Eşim biz sevgiliyken çok açık görüşlü, sosyal bir insandı. Her şekilde bana değer verirdi. Benim ailem biraz katı olduğu için yeterince gezip tozamadık. Eğer evlenirsem gezer tozarız zannettim. Ama beni köye ailesinin yanına yaşamaya mecbur bıraktı. Sevmediğim insanların içinde yaşamak zorundayım, hep kendimi geri plana atmak zorundayım. Asıl özgürlük kendi ailemmiş. Evlenmemi çok sıcak karşılamadılar, Aslında beni bu tip şeylerden korumaya çalışıyorlarmış. Anlayamadım. Uzaktayımda onlardan. Evlenince eşimle ortak bir hayat kurarız zannediyordum ama onun hayatını yaşıyorum ben evde tıkılı olarak. Evlendiğimden beri ailemle 3 kez, arkadaşlarımla hiç buluşamadım. Boşanamam da hamileyim. Taşındığım ülkede doktorum yoktu alamadım korunma hapı, o da kullanmadı korunmak için olan aletleri. Hayatım üzerinde hiç kontrolüm yok. Delirmek üzereyim.
Üstelik kendisi de berbat bir işte çalışıyor ha sakatlandı ha sakat kalacak gibi. İyi para kazanıyor diye degiştirmiyor. Taşınalım diyorum istemiyor ailesinden ayrılmayı. Hep beraber taşınalım diyorum “babam başka yerde yaşamak istemez” diyor. Ben onun babasının yaşadığı hayatı mı sürdürmek zorundayım? Biz evlenmeden önce ailesine bukadar düşkün değildi.
Ne yapmam lazım? Nasıl aklına gireyim manipüle edeyim?
Kızlar siz siz olun beraber yaşamadan EVLENMEYİN.
Dini açıdan iyi değil ama aynı eve girene kadar kimse tam anlamda tanınmıyor. Ya da imam nikahı falan kıydırın benim gibi direct resmi nikah yapmayın.
Üstelik kendisi de berbat bir işte çalışıyor ha sakatlandı ha sakat kalacak gibi. İyi para kazanıyor diye degiştirmiyor. Taşınalım diyorum istemiyor ailesinden ayrılmayı. Hep beraber taşınalım diyorum “babam başka yerde yaşamak istemez” diyor. Ben onun babasının yaşadığı hayatı mı sürdürmek zorundayım? Biz evlenmeden önce ailesine bukadar düşkün değildi.
Ne yapmam lazım? Nasıl aklına gireyim manipüle edeyim?
Kızlar siz siz olun beraber yaşamadan EVLENMEYİN.
Dini açıdan iyi değil ama aynı eve girene kadar kimse tam anlamda tanınmıyor. Ya da imam nikahı falan kıydırın benim gibi direct resmi nikah yapmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer