Merhaba biz 7 senedir evliyiz 2 çocuğumuz var eşimle çok genç yaşta evlendik o zamanlar başka kızlarla konuşmaları vardı ayrılmaya çalıştm o lmadı askere gitti geldi konuştuğu kimse kalmadı sonr a biz ailesiyle ayrılıp başka şehre gittik ordada yanlizlik çekip geri memlekete geldik Bursa'da serseri bekar pislik arkadaşı çok geleli 1 sene oldu her cumartesi arkadsiyla içmeye görmek istiyor kimi zaman kavga ettim kimi zaman anlayis ben ameliyat oldum burnumdan o gün pavyona gitme eve geldi resmini yakadm tekrar ayrılmaya calstm ama yine başaramadık ceserat edemedim şimdi geçenler de yine gitti vu sefer dayak yiyip gelmiş sarhasken birilerine satasmislar bu arkadaşı onu pavyona götüren şerefsiz bende onu çıkaracaksın hayatndan dedim 1 hafta küstüm sonra tartstik hala tartsma devam ediyor ona karşı sevgim kalmadığını hissediyorum o da aynı şeyi söylüyor arkadaşını hayatndan cikartmak yerine benim namaza başlamamı söylüyor konumuz şu an boşanma aşamasına geldi ne yapamaliyim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eşiniz zaten sizi umursamıyor. Evli olduğunu da unutmuş. Baba olmayı koca olmayo eve ekmek getirmek olarak gören embesilin biri. Bence bosanin hiç tereddut etmeden
Hayatınızı yaşamak yerine b*k varmış gibi evleniyorsunuz gencecik yaşta sonra olan çocuklara oluyor. Yazık.
Aynen öyle sana katılıyorum
Tamam da geçti artık. Aile büyüklerini falan araya şok o herifi hizaya soksunlar. Mutsuz da olsan o herif biraz düzene girerse mecbur çocukların için katlanacaksın.
Kaynayan kaç kere konuştu daha önce fayda etmedi insanın içinde yoksa kimse sonradan sokamiyor ama katlanamayacak bı iş bulup evli çocuklarımı ayarladgmda kimle görüştüğünü dusunmekten delirecek ama çok pişman olacak inanki ayda bir boşanma konuau gundeme gelip gidiyor bıktım
Hayırlısı olsun. Üzüldüm.
Senin namaza baslaman ne alaka onu anlayamadım
Ben namaza başlayip onunla kavga etmeyecekmisim kavgamdan bikmis
Hanfendiliğini bozmak istemediğim için sövmeyim. Maddi durumun nasıl bilemiyorum da böyle bi erkeğe minnet etme, çocuksa çocuk ya 🤷♀️
Maddi durumum iyi değil tabiki ama arabasını Marşı'nın yarisini alacagm nafakayla bi işe girip çocukları kreşe verme düşüncesindeyim ama nasıl olur bilmiyorum ben namaza başlayıp birde sigarayı bırakarak kyle duzelrms gibi konuşuyor ama sigarayı bırakamam çok karışık kafam
Bu kafada insanlar namazla niyazla iş çözülecek sanıyo işte kaldı ki sana diyeceğine kendi uygulasın. Basında nasıl biri olduğu zaten belliymiş de sen bile bile lades demişsin bacım (: yapacağın en güzel şey yok saymak (genel anlamda)
Pavyona giden bir sarhos sana namaza mi başla diyor senin durduğun kabahat ver avukata boşan
İnanki çok istiyorum ama çocuklarımı dusunuyorum bir tanesi bu sene 1 e başlayacak diğer 2 yaşında namaza başlayıp kavga etmeyecekmsm ben adam olacakmsm
Sen bilirsin hem cocuklarla ugras hemde buyuyememis bi erkekle o zaman hayatta başarılar
Aynen öyle bende ergen eşten bıktım ama cesaret edemiyorum
Bitmeli bence sadakat kalmamis
Sorsan aldarmiyorum sadece gezip içiyorum diyor
Mekan değişikliği yapın
Yapamayız artık işini burada tutturdu gurbette çok zorlandik
Ailen yakınsa biraz ayrı kalın
Ailem yakın ama onlar işin içine girerse olay kötü olur zaten onlar beni çocuklarımla kabul etmiyorlar bu yüzden bu zamana kadar boşanmadm şimdi bosanrsam bosandgm gin evmi isimi ayarlama şekilde cikacagm odama. Söyleyeceğim onalra
Boşanmak için değil birkaç gün özledim diye onlara gidermiyormusun
Eşim şu an şehir dışında sabah gitti yarında gelecek ve evet gidemiyorum annem çok titiz çocuklarıma katlanamiyor
Çıkmaz sokak gibi
Aynen öyle gündüzleri içimde o gücü buluyorum calsirim çocuklarıma bakarım binyandan onlar babasız kalacak babalarına düşkün diegero okula başlayacak inan dusunmekten sıyiracagm yaknda
İnan senin durumunu düşününce ben bile çıkar yol bulmakta zorlanıyorum
Bence bitmesin çocuklarınız var yazık olur
Bunu şekilde çek diyosun yani her cumartesi içmeye gidip sabah dönüyor eve uyuyamiyorum nerde ne yaptı diye
Bir şans daha ver
Boşan