Evlendim ama böyle olacağını bilemedim?

2 aylık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz bunu ben baştan kabul ettim ama alışamıyorum. Duş alması ayrı sıkıntı, Sabah biraz fazla uyumak ayrı sıkıntı çünkü erkenden uyanıp ses yapıyorlar kendimi uyanmak zorunda hissediyorum. Eşimle özel hiçbir şey yapamıyoruz ona sevdiği bir yemeği bile yapamıyorum çünkü kayınbabamın sevdiği yemekler yapılıyor evde inanın eşimi bile zor görüyorum çünkü sürekli iş güç ve misafir var. Gece odamıza çekilince biraz konuşmak güzel vakit geçirmek istesem bile gün içinde aşırı yorulduğum için bazen eşim odaya gelmeden bayılmış oluyorum yatağa kendimi zor atıyorum yorgunluktan. Bir de çok zayıfladım 2 ayda 9 kilo verdim çünkü kayınbabam tuvaletten çıkınca ellerini yıkamadan sofraya oturuyor o ellerle her yere dokunuyor midem almıyor. Nasıl alışacağım lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bide herşeyi ayıp olarak görüyorlar eşim bir kere aşkım diye seslendigi için annesi uyarmış babanın yaninda deme demis. Ben mutfakta iş yaparken kaçak göcek öpüp gidiyo kalamiyor yanımda çünkü bu kadar dolaşma karının arkasından diyorlar anlayış olsa bende bu kadar sorun etmezdim.
Evlendim ama böyle olacağını bilemedim?