Evliligimi cözemedim birtürlü?

bazen Melek gibi ben ne istersem al der fakat maddi durumu iyi oldundanmıdır bilemedim.

bebek gibi sever bazen beni bazende hic yüzüme bakmaz

ona soru sormam yasaktır eve gelene kadar aramamı istemez sadece acil durumlarda

cok capkındır kadınların ilgisine epey meraklı hangi yaş olursa olsun

bana başka kadınları kötüler mesela kötü kadını hemen anlarım flln der

beni kıskanmıyir cünkü calısmıyorum evdeyim o gelmedigi surede evden pek cıkmam cıkıncada hep yazarım.

bir süre beni merak etmesini kıskanmasını cok istedim ve haber etmedim markete giderken... o gün degil günler sonra dile getirdi ben kim bilir ne haltlar ceviriyorum diye arkasından

Ben ona eskiden çok güvenirdim fakat bu güvencimi sarsti buyuk bir ayriliktan döndük

cocuk ister ben ama ben ona söz geciremem hemen bunalır ya da kendini asmaya calişır annesini babasını onun kötü hareketlerine sebep eder

bazen benide sebep eder herseye bir suclu bulur

yıllar boyunca benden özür dilediğini hic duymadım pişmanlık duygusu yok sanki

yaptıgı herseyde hakli aldatsa hakliymis gibi sözler duyuyorum sürekli...

sonra geliyor benim kahrımı birtek sen cekersin der

sonra gelir tam tersini soyler

dün kavga yaptık küs uyuduk sabah yüzüm neden asık neyim var diye sorup durdu sonra kavgadan dolayı oldugunu duyunca gine cıldırdı küs gitti işe...

Sürekli dışarıya atılmış köpek yavrusu gibi heryerden bir 'bu benim Ablam' diyebilcegi tuhaf tuhaf eşlerinden ayrı ya da dul kadınlar buluyor dertleşiyor... benim buna karısmaya hakkim yok cünkü onlar ablasıymış dertleri varmış bense dertsizmişim anlamazmışım kıskanc olmicakmışım neyse

nebilim Ayrılmak bukdr kolay mi gercekten

evlilik denilen şey bu mu? birinden biri hep susan kişi mi olmalı

Evliligimi cözemedim birtürlü?