariplik vaaaar
- 16 gü
E yükselince yumusamıyo mu
- 16 gü
yumuşuyor ama bilmiyorum her şey yat kalk değil poyrazcım maleseffff
- 16 gü
Hmm evli olmadıgım için bilmiyorm ama ben olsam yumuşarım sora
- 16 gü
Manyak çok ablam 🥰😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
16 güOyledır
04 Yorumla- 16 gü
allah razı olsun içime su serptin
- 16 gü
Canım boş ver takma sen hanımlık gorevını yap yemeyını camasıtını evının gereken seylerını yap eskıgıbı şeyler bekleme insanlar ı hayat şartları deyıstırıyor sende deyıseceksın sonuçda sabırlı olscaksın
- 16 gü
bakalımmm hayırlısı teşekkürler
- 16 gü
Herseyın ilscı sabır sbır evlıkte de sabır çok onemlı
Borcunuz var mı varsa onu düşünüyor olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı. min yokmuş ondan
00 Yorumla
16 güBaska bırı vardır
06 Yorumla- 16 gü
abart biraz daha
- 16 gü
Bende erkeğim iç sesimle yazdım sen bilirsin
- 16 gü
Bende evliyim
- 16 gü
Karımdan uzaklaşırsam Baska bırı vardır hayatımda net
- 16 gü
adam benden soğudu demedim ki reis dedim ki biraz gariplik var herkeste olan şeyler yani biraz konusup acılmak istedim içim karardı hsjs
- 16 gü
İçin kararın bunlar hayatın gerçekleri
2 güO ne biçim isim be
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım