- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılYargılamaya gerek yok zaten bir kere evli biri ile niye olsun ki? Senin yapman gereken bu ilişkiyi bitirmek. Adama durumu söyleme bile o kadar berbat bir durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen farklı bir bahane ile hiç söylemeden bitireyim diyorum ama ya kabul eder bu süreçte yanımda olursa o da var
- +1 yıl
Cevap verme, geç cevap ver salla zaten kim durmak istesin ki öyle biriyle. Gerçek sebebi bilirse belki kızıp bir şekilde yakınlarına ulaşacak eşine vs. Belkide daha kötü olacak. İlk kendini güvene al.
En İyi Cevaplar
Ben evli biriyim mutsuz bir evlik yapıyorum seni tanıdım seninle mutlu oldum ve senin duygularınla daha fazla oynamak istemiyorum kabul edersen seninle gönül ilişkimiz olur bundan öteye gitmez istersen ayrılalım.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanları hiç sevmiyorum, evliyken başka biriyle konuşmak ne demek ya boşan ne halt edersen et , aldatmak ne kadar basit oldu , ne biçim varlıklarsınız yazık aldatan herkes Karaktersizdir
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşamiyor ne yapabilirim gönül taşıyoruz kınamaya devam et sen
- +1 yıl
Sen boşan illa onu mu beklicen git aç mahkemeyi
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yargılamıyorum ama yazın yediğin hurmalar durumu... ayıkla pirincin taşını... baştan söylemek lazım.. kabul ederse öyle etsin etmezse de etmesin sonuçlarına o zmn razı ol şimdi dedim
02 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra tobe zaten asla böyle biseye bulasmicam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSöyleyebilirsiniz evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYagilamayin yazmiyolarmi bide deli oluyorum ablaa mutsuzsan bosanirsin 2 erkeğe aynı anda vermek nedir? Birisi kocan haysiyet kalmamış bide bunu yüzsüz gbi soruya ceviriyorlar sonra da kocası duyuyor gruruna yediremiyor vuruyor malmisin herkesin hayatını mahvedincemi rahatliycan bide çocuğun da vardır senin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduğum. kisiyle karı koca ilişkim yok 3 senedir bosamiyor beni ve gidecek yerim yk
- +1 yıl
Devlete sığın ablacım git boşan sonra ne bok yiyosan ye kocan gidecek belki sana da sevgiline de zarar verecek adamın suçu ne kocanın suçu ne senin saçma sapan kadınlık hirslarindan dolayı mahvolacak hayatları hiç bir şekilde haklı değilsin bu ülkede devlet var gider siginirsin bide beklemişler gidecek yerim yok
Soran+1 yılAnlaşmaliyi bekliyordum işte.. iki çocukla devlete nasıl sığınayim
- +1 yıl
Yinede Allah yardımcın olsun ne diyim battikca batmissn
Soran+1 yılYargılama nolur böyle şeyler yapmak ostemazdim detayları Bi bilsen o adama kizardin inanki :(
- +1 yıl
Kizmam bir yanlış başka bir yanlışı doguruyorsa yapılanlar eşittir bunu bir kadın yapıyorsa daha fazladır hele 2 çocuk annesi sen artık sadece bir kadın değilsin bir annesin
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir olayın içine düştün yaw?
Yalan yalanı doğuruyor en güzeli hiç uzatma doğruları söyle aksi halde ya eşin ya da sevgilin elini kana bular.
00 Yorumla Yaaa çok zor bır durum karşınızdakı kişiyi yavaş ya aş uzaklaştırın
04 Yorumla
Soran+1 yılBi kere ayrılmaya kalkıştım geldi iş yerime aldı götürdü beni ille de dükkanı kapattirip
+1 yılsöyler isen senin ile evlenmez ama sohbet eder seks yapar sevgili takılırsınız
04 Yorumla
Soran+1 yılİntikam taşlarına girermi
- +1 yıl
zannetmiyorum yani zaten bekar erkekler genelde evli kadınlar ile olmayı tercih ediyor
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
yani evli kadınlar sorunsuzdur ilerde beni al diye tutturmaz cinselliğe ilgiye daima muhtaçlar (eşleri yüzünden)
Evlisin değilmiş gibi takılıyorsun boşan önce okey ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer yol yakınken demezsen çok büyük başına bela alirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılCesurlar bir gün ölür korkaklar her gün , söyle yolsa sıkışıp kalacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
Halletmiş iğrenç şey derken
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer sende onu seviyorsan şu an'ki eşinden boşanmalısın zaten mutsuz gidiyormuş o karşıda ki kişi ile bir gelecek kurarsın
025 Yorumla- +1 yıl
Oyuncak mı bu evlilik ya
Soran+1 yılİki çocuk var boşanmak kolay değil işte
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılO zaman o kişi ile bağlarını kesmelisin diyicem ama sen onda mutluluğu bulmuşsun
Soran+1 yılBi kere bahaneyle ayrildim çalıştığım yeri basti aldı götürdü beni zorla ikna etti falan
- +1 yıl
Bak kendini ele verdin işte fake soru evli bir kadına kimse böyle yapamaz heleki çalıştı yerde
- +1 yıl
Kocanın kulağına illaki gider
- +1 yıl
Kocanı niye sevmiyon yani sen iyi değil mi ne yapıyor sana ne yaptı bişemi yaptı ona bu ihaneti k@hpeliği yaptın?
