İstenmeyen gelin olduğumu öğrendim?

Üniversitenin ilk yıllarında kalabalık bir arkadaş grubunda 3 erkek birden peşimde koşuyordu durum böyle olunca hepsine hayır cevabı verdim. Her ne kadar bir tanesine derin duygular beslesemde 1 ortamda 3 kişi bir kızın peşinde koşuyorsa sorun vardır dedim arkamı döndüm ve iletişimimi kopardım. Bahsettiğim kişi sürekli ailemi alıp gelmek istiyorum diyordu bende hep yürü len oradan diyordum inanmıyordum. Yıllar geçse bile peşimi bırakmadı bir şekilde bana ulaşmaya devam etti online oyunlardan bile yazıyordu. Bir süre peşimi bıraktı çünkü düzenli bir ilişkim vardı ilişkimin bittiğini öğrendiği an yine aynı teklifle geldi ben seninle sevgili olmak istemiyorum müsaaden varsa ailemi alıp gelmek istiyorum dedi. Artık yaşımız geldi ve karater olarak güvendiğim için durumu ailemle paylaştım daha sonra kabul ettim. Beni çok temiz seviyordu bu yaşıma kadar bu denli temiz bir sevgi görmedim beni sürekli Allah'tan diliyordu. Bir süre sonra geldi ailemle tanıştı dediğim gibi karakterine zaten çok güveniyordum saygısını falan görünce ailemde çocuğu sevdi. Çok uzatmadan ailesini alıp geldi. Çocuk yaş olarak küçük gösteren biri bende aksine büyük gösteren biriyim aile evimize tanışmaya geldiğinde yüzüme dahi bakmadı ama ben çocuğa güvendiğim için pek takılmadım daha sonrasında ise ailenin beni istemediğini öğrendim. Benim ailem, ailesinin davranışları yüzünden kabul etmiyordu ben aileme istediğimi söyleyince saygı duydular ama çocuğun ailesi aynı saygıyı göstermemiş benimle evlenirse onu evlatlıktan reddedeceklerini söylemiş bunun üzerine çocuk beni aradı ağlaya ağlaya yaşamak dahi istemediğini benden başkasını istemediğini söyledi ama bazı konularda ailesine boyun eğmek zorunda kaldığını söyledi saygı duyup yolları ayırdım. O avaz avaz ağlayarak acısını yaşadı töve ettiği alkole tekrardan başladı. Ben ise içimdeki sessiz çığlıklar eşliğinde ağladım aileme çevreme hiçbir şeyi belli edemedim. Şimdi biliyorum ki senin ailen ben olurum herşeyi bırak gel desem gelecek ama kendime yediremiyorum olanları ne yapmam gerek lütfen fikir verin.
İstenmeyen gelin olduğumu öğrendim?