Evli biriyle beraberliğim oldu hayatımı mahvetti?

24 yaşında iç mimarım. İzmirliyim. 4 ay önce bir adamla tanıştım kendisi galerici Rizeli Rize'de yaşıyor İzmir'e araba almaya geliyordu arada. Adam 32 yaşında evli ve 2 çocuğu var. Karımdan boşanıcam zaten bizim evliliğimizde sevgi yok mantık evliliği yaptık diyordu sürekli İzmir'e geldiğinde 1 aya yakın benim evimde kalıyordu beraber olduk çok kez. Karısı durumu öğrendi boşanmak istemiyor. Sonra karını ikna ediceksin bosanicaksın diyip üzerine geldim. Karısı olayları öğrenip direk İzmir'e geldi benim saçımı yoldu neredeyse. Kadın gidip anneme senin kızın o... pluk yapıyor dedi. Annem zaten benim sevgilimle beraber yaşadığımı biliyordu. Annem babam ayrı benim babam da s... refsizin tekiydi zamanında annemi aldattı çocukluğumu mahvetti. Travmlarla büyüdüm ben. Ondan sonra sevgilime karın beni gözünün önünde dövdü nasıl sesini çıkarmazsin dedim o da Sakin ol filan dedi ben alttan almadım üzerine geldim onunla da kavga ettik olay çok büyüdü sonra benim ses kayıtlarımı çekmiş biz iliskiyye g. irerken ki o... gazm seslerimi ses kaydına almış bende s. efsizzsin sen yarın öbür gün kızının karşısına da senin gibi bir s. rrfsiz çıkıcak o zaman goruceksin zamanında babamın yediği haltlarin cezasını ben çektim o kızın da senin yediğin haltları cekicek bekle sen dedim hayatımı mahvetti bıktım şimdi de gel barışalım diyor ben ne yapicam?
Evli biriyle beraberliğim oldu hayatımı mahvetti?