Soran+1 yıl@hayalleriçindee evli oldugumu bilmiyor diyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet neden böyle bir şey yapma gereği duydun
- +1 yıl
Ya bırak bu yalanı nasıl iş yerine gelecek kolundan tutacak götürecek seni
Soran+1 yılKocalik yapmadı maddi manevi başkalarına muhtaç etti üstüne üstlük bosamadi 3 senedir ikna edemedim gideceknyerim yok kaldim böyle evinde cocuk da var
- +1 yıl
@Cerenimiss bunu yapan nedir sence açık açık söyle cidden
- +1 yıl
E başka adamda ne arıyorsun peki
Soran+1 yıl@hayalleriçindee aşk sevgi guven bunun bosl8gu içindeyim sahip çıkan biri
- +1 yıl
Bulursun aynen
Cevap sahibi+1 yılİlk önce durumu metresine açıklamalısın ama açıklamadan önce nasıl bir tepki verir onu iyicene ölçmelisin kafanda çok büyük tepki verecek birisiyse
Cevap sahibi+1 yılayrıl sadece neden ayrıldın falan diye darlsrsa seni durumunu açıklamalısın belki yardımcı olabilir senin düşündüğün aksine seni bırakıp gitmez gerçekten seviyorsa ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOndan sonra da kocan istemiyor ama sen istiyorsun sonuçta gidip boşanma davası açıcaksın kocanı aldattığını kocan bilirse çocukların elinden gider
Cevap sahibi+1 yılGerçi gitmesi daha iyi olur hiç bilinmedik birisi ile yaşamaktansa
Cevap sahibi+1 yılKalacak yeri ve maddi durumunu da buna göre ayarlamalısın
- +1 yıl
Kocası boşanmazsa s*k boşanır
Soran+1 yılTakip atıyorum özelden konusalimmi
Cevap sahibi+1 yılKime takip atıyorsun
- +1 yıl
Kime anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. adam sana ne zaman çakcaanın hesabını yapıyo buda ciddi düşünüyo dio 😂😂 olm safmısınız lan 😂😂
00 Yorumla
+1 yılbir an önce söyle her gün bu panikle yaşanmaz. kocandan da ayrıl madem aldatıyorsun sonuçta. böyle nereye varmayı düşnüüyorsun
23 Yorumla- +1 yıl
Böylelerini napmak lazım
Soran+1 yılKorkuyorum ondan :(
- +1 yıl
vermişsindir sen bide
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevli olduğumu söyleyemedim diyorsunuz şimdi Daha önce evlenip ayrılmış olduğumu söyledim iki çocuğum var dedim diyorsunuz hangisi doğru?
00 Yorumla
+1 yılYa mk size kelime bulamiyom ben madem evlisiniz bastan soyleyin mina koduklarimin. Milleti ne oyaliyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılNebilim ben sevecegini annesine bahsedecenj takılır gider sandim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKorkacak bir durumun yok öğrendiği zaman sana gönül rahatlığıyla daha rahat çakacak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKonuşur iken bir ara boşansam seninle evlenirdim gibi sözler söyle.
00 Yorumlaİletişimini kes engelle gitsin
25 Yorumla
Soran+1 yılEngellersem işe gelir bulur benj
Soran+1 yılNebilim işte guvendim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük Sıkıntı iş yerinden heralde bu kisi
04 Yorumla
Soran+1 yılYok değil aynı şehirdeyiz sadece
- +1 yıl
Anladım nerden buldunuz birbirinizi merak ettim yani evlisin ya hangi ortamda buldunuz
Soran+1 yılInstagram
- +1 yıl
Hımmm anladım iyi ama nasıl buldu yani aynı sayfadan mı ilçenin paylaşımdan mı:) yaşınız genç olmali
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorkacak ne var takıntılı birisi mi
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğulu, sert sinirrlı biraz
- +1 yıl
Yavaş yavaş şöyle evli olduğunu duyunca sınırı gider merake etme ya devem eder konuşmaya ya da anında bırakır
Soran+1 yılYavaş yavaş nasıl olacak
- +1 yıl
Sana bişey söyleyec ama kızma de çoktandır söyleyecektim ama cesaret edemedim de kendi duygularini yaz evli olduğunu yaz sonra da
Soran+1 yılYazarak mi yuzyuze mi
- +1 yıl
Yazarak daha rahat konusursun
Soran+1 yılGaliba
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. O hiç sordumu evlimisin diye?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip ayrildim dedim iki çocuğum var biliyor ailemle yasiyorum sanıyor:( yinede kabul etti beni seviyorum diyor
Soran+1 yılBekar o hiç evlenmemiş 32 yaşında
Soran+1 yılNeden olmaz , ben zaten onla evlenmeyi düşünmüyorum boşansamda, okadar duygum yok sadexe rahat ettirir maddi durumu çok iyi ama o istiyor benle evlenmek
- +1 yıl
Empati yaptığında neden olmazı daha iyi anlarsın, neyse geçelim bu mevzuyu, evlenmeyi düşünmüyorsan, yüzüne söyle evliliği unut, bak ne güzel zaman geçiriyoruz bu şekilde düşünüp beni kendinden soğutma de, zaten kendine çeki düzen verecektir. ya da ufak ufak uzakşalacaktır. Sessiz bir cinayet gibi düşün 🤔
Soran+1 yılMantıklı, dün buluştuk bende senin dediğini yapmıştım hatta , esprisine allahtan evli değiliz senle falan dedim , sonra bundan sonraki hayatımı iki cocugumla bir de kediyle geciricem zaten falan dedim.. alındı ben neredeyim o hayata falan dedi
Soran+1 yılKullandım bide işin kötüsü
Evliliğin nasıl gidiyor
012 Yorumla
Soran+1 yılKötü ck
Soran+1 yılSoğumuyor gibi suslenmiyorum bile artık bulusunca
Soran+1 yılSoğur mu öyle veya davam devam ediyor desem
Soran+1 yılÇok da iyi anlaşıyorduk varya 3 aydır huzuru buldum diyordu bende onla mutluydum
Soran+1 yılSonrasi bu işte
Soran+1 yılÇok korkuyorum cok
+1 yılSöyleden ayrıl bir ol bulup ayrıın
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor bırakmıyor beni
- +1 yıl
mesajlşarı cevap verme soğuk davran ilgisiz davran
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle yaptin ya
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum korktum napicam kendisi sert biri bana şiddet uygular diye bile korkuyorum soyleyince
- +1 yıl
Evini falan biliyor mu?
Soran+1 yılEvimi bilmiyor iş yerimi biliyor
- +1 yıl
Söylemeseydin keşke..
Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Yani görüşme olmadıysa uzatmadan söyle
04 Yorumla
Soran+1 yılGörüşme oldu hersey oldu beni sevdiğini söylüyor annesine bahsetmiş falan of off
- +1 yıl
Oww iş baya ciddiye gitmiş her şey yasandiysa kötü olmuş eh sende hem duygusal boşluk hem diğer boşluk dayanamadiysan da şu an direkt uzaklasman gerek.. yaslar kaç?
Soran+1 yılBuluyor beni çalıştığım yere geliyor ayrilinca
- +1 yıl
Bu daha kötü herseyini ezbere biliyor.. yani ne desem şimdi havada kalacak.. mesaj ararmisin bı?
Dolandırdın adamı kaygılanmak da haklısın
06 Yorumla
Soran+1 yılNapicam
- +1 yıl
Konuşmayı keseceksin yuvana ailene döneceksin eşini seveceksin emin ol en iyisi bu yoksa sonun kötü olur anladın mı yaşın kaç bu arada
Soran+1 yıl@hayalleriçindee zorla mı seveyim
- +1 yıl
@helen1 aynen maalesef karaktersizler var
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyemiyorsan görüşmeyi kes o zaman
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Takma
00 YorumlaGerçekleri saklamamalısın
00 Yorumla
+1 yılYanlış yoldasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle bence. Daha fazla kaptirirsa sıkıntı
00 YorumlaBişey olmaz mezara girince söylersin
00 YorumlaNeden söylüyemedin niye yaptın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle bakalım ne olacak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki böylesi de oluyormuş
00 Yorumla
+1 yılSenin ben şerefini sevimm 🤗
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sevgiline evli olduğunu yatakta söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyla yaşama, yüzleş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyazık adama. şeytanla işbirliği yapacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıls*ikti mi peki seni?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılİletişimi kes bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılBulur beni çalıştığım yeri biliyor daha önce ayrıldım geldi aldı beni
- +1 yıl
İyi halt etmişsin ne diyeyim. Şu saatten sonra ne isterse yapacaksın mecburen. Karakteri biraz bozuk biriyse zaten kendine köle eder seni
Soran+1 yılEyvah eyvah bittim ben
- +1 yıl
Bence de. Eğer söylediklerin gerçekse.
Haydeee gelde çık işin ićinden
02 Yorumla
Soran+1 yılNapicam
söyle kötü olur
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
10 YorumlaGerçek sevgiye engel değil diye düşünüyorum
00 YorumlaAçıklıkla söyle durumu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aldatacakmisin?
00 Yorumla
+1 yılcokmu asık oldun
00 Yorumla
+1 yılSöylersin
00 YorumlaSöyle size bişey sormak istiyorum
00 YorumlaNapcaksin peki
00 Yorumla
+1 yılkacamak yasa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle
00 Yorumla Iyı bk yedin
10 Yorumla
+1 yılBeraber oldun mu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler