Eski işyerimde patronumla fiziksel ilişkim vardı, patronum evli ve çocuğu vardı. Benim ise yeni başlamış bi ilişkim vardı ama patronumla yatmaya devam ediyordum. Sonrasında sevgilimi sevdiğim için işten ayrıldım ve bir daha hiç patronumla konuşmadım. Yaklaşık 6 ay oluyor ama kabuslarıma giriyor yaşadıklarım. Hem karısına, hem sevgilime, hem de kendime büyük saygısızlık yaptım. Gidip helallik alacak yüzüm de yok.
İşin kötüsü Kendi yaptıklarım yüzünden sevgilim dahil kimseye güvenemiyorum, paranoyak biri oldum çıktım. Ne yapacağım lütfen kınamadan yardımcı olun, pişmanım yaptıklarımdan
İşin kötüsü Kendi yaptıklarım yüzünden sevgilim dahil kimseye güvenemiyorum, paranoyak biri oldum çıktım. Ne yapacağım lütfen kınamadan yardımcı olun, pişmanım yaptıklarımdan
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kadını boş ver de sevgiline itiraf et ayrılsın senden
Sevgilimi çok seviyorum ve ona sadığım, asla onu kaybedecek bi şey yapmam. Yaptığımda daha yeni tanışmıştık tam sevemiyordum ama öyle değil artık
Sonuçta ihanet etmişsin hemde en ağır şekilde
Pisliksin kusura bakma sen bunu yaptıysan sana da bunu yapan biri cikar
Pişmanım ama tövbe ettim, bir daha görüşmedim görüşmem de. Hayatım Böyle sürsün istemiyorum
Milyon tane bekar var yaptığına bak kadın kadının en büyük dusmanidir
sen kendin yaptın diye hani dini yönden günah açısından değilde daha çok adama eşini çocuklarını düşündüğün için pişmansın öylemi aynı durumu yaşadımda ondan soruyorum
Yoo kabullenmen em önemli adım, farkındalık çözümün ilk adımlarından
zamana bırak birseylerle ugras gecer bende bu tur ilişkım oldu ama aştım sonucta
bu güzel kurgu için teşekkürler sn arkadaşım sayenizde sitedeki abaza erkekleri görüyoruz tekrar teşekkürler
Kurgu olmasını isterdim emin ol
teşekkür ederim sn kurgucu bu kurgunuz ile 10 üzerinden 8.9 puan aldınız başarılarınızın devamını dilerim
gerçek olmuş olsaydın 3 altın kuralı anlatırdım ama maalesef ki kurgu...
Tedavi ol, psikoloji çökmüş
Psikoloğa gittim fakat cinsel dürtülerimi dizginlemem için ilaç verdi (!) bu saçma seanstan sonra bu şekilde bi tepki almamak için tekrarlamadım randevuyu
E adam haksız mı severken başkasına vermişsin, bunu açıklayabilir mi kendine, açıklarsa tedaviye gerek yok
ne helalligi alacaksin zina yaptik o kadar filan mi diceksin ne bos insanlarsiniz
Evet öyle diyemem ama geçmiyor işte içimdeki his, hayatımda etkilerini görmek istemiyorum hatalarımın
Ne kadar abartıyorsunuz bu işleri ya bence çok sacma
Yani buna ne denir ki
Destek almalısın böyle devem etmen zor
pişman olmuşsun ama bir de kendiği affetmen lazım.
Onun eline geçersen birdaha yaparsın
Shell motor yağı ile gusül al
baskalarıda vardr
İlk ve sondu, bir başkası yok ve olmayacakta
yok yok onun başka kişilrlede olmuştr şirkette
Ofiste iki kişi çalışıyorduk yani benden başka çalışan yoktu ama dışarıda başkalarıyla oluyodur duygusal bağ yoktu zaten umursamıyordum patronumu ama sevgilimi çok seviyorum, böyle biri olduğum için ondan utanıyorum ve ben bile yaptıysam o da yapar diye düşünüp ona güvenemiyorum. Hastalık gibi
sevişmeye nasıl başladınki ilk yakınlaşman asl oldu
Bıktık bu hikayelerden m k
Etme bulma dünyası
tipik tc kizi