Esim cok anlayissiz 1,5 yildir evliyiz?

Bana surekli agir konusuyor, bugun guzel suslenip resim attim fizigim falanda guzel seksi giyindim , nereye gidiyon yazmis ben guzel bisey demesini beklerken. sonra eve geldi isten , dün mac izlicegini soylemisti kuzenleriyle sonra oyun oynicaz demisti bana bende mac izleyip eve gelemezmisin dedim sinirlendi yinede takmadi. Bunu istememin nedeni surekli calisiyor gec geliyor birlikte vakit geciremiyoruz cumartesi gunu uzun zaman sonra bos oldugu icin dolu dolu gecirmek istedim dunude bugunude , o isten gelmisti bende eve alisveris yapmistim kahvaltilik seyler aldim yarin icin birlikte kahvalti yapariz diye uzun zamandir yapamadigimiz icin sonra beni tehtid ediyor eh bugun cinemaya gidiyosak ben yarin ise gitcem ozaman diyor sonra guzellikle birlikte vakit gecirmek istiyorum sadece dedim bagiriyor ben sana vakit ayirmiyommu isten gelince hergun senleyim diyor , kisitladigimi soyluyor ama kisitlamiyorum surekli macini izliyor kuzenleriyle biz uzun zamandir bisey yapmiyoruz bas basa uzun zaman sonra evde oldugu icin seviniyordm guzel gecer gunumuz diye , kahveye gidecem ben artik isten gelince (eve geliyor tv basina geciyor telefon elinde sohbet muhabbette yok bunu vakit gecirmek olarak goruyor) , bende senin yolunu gozluyorum birlikte bisey yapmak istiyorm dedim , ozaman bende oyle kadinlardanmi olmami isterdin evinde durmayan surekli disarda gezen para yiyen , sonra bagirdi ben erkegim diye ben yaparim ederim diye , agliyordum ben cimbizla laf aliyordu beni anlamaya bile calismiyordu azarliyor beni cocuk gibi, tamam git ben tek giderim cinemaya dedim (eskiden surekli giderdim) gidemezsin bu evden cikarsan saat 11de babanin evine git bende gelecem oraya diyor tehtid ediyor babamla , ben aglarken bak ac ac gidecem simdi ac ac gidecem !! diyor , halbuki yemek hazirliyordum ben taki beni aglatana kadar , beni aglarken birakti gitti evden , sonra geri geldi kadinlarda ordaymis hadi hazirlan sende geliyon diyor bana , istemedim zorladi, aglamaktan gozlerim sismisti makyajla kapat bekliyom dedi.. cok bencillesmeye basladi ilk aylarimizda boyle degildi kendimi cok kotu hissediyorum, .. surekli tartisiyoruz bu aramizda gecen seylerin en basiti
Esim cok anlayissiz 1,5 yildir evliyiz?