Ben istenmeyen bir gelin miyim?

Merhaba KS ailesi, ben 27 yasindayim 7 senelik bir iliskim var erkek arkadasim astsubay ben ogretmenlik okudum fakat malum atama hic yok su an ozel sektorde baska bir meslek dali uzerinde ekmek parami kazaniyorum. Dedigim gibi 7 yillik bir iliskim var iliskimizin 6. senesinde erkek arkadasimla ciddi bir adim atmak istedik ve ben ilk defa 2 abime babama ve geriye kalan tum aileme erkek arkadasim var ve bizimle tanismak istediklerini soyledim. 2021 senesinde aileler tanisti, yemek yaptik, kahve ikram ettik tanismaya sadece annesi ve erkek arkadasim gelmisti, abisi, ablasi kardesleri babasi gelmedi hatta onun oncesinde erkek arkadasim komutanlarimla gelirim gerekise aile tanismasina demis ama tabi ki benim ailem ve ben buna sicak bakmadik. Simdi gecen sene tanisma oldu ama tanismadan sonra erkek arkadasimin annesi beni bu 1 yil icerisinde bir kere bile olsun aramadi, halimi hatrimi sormadi, bana su zaman gelecegiz isteme icin demedi, adetleriniz nedir diye sormadi. Ben de genc bir kizim, kiz tarafiyiz dogal olarak kendimizi agirdan almamiz gerekiyor bu sebepten dolayi biz aramiyoruz onlar erkek tarafi oldugu icin onlarin aramasi gerekir ama aramiyorlar insan gelin adayini aramaz mi? Biz erkek arkadasimla Nisan hediyeliklerimizi yaptirdik, alyanslarimizi aldik ama bunlari 7-8 ay once almistik ve hala daha erkek tarafi beni aramiyor :( Ben istenmeyen bir gelin miyim? Yengem bana erkek tarafi seni bence istemiyor hatta yuzuk alindigindan hediyelik yapildigndan bile haberleriyoktur adam seni oyaliyor diyor :(

Güncellemeler
+1 yıl
ne dusunuyorsunuz?
Ben istenmeyen bir gelin miyim?