Evli bir adamla oldum hayatım mahvoldu?

24 yaşındayım. İç mimarım. 2 senedir hayatımda biri var kendisi 42 yaşında evli ve 2 çocuğu var. Ondan 3 haftalık hamileyim. Karısı hiçbirsey bilmiyor. Karısıyla kavga edip hep geceleri bana gelirdi beraber uyurduk. Boşanıcam diyordu sürekli. Hamile olduğumu öğrenince evime geldi. Ne zaman evlenicez diye sordum. O bebeği aldır dedi. Bende saçmalama istersen beraber büyütücez babasısın sen gidip karına anlatıcam herşeyi dedim bunu der demez boğazıma yapıştı çok kötü oldum elini çekince de bir güzel tokat attım çık git evimden itt diye bağırdım hiç düşünmüyor musun karnında bebeğimi taşıyorum bana şiddet uyguluyorsun o evdekiler senin çocuklarında benim karnımdaki değil mi dedim? Sonra bana senin gibiler gider bebeği aldırır yarın öbür gün yine başkasından peydahlar sende ar namus yok ki sen altina yatacaak birini bulursun dedi. Cok büyük bir arbede Yaşadık. Sizce ben ne yapicam?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada evet evli bir adamla olmam iyi bir şey değil ama geçmişte neler yaşadığımi nasıl bir ailede büyüdugumu bilmiyorsunuz annem babam ayrıydı annem başka babam başka kadınla evlendi benimle ilgilenen olmadı
Evli bir adamla oldum hayatım mahvoldu?