Bu evlilik artık bitmeli mi?

2.5 yıllık çok severek büyük bir aşkla evlendiğim eşimle 1 yaşında ikiz kızlarımız var eşim her zaman herkese fazla samimidir kadın erkek farketmeksizin bi süre sonra bu duruma alışıyor insan rahatsız olsada geçenlerde minik bi tartıştık Pazar sabahı çocukları alıp dışarı çıkacaktık bana trip atarak çocuklara adağı vardı onu kesene gideceğini söyledi bende barışalım hadi çocuklarla vakit geçirelim haftaiçi hallet dedim ve bana çirkin bir üslupla ‘ sen Allah kitap bilmiyorsun heralde ‘ diyerek bugün halledicem dedi 12-1 gibi evden Çıkan adam gece 11 de döndü ve telefona akşam bakmadı gece bir kadın mesaj atmış ne yaptın diye eşim uyurken bir açtım instagramda ekli hiç tanımadığım bir arkadaşı vardı onunla buluşmuş başbaşa denize falan gitmişler bayada ısrar etmiş gel diye daha fazla kalmak istemiş kız Yorgun’um demiş gitmiş ben gece tabi kıyameti kopardım kavga polis falan derken eşim benim hatalı olduğumu söyledi ve evi terketti 1 haftadır ne beni ne kızlarını arayıp sormuyor tek başıma kaldım 2 bebekle evde resmen kendini hatasız görüyor ben eşini seven bakımlı ilgili güzel bir kadınım aptal da hiç değilim daha fazlasını araması gereken ne vardı bir arkadaşla eşine yalan söyleyip görüşmek normal midir eşimle sorunlarım var diye ona anlatmak ne yapmalıyım yine ben suçlu oldum?
Bu evlilik artık bitmeli mi?