Evliliğim mi yıpranıyor ben mi :(

7 senelik evliyim ve iki yaşında bir bebeğim var. Ama seneler geçtikçe özellikle çocuk olduktan sonra eşim yaşamak için çalışmaktan çok çalışmak için yaşar oldu..

Parasızlık maddiyat ve çalışmak mecburiyetinde olduğu işin ağır şartları onu beni ve evliliğimizi çok yıprattı..

Eşim deyim yerindeyse köpek gibi çalışıyor ama aldığı maaş onun hakettiği maaş değil gecesi gündüzü yok sık sık şehir dışı seyahatleri de cabası:( sürekli gergin sürekli mutsuz umutsuz ve çaresiz:( malesef lise mezunu olduğu için şu an işten çıksa aldığı maaştan daha azına bile iş bulamaz işten çıkmasa adam stresinden geçilmiyor inanın ayın birinden onuna yirmisine kadar maaş vermedilwr derdi maaşı alırız yirmisinden otuzuna para bitti napcaz derdi her hafta her gin acaba bu sefer şehir dışına gidecek mi korkusu ..ne yapacağımı eşime nasıl davranmam gerektiğinide bilmiyorum çünkü bende çok kırıldım yıprandım.çünkü bu stres sınır hep benden çıkıyor lafları tavırları vs çok yansıtıyor ve ben çok hassas bir yapım var :( çok fazla kırılıyorum.inciniyorum :(

Bugün beni öyle kırdı ki tv karşısında duruyo bangır bangır tv açık hiç itirazı yok ama ben.bi kelime konuşsam sus vıdı vıdı etme konuşma varlığın batıyor vs diye kırıcı konuşuyor yazarkan bile canım yanıyor ağlıyorum:(

Ben ki onun parasızlığınıda çekiyorum stresinide yokluğunuda ben üstünü başını yıkıyorum önüne yemeğini koyuyorum ama ya bilmiyorum o bir çalışıp eve para getiriyorum diye beni böyle incitmek zorunda mı?

Şu an kendimi çok kötü hissediyorum kusuruma bakmayın eğer saçmaladıysam:(
Evliliğim mi yıpranıyor ben mi :(