Evliliğim evlilik olmaktan çıktı artık napıcam?

1 aydır falan eşimle sorunumuz yoktu, bayramda ailem yaşadığımız şehire geldi 4 günlüğüne (egeden karadenize). Sonra olan oldu. Eşimle 2 senedir evliyiz, ve bu süre içinde eşim yasaklı madde (ot) kullandı defalarca ilk zamanlar gitmeyi istedim ayrılmayı istedim ama eşim yapmıcağına söz verdi defalarca uyardım ama yine de yapmaya devam etti. Hiç sözümü dinlemedi adam bana ya buna müsade et ya da git diyen biri ya. 2 senelik emeğim var bi çırpıda atamadım. Hep mesajlarını yakaladım, millete mal sorup durmuş. Bağımlı mı bilmiyorum ama değilse bile oraya doğru gidiyor. Ailem varken bu pisliği yaptı, bizimkiler gece uyuduktan sonra odaya çekilip zıkkımı içti. Sonra annemle teyzem gitti bi abim kaldı 1 gün daha, o gün de eşim kalkmış içmiş o halde abimin karşısına çıktı, gözler kıpkırmızı boş bakışlar. Abim anlamadı Allahtan. Sonra gittim bi ton laf yaptım rezilsin tiksiniyorum senin hareketlerinde Çok kötüsün falan bi dünya şey söyledim. Söylesem nolcak bişey değişmedi. Abimde gittikten sonra yine içmeye davam etti, 4 5 gün önce bitirdi iğrenç şeyi, ve o şeye 800 tl para vermiş yine mesajlarında gördüm. Dünde bunu bi tanıdığı var adam 2 de 1 soruyo mal var mı buldun mu diye dün de sordu bulamadım falan dedi bende sen ne arıyosun dedim sence dedi ulan sen daha 3 4 gün önce içmedin mi bunu dedim kendisi için aramıyomuş ama farketmezmiş tanıdığına bulsa o da içermiş. Bu illet yüzünde evliliğimden soğudum onu seviyorum ama artık yapamıyorum. Dün yine tartıştık eşim ehliyet aldı bende sevindim sonra üzüldüm kendi halime, insanların başarısını izlemekten sıkıldım falan dedim, eşimde ben aldıysam sende faydalancan dedi yarın öbür gün ayrılsak nereye faydalancam dedim ordaki cümlem yanlıştı evet ama cidden sonumuz belli değil. 2 senedir hayatım durdu hiçbir ilerleme kat edemedim. Psikolojim iyice gitti. Ordan sonra film koptu ztn eşim dün benimle sözde dışarı çıkacaktı yine o adamla konuşup buluşma ayarladı iyice delirdim bi dünya laf söyledim sonra kalktı üstüme yürüdü bi ton hakaret küfür etti kolumu çekiştirdi dövmekle tehtid etti bin ton şey. Artık dayanıyorum yardım edin napıcam ben.

Güncellemeler
+1 yıl
Yazı çok uzun okuyamam demeyin lütfen yardım
Evliliğim evlilik olmaktan çıktı artık napıcam?