Ayrılayım mı?
ya da gel beni annemgilden işte dediğim için de paragöz oldum ilginç 🤷
ya da gel beni annemgilden işte dediğim için de paragöz oldum ilginç 🤷
Sırf düğün istediğin için paragöz diyen acaba sonrasında ne yapar insanlar cidden şaşırdı ya düğün istemek gayet normal sanki her gün her ay mı yapacaksın düğünü 🤦♀️
Para gözden ziyade isteme şeklin yanlış erkekler bu düğün gibi maslaflı şeylerin altında kalmak istemiyorlar sen baskıcı olmaya çalışmış gibisin erkeklerin gözünde tamamen hoş karşılanmaz bu davranışlar çünkü erkeğe maliyet çok yüklenir tabi ki düğün olmalı bunu istedin diye de paragöz denmez olay empati yapmakta diyalog kurmakta tamamen iletişim
ne zamandır tanıyorsun bu adamı insan evleniyor tabi düğün yapacak ama şöyle ki maddi açıdan bir problem yoksa varsa da ona uygun butce cizilir ben senin yerinde olsam bir kardeşin olarak bunu diyorum eğer sana paragöz muamelesi yapiyorsa şimdiden evliliğin mutlu geçmez şimdiden iyi ölç her şeyi
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Düğün her insanın hakkı, gelinlik giymek, bunları istedi diye kimse para göz olmaz!
Para göz diyenlerin canı cehenneme! 😅
Keşke bende de olsa ananı al da gel diye, en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır...
Diyorum ananı al gel beni iste diye de o bile çok geliyor beyefendiye kacmami istiyor ( annesine dahi söylemedi türlü bahanelerle)
Güya söylemiş ama annesi dinlemiyormuş.
Dedim tamam düğün olmasın nikah olsun, şimdi de bana subliminal mesaj veriyor, kaçarsin sen dayanamazsin diye
Yaşlarınız kaç kardeşim? Sen ve onun?
Anne kuzusu kişiden eş olmaz o ana kuzusu demek büyüyememiş çocuk demektir çocuksu başka çocuk başka ondan bir bok olmaz
Yalanını seveyim onun sizin iş sıkıntı kardeşim ben hiç iyi görmedim
Benim 20 onunki 28
Annemde diyor, iki gün sonra senden de birşeyler esirger diyor evlenseniz laf yapar diyor.
Zaten senin gibi birini sevmeye layık gördüm nankörsün der diyor.
Minimalistliği seviyormuş beyefendi.
Kardeşim kendine gel Allah aşkına ne zamandır birliktesiniz?
Nasıl yapabiliyorsun yahu silkelen kendine gel
Böyle bir şey yok seni av sanmış o kolay lokma sanmış
Ne demek lan annesi dinlemiyor hayırdır!
Ne demek sen kaçarsın diyor!
Pislik herif adam ol aileni al git ailen gelmiyorsa ailene sektörü çek madem ailelik görevini yapmıyor kendin git iste akrabani al git iste
Bence derhal koptuğu yerde bırak kardeşim 🌸
Minimalist diye bir şey yok
Ama anlamadığım sen nasıl böyle biri ile birliktesin 😅
Asıl sorun bu kardeşim 😅
20 sin yahu en güzel yaşlarındasın ananı ve beni dinle lütfen 🌸
Kendimi zor tutuyorum yani 😅
Sanma hiçbir şey vermiyor ki esirgesin farkında değil misin zaten esirgiyor şimdiden
3 ay oldu birlikteyiz biraz beni kandırıyor gibi gelmeye başladı artık cidden.
Hani sevgisinden güya ağlıyor falan hakikaten samimi ama bilmiyorum bu kadar tiyatral olabilirler mi?
Bu kadar tongaya getirebilirler mi insanları.
Ben bide bunun evine gittim o kadar inandım.
Bana bakabilecegine bana olan sevgisine, otoritesine, vs vs...
Bir sürü şeye inandım söylediği hiç birşeyin arkasında değil üzüldüğüm şey ise benim inanmış olmam (çok şüpheci biriyim) ona rağmen.
Cinsellik için mi acaba diyorum bunları dedi yaptı etti.
?
Sence ama çok samimi gibiydi bu kadar teatral olabilirler mi
Cinsellik var mıydı kardeşim aranızda?
Valla ben sana söyledim. Gerisi sana kalmış. Koptuğu yerde bırak!
Uzatmanın anlamı yok. Anlayacak olan anlar anlamayacak olana destan yazsam nafile
Tongadasın zati
Bile bile yanmak istiyorsun özü sözü bir olmayan namussuzdur namusuna da sahip çıkamaz
Maskelidir sözünde durmayan adama gönül verilir mi ömür verilir mi geçilir mi?
Ömür tükenir tüketir anca o pislik
İnan bende de aynı muabbet. Sanki beni köyden satın aldılar. Dügünde su olsun diyorum annesi uffff çok sıkışıgız diyor. Böyle yapalım diyorum yavass yavas diyor. Bende mal gibi hala bu adamla sevgiliyim.
Hakikaten NEDENNN?
Bende düğün istemiyorum net yani olay para da değil ki para kısmı zaten gereksiz israf. Ha ayrıca saçmalık ya bana göre değil. Sevgilimle anlaştık nikah yeter sade one öyle
Düğün istemek her kadının hakkı ama çok abartmamak lazım sonrası ödeme zorluğu olursa evlilik sıkıntıya girer
Knk ben yorumlarınızı okudum da bu cık beleşe kız getirme derdinde ya da seni kullanma derdinde kanma ona ve ayrıl.
çok istiyorsan anana babana söyle sana yapsınlar damatsız düğün. kimse millet 2 saat eğlenecek diye bi ton para akitmat zorunda değil
düğün istemek her kızın hakkı cimri erkekten uzak dur
Manipülatif erkeklere neden bu kadar söz hakkı veriyorsunuz/ veriyoruz kızlar
Saçmalık. Evet bu zamanda düğün yapmak kolay değil, ama yapamıyor olması seni paragöz yapmaz.
İnadına düğün yapın kızlar. Hiç kimseyle olamayınca mecbur evlenecekler
Esasek gibi düğün yapacaklar o zaman. Adam olsunlar az.
Beklemen kabahat hemen yol ver bu cahile kıt beyinli
Doğru insanla birlikte değilsin sevmiyor büyük ihtimal seni
Ömrün boyu sevgili olarak takılamazsın ya.
Ayrıl, gitsin. Belli ki seni sevmiyor, oyalıyor.
deseydin gel bir kahve iç gel ücretsiz dksjdj
Ohaaa ne bekliyor prenses bey?
Prensesss ananesinin evine gelicem bir yatak bir baza beraberce yükselip gidicez goya
Aman haaa sakın hemen kaç
Cimri canım bu hayatı zehir eder ayrıl
Istemeden nasıl evlenecekmiş?
Kesin çocuğun annesi koydu bu lakabı
Ne alâka normal şeyler bunlar
Senin kararın peki seviyormusun onu
nasıl bir düğün istediğine göre değişir
Evlenmek istemeyen erkek tipi
Dul kadın gibi düğün yapmadan mı evlenecekmişsin
Aynen ya 😄
Fakir biriyle berabersin
Ayrıl gitsin