bazen Melek gibi ben ne istersem al der fakat maddi durumu iyi oldundanmıdır bilemedim.
bebek gibi sever bazen beni bazende hic yüzüme bakmaz
ona soru sormam yasaktır eve gelene kadar aramamı istemez sadece acil durumlarda
cok capkındır kadınların ilgisine epey meraklı hangi yaş olursa olsun
bana başka kadınları kötüler mesela kötü kadını hemen anlarım flln der
beni kıskanmıyir cünkü calısmıyorum evdeyim o gelmedigi surede evden pek cıkmam cıkıncada hep yazarım.
bir süre beni merak etmesini kıskanmasını cok istedim ve haber etmedim markete giderken... o gün degil günler sonra dile getirdi ben kim bilir ne haltlar ceviriyorum diye arkasından
Ben ona eskiden çok güvenirdim fakat bu güvencimi sarsti buyuk bir ayriliktan döndük
cocuk ister ben ama ben ona söz geciremem hemen bunalır ya da kendini asmaya calişır annesini babasını onun kötü hareketlerine sebep eder
bazen benide sebep eder herseye bir suclu bulur
yıllar boyunca benden özür dilediğini hic duymadım pişmanlık duygusu yok sanki
yaptıgı herseyde hakli aldatsa hakliymis gibi sözler duyuyorum sürekli...
sonra geliyor benim kahrımı birtek sen cekersin der
sonra gelir tam tersini soyler
dün kavga yaptık küs uyuduk sabah yüzüm neden asık neyim var diye sorup durdu sonra kavgadan dolayı oldugunu duyunca gine cıldırdı küs gitti işe...
Sürekli dışarıya atılmış köpek yavrusu gibi heryerden bir 'bu benim Ablam' diyebilcegi tuhaf tuhaf eşlerinden ayrı ya da dul kadınlar buluyor dertleşiyor... benim buna karısmaya hakkim yok cünkü onlar ablasıymış dertleri varmış bense dertsizmişim anlamazmışım kıskanc olmicakmışım neyse
nebilim Ayrılmak bukdr kolay mi gercekten
evlilik denilen şey bu mu? birinden biri hep susan kişi mi olmalı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar