Arkadaşlar başka sebepten ayrıldık, ve bana ulaşmaya çalışıyor kuzeninin hesabından yazdı , sinirlendim artık cevap verdim , konu açıldı içimde kalmasın dedim onuda söyliyim , bana diyor zor olan şeyler zaman alır kolay olmaz. neyin kafasını yaşıyor bu karısıyla resim paylaşmak mı zor olan. bir erkek karisinla fotoğraf neden paylaşmaz?
Benim eski erkek arkadaşım nişanlı Nişanlısı boy boy fotolar yazılar aşklar harfler yazıyor ediyor O hiç yapmıyor kalp bile koymamış profiline Bekar profili gibi gösteriyor kendini Seninki de öyle galiba
Ben zaten evliyim ve paylaşıyor zaten bütün şifreleri de bende var instagramı da telefonumda açık tek bir dişi sinek bile takip etmiyor ilkokul arkadaşlarını bile sildim çünkü 😂
Ozaman sendr boş yorum yapma soruda detayda resim olduğu yazıyor hala resim mi diye soruyorsun ve üstelik konuş onunla diyorsun konuşmak benin aklıma gelmedi sanki boş boş yorumlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aldattığı için paylaşmaz hanımefendi. Çekindiği gücendiği, eski sevgilileri yılanları vardır hesabında bu yüzden paylaşmaz. Lütfen uyanık olun!
Yeni hesap açtık evlenince yine paylaşmıyor ekli olan biri yok
Arkadaşa katılıyorum. Saklamak istediği şeyler var. Yeni hesap kanıt bence.
Yok eklediğimiz 2 ci gunu kavga etik ben onun telefonunu kırdım o yüzden açmak zorunda kaldi
Eski hesabını tekrar alabilirdi. Belki de kavga sebebinin kökeninde bu vardı. ya da özel bir durum
Biraz telaffuzunuza dikkat ederseniz daha iyi olur bence
Bu arada %100000 haklısınızzzz
Yeni hesap açtık evlenince yine paylaşmıyor ekli olan biri yok?
Benim eski erkek arkadaşım nişanlı
Nişanlısı boy boy fotolar yazılar aşklar harfler yazıyor ediyor
O hiç yapmıyor kalp bile koymamış profiline
Bekar profili gibi gösteriyor kendini
Seninki de öyle galiba
Neden öyle yapıyorlar
Diğer kızlara açık kapı bırakmak için bence
Çünkü profilde harf olsa kalp olsa foto olsa karşı cins yaklaşmaz
Ozaman bekar kalsın
Eşinin tek sorunu seninle fotoğraf paylaşamamak değilmiş bence
Evet kumar oynuyor Esrar içiyor aldatıyor küfür ediyor çalışmıyor
Ay onu bilmiyorum da bu üslup hiç hoş değil eşler tartışırken bile saygıyı korumalı
Oyle ölmez güze atsaydin ayrilmisin nasil. olsa sallangitsin okuz birine benziyo
İyi yapmışsın kesin bir haltlar karıştırıyor
Yeni hesap açtık evlenince yine paylaşmıyor ekli olan biri yok?
Aşko daha yazmayı bile bilmiyor bu adama layık değilsin iyi yapmışssın engellemekle
Paylaşmak derken nasıl paylaşım bu
Hesaplarında resimlerimizi koymuyor
Hmm ben başka şey anladım
Kıskandığı içinde olabilir
Kızım salkmisin başka birinden çekiniyor görmesin o kisi diye beliki
Sen slaksın ki böyle biriyle evlenmişsin
Boş konuşma kzm ilerde sen evlenince kocan seni paylaşacak diye emin olma insan nerden bilsin
Ben zaten evliyim ve paylaşıyor zaten bütün şifreleri de bende var instagramı da telefonumda açık tek bir dişi sinek bile takip etmiyor ilkokul arkadaşlarını bile sildim çünkü 😂
Ne güzel sevindim
Abla ne diyorsun sen anlamadim tane tane konus
Paylaşmıyor derken resimmi
Evet
Konuş onunla
Mal msin konuştum kaç defa
Düzgün konuş sen bu yüzden kaybediyorsun ilk önce konuşma adabını öğren
Ozaman sendr boş yorum yapma soruda detayda resim olduğu yazıyor hala resim mi diye soruyorsun ve üstelik konuş onunla diyorsun konuşmak benin aklıma gelmedi sanki boş boş yorumlar
Aklı varsa bir saniye beklemesin sende