Evliligimin sonuna mi geldim?

Merhaba Kizlar,
Ben galiba kafayi yiyorum. Esimle 2 Yildan beri evliyiz. Esimi cok seviyorum Ama Ailesi beni Hic sevmedi. Biz 2 Yil önce tanistik Ve Ben 3 yil önce baska biriyle nisanliydim, nisanlima dügümüzde 1 ay kalmisti Ve bir hataya düstüm …. anlasamamaya basladin ve eski nisanlimdan ayrildim sonra Esim cikti karsima Ve bana bulismamiz icin teklifte Bulundu Bende dedim ki Ben daha hazir deyilim. Ama o Yinede zorladi 2 hafta sonra bulustuk Ve cok iyi geldi bana derdimi dinlendi kafami dahtabildim onunla birlikte 1 ay sonra onunla iliskiye basladim Ve bunu onu yapamam diyip ayrildim Ama o Pesimi Hic birakamdi beni takip ediyodu arabasyila karsima cikti Ve konusmak icin israr eti Bende doguruyu söylemeye Karar verdim. Ben Bunu sana yapamam hakksizlik olur Ben bir hata yaptim eski nisanlima dedim o Yinede Ben hep arkanda olcam diyip pesimi hic birakamdi Bende ona cok güvendim. Bir kac ay sonra ailesine Yalan söyleyip benimle iliskiye girdiyini Ve benimle evlenmek zorunda oldugunu söyledi ailesi gelip beni istedi nisanimiz oldu v. s. 3 ay sonra Dügünümüz oldu evlendik 6 ay ailesinin evinde kaldik Ve Annesi beni Hic sevmedi evde hep bana surat yapiyodu Ama oglu hep annesini hakkli gördü Bende anneme geri gitim. Ev bulduk esim beni kendi evimize geri aldi falan cok cektim annesi bizi hep kavgaya soktu Ve Şu an 2 yildir eviliyiz 1 hafta önce Kavga etik kavgamizin sebebi yine ailesi Ve her Kavga etiyimizde bana eski hatami yüzüme vuruyor hakaret ediyor ailemi sucluyo Ve ailesine benim yüzümden yalan atigini söylüyo Bende evde cami kirdim masayi kirdim sinirlenip Ve onun evden Atim Oda ailesine gitip herzamanki gibi herseyi anlatmis simdi ailesine Bende anneme geldim 1 haftadir böyle Hic arayip sormuyor Ve emiynim annesi babasi onun beynini yikiyolar. Esimi cok seviyorum Ve evimide Öyle Ve galiba Depressiona girdim ne yapmaliyim lütfen yardim edin.😭😭

Evliligimin sonuna mi geldim?