Evliliğim bitmek üzere?

Meraba arkadaşlar 8 yıllık evliyiz evledndim günden beri aldatıldım ama hep yalvar yakar durdum hep telefon üzerinden yakalardim şimdi iki sefer dir başka kadınla buluşuyo gözümle gördüm yakaladm gene bı şekilde barıştık şimdi bana seni istemiyorum soğudum hep kavga etmekten yoruldum bıktım rahat yaşamak istiyorum artık diyor bizim ikiz cocumuz var 6yasinda 1. sinif evliliğimi bitirmek istemiyorum çünkü cokk seviyorum evet bazen sevmek yetmiyor ama ben kalbime söz geçiremiyorum şimdi gene aynı evdeyiz yatakda hiç Birlikte olmadk 2hafadir birlikte uyuyorz ama ilişki olmuyo ne o yaklasyo ndede bn çok zoruma gitti yaptıkları söyledikleri ama beni bı siklememezlik yapıyor bı umrsamamazlik o yokken ağlıyorum çok yiprandm gidecek yerim yok iki çocuk 1. sinif etkilenmelerini istemiyorum düzeni bozulsun istemiyorum ne yapmalıyım dışardaki kadınlardan bı uzak olsa başka hiçbir şey yok herşeyi 4 4luk ama kız konusunda vaz gecemiyorum alışkanlık olmuş dio elimde değil yapmak istemesem bile şeytana uyuyorum yapıyorum sen daha iyilerine laiksin die bn şerefsizim dio ama dedim gibi evliliği bitirmek istemiyorum ne yapmalıyım dışardan nasıl uzak tutabilirm Allah için yardım eddin

Evliliğim bitmek üzere?