Nişanım hic umduğum gibi olmadı.

3 yıldır sevgiliydik. Ailelerimiz tanışıyorlar. Eskiden komşularmış. Ben yurtdışında yaşıyorum. Oda 2 yıldır trdeydi buraya yasal olmayan yolla geldi geldikten 1 ay sonra imam nikahı ve nisan yaptık. Annem tatile çıktığı için ve baya bir miktarda nişanlımın buraya çıkmasına yardım ettiği için benim nişanım çok tuhaf geçti. Umduğum şeyler çok farklıydı üstelik. Ve şimdi 2 ay geçmesine rağmen halen hayal kırıklığını üzerimden atamadım. Umduğum ve bulduğum şeyler okadar farklıydıki. Nişanlımıda üzdüm bi kaç gün. Ama biliyorum elinde olsa güzel olmasını isterdi. Ablamın elbisesini giydim. Yüzükler desen annemin aldıkları. İlk önce nişan yapmak istemedim. Annem kuuncede dayanamadım. Sizce nasıl unutabilirim bu olayı ? Nişanlımla 1 yıl konuşmasam diye düşündüm ama onu çok seviyorum. Onu sevmeme rağmen bu olanlar ters geliyor bana okadar hayalim vardıki. Ve hep olduğu gibi hayal kırıklığı yaşıyorum. Depresyona girdim resmen. Okula gitmek istemiyorum hiç birsy yapmak istemiyorum. Hayat sevincim kayboldu. Yardım edin lütfen. Sizce basil toparlana bilirim ?
Nişanım hic umduğum gibi olmadı.