Bu evlilik bitmeli mi?

ası yapar, oda ayrı bi dert bir şey alırken 1 TL daha kar yapiyim diye hesap yaparım o gider sigara içer. Daha bir sürü şey var yaşadığım ben fiziksel değil fakat duygusal psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Ve bu insan yüzünden mutsuz bir anne olup çocuğuma mutsuz bir anne oluyorum. Aslında artık bu kişiyi hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum ama kızıma üzülüyorum çok aradayım. 22 kasımda doğum günüydü evden çıktığımda bide utanmadan kutlamadım diye ona da alınıyordur. Kendisi ilk anneler günümü ve doğum günümü bana zehir etmişti benim ikisi de aynı zaman zaten. Sabah kalkıp bir sürpriz yapıp bana kahvaltı bile hazırlamışlığı yok. Bir pazarı var diye onu hiç uyandırmıyorum bende normalde. Öğlen uyanır bide 1-2 saat kendisine gelme süresi oluyor. Sonra da zaten akşam oluyor. Bir süredir birlikte pazar kahvaltımız da yok. İyice bu evlilikten soğudum kafamda kızımla hep farklı hayaller kuruyorum bir düzen hayal ediyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. 2 gündür mesela yok ve eve gitmiyorum huzurlu mutluyum. Zaten eve gitmek istemiyorum tiksindim soğudum evide öyle olduğu gibi bıraktım oda elini kaldırıp bir şey yapmamıştır. Ben onun evden gitmesini istiyorum. Benim aslında anlatacağım o kadar şey var ki artık buraya sığmaz. Kendi ailesine aşırı acıyan üzülen bağlı bir insan. Beni ve kızımı böyle bu duyguları taşıdığına inanmıyorum. Zaten beni sevmediğini artık biliyorum. Ama kızıma karşı davranışları aynı ailesi gibi olmaya başladı. Kızıma üzülüyorum böyle bir aileye dünyaya geldiği için. Sağlıklı büyüsün ben çalışıp güçlü bir anne olarak ona yetip yanında olmak istiyorum. Ama sadece ikimiz olalım istiyorum. Keşke bunu yapabilsem. Aslında hiç kimse bu saatten sonra umrumda değil ama yine de nasıl yapacağımı bilmiyorum birde dönüşü olmayacak iyice düşünüp ona göre karar vermek istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
ya yazmam gerekenleri eksik kopyala yapıştır yapmışım.
Bu evlilik bitmeli mi?