Evliliğim bitmek üzere?

Henüz 1.5 aylık evliyim eşim ilgi göstermiyor değer vermiyor sevildiğimi hissetmiyorum bunu birkaç defa konuştum onunla ama sanki duvara konuşuyorum değişen bir şey olmadı hep benim çabamla yürüyor bir şeyler hep benden gidiyor her şeyi tek başıma yapmak çok ağır geliyor artık çünkü eşimden bir şey göremiyorum kocalık bile !! Eşim işten geliyor birlikte olmak istiyorum ama ben istiyorum o yorgunum diyor gözüm kapanıyor kolumu kaldıracak halim yok diyor onunla yapamayınca hırçın ve agresif biri oluyorum sesim yükseliyor tepki veriyorum çıkışlarım oluyor kaynanam ve kayınpederim ile aynı bina da oturuyoruz geçen ettiğimiz kavgayı duydular bu kız niye ağlıyor dediler benim için yukarı geldiler eşime eğer değişmezse kendine çeki düzen vermezse gideceğimi boşanacağımı ima ettim si**tir git dedi sandalye çarptı önümde babası gerildi önüme napıyorsun sen dedi eşime.. bugün oldu eşim işte çalışıyor hiçbir diyaloğumuz olmadı ne aradı ne yazdı ailesi kızım ne oluyor neden böyle bu çocuk bize hiçbir şey anlatmıyor dedi sen söyle kızım alalım karşımıza konuşalım bi çözüm bulalım böyle olmaz dedi bende her şeyi açıkça söyledim ailesine çok şaşırdılar nasıl böyle şeyler yapar bu adam daha yeni evli aklım almıyor dedi insanlar sen ağlama kızım üzülme gelsin alıp karşımıza konuşuruz neymiş bunun derdi öğreniriz bizde çok yüz verdik buna dediler sen merak etme dediler ama sakın kendi ailene bir şey yansıtma dediler olay büyümesin daha çok dediler tamam dedim bakın sürekli derdimi anlatmak bir şeyler düzelsin diye uğraşmak mücadele vermek beni çok yoruyor ben elini tutuyorum ben sarılıyorum ben öpüp kokluyorum ben birlikte olmak istiyorum hep ben ben ben ondan gelen bir şey yok bana karşı konuşmama rağmen düzelme olmadı hala benim anlayışsız biri olduğumu söylüyor bencilsin yorgunum dememe rağmen hala ısrar ediyorsun dedi az insan halinden anla dedi bana 😢 ailesine söyleyip anlatmakla iyi mi yaptım bilmiyorum ama inanın anlatacak kimsem yok kendi ailemle konuşamam bunları güvenebileceğim bi arkadaşım da yok öyle tek başıma sıkışıp kaldım ailesine yansıtmamak için her şeyi yaptım ama olmadı aşağıdan duydular kavga ettiğimizi… eşim bana dedi ki ağlayarak bu zamana kadar en çok dikkat ettiğim korumaya çalıştığım şey oldu ailem böyle şeylere şahit olmasın dedim sana daha önce dedi bundan korkuyordum işte ben dedi bu andan dedi.. artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi bana kendini her şeyin en kötüsüne hazırla dedi boşanma gibi yani..

Evliliğim bitmek üzere?