Merhaba. 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğimizden beri başıma gelmeyen kalmadı. Kaç kere çok kötü hastalandım hastanelik oldum, serumdan şoka girdim, bu yaşıma kadar alerjim olmamasına rağmen her zaman kullandığım ilaç alerji yaptı yine hastanelik oldum çok kötü durumda. Anksiyetem olduğunu öğrendim, ağır depresyon yaşadım yemeden içmeden kesildim 7 ay ilaç tedavisi+psikolog zar zor toparlandım sonra hamile olduğumu öğrendim tam yüzüm güldü 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajla alındı yine toparladım kendimi. Şimdi tam düzeldim artık her şey yolunda derken 3 gün önce ayağıma sehba düştü ayağım kırıldı onun acısını çeke çeke ağrıkesiciler içtim çok şimdi midem fena halde ağrıyor. Lanetlendim mi ben evlenerek naptım😂 siz ne düşünüyorsunuz? Arada unuttuğum şeyler de vardır+kocamın başına gelenler de var
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelam bu size garip gelicek evde eşya düşüp kırılıyorsa uyku hali çoksa
Halsizlik çoksa
Bel ağrısı sırt ağrısı çoksa eşinle kavga çoksa
Yatak ayırma oluyorsa ara ara
Kabus rüya çoksa
Vücutda morluk çoksa
Bu durumda bir terslik olabilir
Evde sürekli dua okuyun
yüksek sesle dua açın
Abdesti eksik etmeyin. Hayır yapabilirsiniz
Sirkeli su ile evi temizleyin
Kapılari evin girişini muhurleyin dua okuyup sirkeli su ile kapı pencereleri silin buna kapı mühürlemek deniliyor. İyi geliyor denedim01 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinizden bazıları var. Tamam yaparım bu dediklerinizi. Çok teşekkür ederim🙏
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Psikologlar profesyonel şekilde yardım eder tamam ama önce sen kendine yardım et
Hemen toparlan neşelenmeye çaliş böyle böyle iyice hasta olacaksın Sonra hastalıklı gelin aldık derler Kimsenin umurunda olmazsın dişleriyle yer bitirir daha çok hasta ederler Toparlan düşersen daha çok vuracaklar
02 Yorumla
Soran+1 yılYok düşmedim zaten hepsini çok şükür atlata biliyorum ama işte yoruyor insanı
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Büyü olabilir veya insanların negatif enerjileri den de olabilir bunun için korunma yöntemleri var araştırabilirsiniz. Ve evinizdeki kotu enerjiyide kovarsanız düzeltebilir bence. Geçmiş olsun bu arada
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim🙏
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir insanın nazarı değmiş olabilir veya kıskanmış olabilirler seni. Büyü bile yapılmış olabilir. Kendinizden kaynaklı bir kusur değilse tabi ki.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani hiç bir sağlık sorunum falan yok. Düzenli kontrollerimi yaptıran biriyim çok sağlıklıyım. Nazara çok inanan biriyim ola bilir evet ama dualar okumaktan başka falan ne yapa bileceğimi bilmiyorum
Soran+1 yılPsikolojik destek uzum süredir alıyorum zaten anksiyete yüzünden. İyileştikten sonra bile hala ara sıra seanslar alıyorum psikolojimde bir sorun yok hepsini hallettim zamanında
Soran+1 yılİnşallah. Çok teşekkür ederim🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Bence bosan!
Türkiyede dul kadin zor ama bosan.
Esin ile enerjilrriniz uymuyor. Spirituel olarak!
Hayatin evlenmeden iyi idi ise nedeni budur.
Bir kiz arkadasim vardi, cok güzel hayati vardi. Mükemmeldi.
Evleni, kisa süre sonra kanser cikdi, iki sene tedavi oldu vede birgün evliligin tadini cikaramadi.
Tam hersdy bitti düzeldi gibi yani kanserden kurtuldu. 6ay esi ile birlikde calisti vede sonunda
Kanserin yeni nüks etmesi ile öldü!
