Düğünüm istediğim gibi olmadı?

Herkese merhabalar. Eşimle evleneli neredeyse iki sene oldu. Sanırım yine olsa yine onu seçerdim. Kendisi gerçekten çok ama çok iyi biri.

öncelikle evleneceğimiz süreçte maddi olarak, çok zor bir süreçteydik. Düğünü nasıl yapacağımızı bile bilemedik. Eşim düğün olsun istemiyordu. Düğüne karşı biriydi. İsteme nişan ve düğün yirmi gün sürdü.

Sürekli düğüne kurtulacak bir şeymiş gözüyle baktı. Ailesi sürekli buna gerek yok şuna gerek yok deyip durdu. Aslında size şu kadarını söyleyim. Benim ailem eşimi hiç incitmedi. Sadece düğünün olmasını istiyoruz dediler. Ne ev eşyası aldık ne altın ne de herhangi bir şey.. Tek masrafımız düğün, gelinlik ve damatlıktı. Tabii ki ıvır zıvır şeyler de var. Yani bizim düğün maliyetimiz toplam 40-50 bine tekabül etti.

Düğün gününe kadar sürekli eşime bir şey olmaz sonunda beraber olacağız dedim. O sürekli stresli sürecinden ailesinin her şeyin karışmasından ve maddi olarak altından kalkabilecek miyiz gibi şeyler düşünüyordu.

Ben sürekli güzel şeylere odaklanmaya çalışırken o sürekli stresini ve kötü ihtimalleri konuştu. Ben de son süreçte bitse de rahat etsek kafasına girdim. Düğünümde ne eğlenebildim ne istediğim gibi bir şey yaptım. Dış çekim bile yapmadık. Düğün fotolarımız rezalet. Sonuçta bir kere evleniyordum yani çok içimde kaldı şu an bunları yazarken bile ağlıyorum. Bir düğün fotosu bile paylaşmak istemiyorum. Eşimi affedemiyorum. Hayalimdeki düğün böyle bir şey değildi. Bugün bir arkadaşım evlendi. İstediğim düğüne benzerdi. Arkadaşlarıyla nezih sade bir düğün yapmış. Eşiyle şarkılar söylemiş güzel fotoğraflar çekmişler bayıldım gerçekten. Görünce çok üzüldüm.

Kendi içimde hala bu sorunu halledemedim ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Teşekkür ederim.

Düğünüm istediğim gibi olmadı?