Evli biriyle oldum hayatım mahvoldu?

24 yaşındayım. İç mimarım. Sevgilim 42 yaşında 2 tane oğlu var ve evli ama şu an boşanmak üzere. 1 senedir ilişkimizi devam ettiriyoruz. Ben karından boşan artık diye çok üstüne gittim. Yoksa ben olmam hayatında dedim defalarca ayrılmaya kalktım ama yapamadım o da beni bırakmadı. Annem babam ayrı benim geçmişte travmlarla büyüyen bir çocuktum babam annemi aldattı ve bizi bırakıp gitti. Annem babam boşandı babasız büyüdüm. Sevgiliminde beni koruyup Kollaması hep hoşuma gitti. Babamdan görmediğim ilgiyi ondan aradım. Sevgilim müteahhit. Karısı da öğretmen. Oğulları 10 12 yaşlarındalar. Karısı zinayı ispatlayip çocuklarının velayetini alicakmis. Yanımda sevgilime telefon açtı. Sevgilim yanımda sinir küpü gibi oldu. Telefonu kapattıktan sonra kahretsin oğullarımi sadece hafta sonları gorucem dedi bende sakin ol diyince üzerime geldi ben ne yaptım der gibi bana baktı. Bütün herşeyimi kaybedicem dedi. Kendimi çok kötü hissettim. Sanki bunların tek suçlusu benmişim gibi ben sadece birini sevdim. Ben ondan bir çocuk yapmak istiyorum onu çok seviyorum. Onu kaybetmek istemiyorum. Nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum kafayı yiyicem. Ben o her aradığında her zor anında yanında oldum. Ona destek çıktım. Karısı ona bağırıp çağırırken ben evime aldım. Üzerine gitmedim hep bir açıklama bekledim. O kadın tam bir bencil ve sevgilimi haketmiyor. Boşanmalari en doğrusu. Ben sevgilimden hiçbir zaman pahalı hediyeler beklemedim. Gidip karısına sıfır araba aldı. İyi yapmışsın dedim. Gerçekte oğullarıyla tanıştım bir abla gibi şefkat gösterdim. Benim o çocuklarla bir alıp veremediğim yok ben sadece onların babasını sevdim onları en iyi ben anlarım zamanında bende aynısını yaşadım ama benim babam kimseye hesap vermeden bana veda bile etmeden gitti. Ben 6 yaşındaydım babam beni bırakıp gittiğinde. Benim babam bu kadar bile arkamda durmadı. Ben sadece sevdim. Daha 24 yaşındayım ben onun için yaşımdan olgun olmak zorunda kalıyorum. Ben hepp fedakarlık yaptım?
Evli biriyle oldum hayatım mahvoldu?