Bazen gittigin evin vede oradaki kisilerin enerjileri negatif olabiliyor ya da seninkine uymuyor.
Onedenle bosan, yeni bir baslangic yap03 Yorumla
Soran+1 yılYa kardeşim bu ne örnek şimdi allah korusun. Seviyorum kocamı ne olursa olsun mutluyum onunla niye boşanayım. Hayatta 100de 100 hiç bir şeyden sigortalanmamışız zaten belki boşanıp hemen öleceğim nerden bile bilirim bunu? Kısa yaşayacaksam da acısıyla tatlısıyla sevdiğimle mutlu yaşamak istiyorum.
Soran+1 yılEvet Allah kimseys göstermesin öyle acıları. Umarım inşallah her kes için hep en iyisi olur. Çok teşekkürler
+1 yılbüyü olabilir gerçekten söylüyorum benzer şeyleri yaşayan tanıdığımız vardı evinden muskalar çıktı bir hocaya gittiler falan o dönem hallettiler ama çok şey yaşadılar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvi yeni değiştirdik ya kimse de gelmedi muska falan yetleştirsin. Yine de galiba bi kontrol ettirmek lazım
Nazar değmiş olabilir nazara çok inanan birisiyim bol bol nazar ayeti oku.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de inaniyorum nazara. Okurum hep
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. bunlar hayatın sürprizleri
hayat hickimseye kin gütmez
hersey olur olabilir hayattayken01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzerinizde nazar var büyük nazar hemde
Size tavsiyem iyi bir hoca bulun ve olan biteni anlatın yardımcı olmasını söyleyin
Hoca dediğim büyücü üfürükçü felan değil02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım evet. Onu da yaparım inşallah. Çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim geçmiş olsun
+1 yılEvlenmeye alakası yokta sen yinede evinde dualar bol bol oku nazar deymiş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılKendim okurum her gün. İnşallah bunu da atlatırız huzurlu yaşarız🙏
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılSadaka verin
Nazar olabilir..
kendinizi okuyun nas felak ayetel kursi06 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yapıyorum. Nazara inanan biriyim ama bitmez mi bu nazarr 😟
- +1 yıl
Imtihanin da olabilir abla..
insanlar da ne göz var görmeseler bile sadece dilden ge düşünerek bile nazar degdirenler vr sosyal medyada foto felan paylaşmayin derdin
Soran+1 yılHiç bir şey paylaşmıyorum 1 yıla yakındır. Galiba öyle ama napalım illa kendimizi öldü olarak mı kaleme verelim bu gözlerden kurtulmak için😔
- +1 yıl
Tabikidr sizde haklisnz sabredin sabrin sonu selametir Allaha sığın bu durumda
Soran+1 yılİnşallah sonu iyi olsun da sabrediyoruz 🙏
- +1 yıl
Insallah amin👍🤲🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞanssız bir dönemden geçiyorsunuz ailecek Sonu güzel olsun inşallah
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşallahh🙏🙏🙏 çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Beni en çok da çocuk meselesi üzdü Umarım bir dahakine sağlıkla dünyaya gelir
Soran+1 yılEvet toparlanmam uzun sürdü o konuda hala da içimde derin bir yara olarak kalıyor. İnşallah 🙏 çok teşekkürler
- +1 yıl
Bir baba olarak Allah yardımcınız olsun diyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvladım bol bol Felak nas oku. Üst üste gelmesi düşündürücü
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gün okuyorum. Evet çok fazla üst üste geliyor hepsi
- +1 yıl
Kıyamam sana ben
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılevlendikten sonra bozulan çok oluyo sağlık taraması şart :))
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli kontrol yaptıran biriyim. Her şeyim normal, hiç bir sağlık sorunum yok, turp gibiyim
- +1 yıl
:))) ozaman duş alırken kuruyer bırakmayın:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılNazar yuva yıkar nazar. Birlikte oturup bakara dinleyin. Şükür namazı kılın. Dua edin bol bol ve olumlu düşünün. Birbirinize sahip çıkın.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Hepsini yapmaya çalışıyorum. Çok teşekkür ederim🙏🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Allah mutluluğunuzu daim kılsın ve sizleri tüm şerlerden, kötülüklerden muhafaza eylesin.
Soran+1 yılÇok çok teşekkürler🙏 Amin 🙏🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık seni koruyup kollayacak ailen yok yanında is başa düştü her konuda temkinli olmalısın..
11 Yorumla
Soran+1 yılTemkinliyim ama bir yerden sonra yoruluyor insan. Hep bir şeylerle uğraşıyorum😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılHint dizilerine konu olur bu . Şaka Bi yana da geçmiş olsun nazar olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Evet hem komik hem korkutucu bir durum😅
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu şakaya dökmeniz ve ayakta güçlü kalmanızı tebrik ediyorum. Kocanız çok şanslı
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka türlü yaşanmıyor 🥲
+1 yılEvlilik ve çocuk gibi sürecinde hormonal değişikler olabilir bilmediğin dokunan ilaç almış olabilirsin hiç bir şey tesadüf değildir
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet hepsinin bir nedeni var tabii ki ama hepsi üst üste gelince biraz yoruluyor insan haliyle
- +1 yıl
Farklı uğraşlar bul biraz daha heyecan versin motivasyonun yükselir
Soran+1 yılUğraşlarım var zaten hastalık sakatlık derken çalışamıyorum ki🥲
- +1 yıl
Hayata olumlu bakmalısın yine iyi bir düşün derim
Soran+1 yılBakıyorum ya. Acı çeke çeke bile gülümseyen pozitif düşünen biriyim. Bu soruyu da dalgasına sormuştum ama her kes büyü falan dedi bi garip oldum
- +1 yıl
Büyü falan öyle bir şey sanmıyorum biraz dalga geçer gibi olduğu için enerjinizin yüksek olduğu belli ediyorsunuz. Mutlu sağlıklı bir hayat diliyorum 😊
Soran+1 yılEvet enerjimi düşürmüyor bu şeyler şükür. Çok teşekkür ederim🙏
- +1 yıl
Rica ederim iyi günler
Biri fena kiskanmis askm cekememisler sizin nazar etmisler
13 Yorumla
Soran+1 yılDualar okurum hep, sosyal medyada falan da bir şey paylaşmıyorum. Bitmiyor bu nazar ya
- +1 yıl
Belki inanmassin ama benim buyu yapan yengem var bir gun gece saat 11 de bizim kapiya dayandi bizde actik noldu dedik oda ee canim sıkıldı da size oturmaya geldim dedi mecburen eve aldık iste bu bizim evde kaldi bende ozman kucuktum 11 yasinda filandim yengemi cok sevdigimden gece onun yaninda yattim sabah oldu iste annem kahvalti hazirliyodu bende icerde oturuyodum sonra yanimiza yengemde geldi sonra nasil olduysa birden sacmalamaya basladi dediki anneme ben senin ogluna buyu yaptim bozmak icin 40 dugum bagla sonra okuya okuya coz dedi annemde birgun oturdu bunu yapti sonra 1ay ardindan abim disardan okumaya basladi neyse iste sonra bu kari dusa girdi dusta kapiyi filan kitledi banyoda bagirmaya basladi bizde kortuk kapiya vurduk vurduk acmadi en sonunda kapiyi kircaktik acti sonra gitti kilot sutyen ile namaz kilmaya basladi aksam abisini aradik sonra onlara da buyu yaptigini soyledi abisi ile karisini ayirmak icin ve abisi ile karisi cidden bir ara ayrılıyordu iste bunu hastaneye kaldirdilar 3 hafta hastanede yatti kendi evine gitti sonra koltuklara isedi aicti filanda fistik iste askm bence buyu gercek evini bir guzel okut uflet temizlet ailenede ayni sekilde ama saglam bole nefesi gercekten kuvvetli olan birine okut
Soran+1 yıl☹️ ay çok geçmiş olsun. yaptıracağım evet mutlaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı insanlar birbiri için uğurlu değil evlenince şanssızlaşıyorlar öyle olabilir ya da nazar değmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk söylediğinize inanmıyorum ama nazara inanan biriyim belki de nazar
Büyü ya da nazar var acil ev halkını ve evi okuturmalısınız..
03 Yorumla
Soran+1 yılYaptıracağım 🙏
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. İnşallah
+1 yılÜstünde kötü nefes ya da büyü var tılsım yaptır yoksa ölüme kadar sürer
02 Yorumla
Soran+1 yılOha 😟😟😟 Korkutma beni ya
- +1 yıl
😶😶
+1 yılAllah hayırsız olduğunu gösteriyor evliliğinin mdmdmdmdmdm
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama seviyoruz 🥲
+1 yılHayat evlenmeyin diye neler yapmış dinlememişsiniz haha
01 Yorumla
Soran+1 yılYok evlenmeden önce her şey normaldi nolduysa evlendikten sonra oldu😂
+1 yılBir okuyun kendinizi bir şey yapın bu ne ayol
13 Yorumla
Soran+1 yılHep dualar okurum. Kurşun falan da döktürdük hepsi nazar nazar diyor başka da bir şey yok. Bütün dünya bize nazar ediyor sanki. Kendi halimizde yaşıyoruz oysa kii😅
- +1 yıl
Bir sadaka verin aç insanları doyurun gariban sevindirin 😂 yürüyen bela çeker ailesi olmuşsunuz 😂
Soran+1 yılValla öyle olduk😂
cenabet geziyorsunuz heralde karı koca :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılOla bilir belki de
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiri size büyü falan yapmış olmasın...
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ki
Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. cok saçma la. Bağışıklığın cok zayıf
01 Yorumla
Soran+1 yılAyağa sehba düşmesiyle bağışıklığın ne alakası var ki? Çok sağlıklı biriyim oysa ki. Vitamin deyerlerim falan hep kontrol ettiririm hepsi normal
+1 yılBüyü yapan var mı
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki. Benim bildiğim kadarıyla yok
- +1 yıl
Bilmediğin taş kafa yarar sana vereceğim terkipler var bana ulaş ki onları uygula
Soran+1 yılMesaj gönderemedim ama takip isteği attım
- +1 yıl
Hangisisin
Soran+1 yılK ile başlıyor adım, hala da mesaj atamıyorum kabul ettin ama 😊
+1 yılboşan evet valla işaret hiç normal değil
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum boşanmayı bir ihtimal olarak dahi görmüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbişi söyleyimmi sen nasıl hayattasın Hâlâ 😂 okurken şok geçirdim 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen ben de şaşıyorum😅
Cevap sahibi+1 yılharbide bi füze atmamışlar 😂
Uğursuz lanetli bir evlilik
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
+1 yılNazar veya büyü
02 Yorumla- +1 yıl
Evinizi bulunduğunuz bölgeyi çevrenizi değiştirin derim
Soran+1 yılEvimizi yeni değiştirdik. Çevredeki insanları değişemiyoruz maalesef. Onlarla da mesafeliyim zaten. Akrabayla falan çok içli dışlı değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBüyü olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılAklıma öyle büyü yapacak biri gelmiyor. Bilemiyorum o yüzden
- +1 yıl
Hiç belli olmaz. Belki yaşadığınız yeri ve ya evi değiştirmelisiniz. Havası seni kötü etkilemiş olabilir
Soran+1 yılDeğiştirdik zaten. Olumsuzluklardan sonra ama hala devam etmekte
- +1 yıl
Vitamin değerlerini kontrol etmişlerdir herhalde.
Soran+1 yılEvet her şeyim normal, çok sağlıklıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılbol bol dua oku
01 Yorumla
Soran+1 yılHer sabah ve her gece okurum. Dualarla anca sağ kaldığımıza şükür eder olduk😅
+1 yılKurşun döktür bari nazara gelmiş olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yaptırdım. Artık ne yspmam gerek bilmiyorum
+1 yılGusül aliyom mu
05 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki
- +1 yıl
Doğru aliyon mu acaba, tüm noktaların ıslanması gerekiyor. Dikkat ediyonmu
Soran+1 yılEvet çok dikkat ederim hep doğru aldığıma emin olurum
- +1 yıl
Genelde bundan olur, bı aralar benim başıma da geliyordu, bundan olduğunu fark ettim, daha dikkat etmen gereken şeyler de var aslında, burdan her şey yazılmıyor, yorumu kaldırıyorlar
Soran+1 yılAnlıyorum. Daha da dikkat ederim. Çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHocaya görün bi istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aklımda var
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoskançlıktır kimşmkudurttunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBildiğim kadarıyla kimseyii
Gizli Üye(30-35)+1 yılokun üflen sende göz ve büyü var
02 Yorumla
Soran+1 yılOff bu göz bi bitmedi ya. Büyüyü de çok kişi yazdı
Cevap sahibi+1 yılbitmesi gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzüldüm dertleşmek istermisin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılolur mu
eşin yanıdamı bu olaylarda
06 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki yanımda. Bütün müsibetleri birlikte atlatıyoruz
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim🙏 hep okurum
Soran+1 yılÇok teşekkürler. Aminn 🙏
+1 yılBüyü olabilir mi acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki. Hayat işte her şey mümkün
+1 yılBüyü olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kişi yazdı bunu artık ben de tedirgin oldum
Bu zamana kadar nasıl geldin hayret
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet arada ben de düşünüyorum bunu😅
+1 yılcenabet gezmeyin
010 Yorumla
Soran+1 yılGezmiyorum asla
- +1 yıl
valla bunun açıklaması ya bu dur ya da sizi büyü yapıldı
Soran+1 yıl🥲 büyü sanmam ya. İnşallah büyü falan değildir
- +1 yıl
orasını bilemem canım o zaman cenabetsin ya da çok büyük bir beddua aldınız sen ve o öküz kocan
Soran+1 yılKocama niye öküz diyorsunuz pardon? Tanımadan etmeden? Çok ayıp. Cenabet gezmiyorum 2 kere yazıyorum artık. Beddua edenin duasıyla da yaranmadık ki bedduasıyla ölelim. Hiç kimseye zararım, kötülüğüm dokunmadı bu güne kadar. Şanssızlıktır ve ya nazar bilemiyorum ama bedduaya falan inanmam ben
- +1 yıl
belki kocandan kaynaklıdır her şey onun ailesinden olabilir ondan dedim saf birine benziyor kocan bence ve vurdum duymaz aldırış etmeyen biri
Soran+1 yılKocamı tanımadan nasıl bu kanaete geldiniz acaba? Ve öküz tabiri hiç hoş değil
- +1 yıl
benim hislerim beni yanıltmaz da
Soran+1 yılGeleceği de görüyor musunuz? Ve ya 3cü gözünüz falan var mı? Yoksa gönül gözü mü?
- +1 yıl
geleceği görmek benim haddime olan bir şey değil sadece evliklerde ve yüz tanımada iyim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNazardır
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç bitmez mi bu nazar?
- +1 yıl
Göz önünde yaşamayın her şeyinizi. Dualar var okuyun inanıyorsanız
Soran+1 yılHiç göz önünde de değiliz oysa ki. İnanıyorum okuyorum da. İnşallah bununla da geçer ve biter🙏
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılDivorce en güzel çözümdür. Buna işaret ediyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲 ama seviyoruz
+1 yılBoşan apla senin koca lanetli hahzhshx
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyü olabilir
00 Yorumla
+1 yılkız okut kendini :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲 evet okutacağım
boşan abla
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır düşünmüyorum
nazar veya büyü :/
01 Yorumla
Soran+1 yılAy büyü falan çok korkuyorum ya öyle şeylerden😞
Severek mi evlendin