ben esimi cok severek evlendim oda oyle, ama iki taraftan biri daha cok sever ya galiba o kisi bendim. Cok mutsuzum artik sogudum esimden , bana karsi olan ilgisizligi kadin gibi hissetirmeyiisi benimle sohbet muhabbet etmeyisi , benim uzgun oldugumda cani yanmayisi , agladigimda sarip sarmadigi bunlar hepsi soguttu beni , henuz 1,5 yildir evliyiz ama benim butun enerjimi aldi ona sarilinca hersey gecer gibi hissederdim ama artik yok ileriyi dusunuyorum eyer hamile kalirsam bana davranislarini yine sergilicek ben okadar guclu degilim kaldiramam deliriyorum artik umrunda degil ama.. sizce bosansam hersey gecermi sonra baba evine gitcem maasim yeterli olmadigi icin eve cikmam mumkun degil lutfen bana akil verin pismanlik yasamak istemiyorum cok deniyorum deniyorum ama olmuyor..
Aile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı. Deniyorum deniyorum olmuyor demişsin demek ki düzelmesi için bir şeyler yapmışsın sonuç hep aynı boşanmaktan başka yapacak bir şey kalmamış hamile olursan her şey daha zor olacak üstelik boşansan bile çocuk yüzünden yine yüz yüze bakmak zorunda kalacaksın o yüzden her şey çok geç olmadan önce eşinle düzgünce konuş sonra da kararını ver derim...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunların çok daha kötüsünü yaşadım ayrılmak zorunda kaldım kötü bir durum hiç böyle olsun istemezdim çok zor Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı bir karar alırsın çok zor tekrar aile yanına gitmek birde daha önce anlasilmadigin bir ailen varsa çok daha zor
05 Yorumla
Soran+1 yılneler yasadin anlatirmisin
Cevap sahibi+1 yılNeler yaşadığimi anlatmak o kadar zor ki insan yasarken yaşıyor ama bazen ifade edilmiyor bazı acılar çok mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılAyrılığın benim için zor yanları oldu çok üzüldüm ağladım çünkü kendime emeklerime çabalarıma üzüldüm kendime üzüldüm beni üzen bir insan için değildi aglamalarim ben kendime üzüldüm...
Sevmeyen umursamayan zor gününde seni acınla tek başına bırakan eş normal bir es olamaz maddi manevi duygusal hiç bir şekilde yanında olmadığında geriye bir şey kalmiyor zaten evli olduğunu bile hissedemez hale geliyorsun. Bu şekilde olan bir evliligi bitirmekle evli kalmak arasında inan hiç fark olmuyor. Sadece şu var kişiden kişiye evlilikten evliliğe değişir ayrılıktan sonraki psikolojik durum Kişinin maddi olarak kendini idare edebilmesi ailesinin destek olması vs bunlar önemli faktörler oluyor Ailesi ile arası iyi olmayan biri ayrıldığında çok daha fazla sıkıntı yaşıyor çünkü eğer ki yanına gidecegi ailesi ile anlasamiyorsa insan kötü giden evliliğini bitirdiğine bile pişman olabilir. İsi olan birinin mutsuz bir evliligi bitirmesi hayatini çok daha zor hale getirebilir ama bu demek değildir ki ayrılmamalı mutsuz oldigu bir evliligi tabikide sürdürmemeli ben sadece ihtimalleri yazıyorum eminim bunlar seninde düşündüğün şeylerdir ama ben bu ayrılığı yaşadım kendi hayatım ile ilgili daha başka bir sürü derdim olduğundan bu ayrılık üzüldüğüm en az şey oldu diyebilirim çünkü çok acı çektim evlilikte çok üzüldüm hep ağladığımı hatırlarım beni ruhen ve bedenen kotu etkileyen bir kişi içinde istesemde ağlayamam artuk beni ağlatan çok daha büyük dertlerim var kendimce
Soran+1 yılbenim suanki durumumu anlatmissiniz, beni anlamak istemiyor anlamaya calismakta istemiyor kendi dogrusu dogrudur ustune benim laf etmem bos oluyor genelde, cok mutsuzum ama cok uzuluyorum ayrilmak istedigim icin sizin gibi aglayinca kendime agliyorum nasil bukdr aptalim bukdr deger verebildim kendime yandim sadece, peki ayrildiginiz kisi nasil toparladi? benim esimin kaybetme korkusu oldugunu dusunmuyorum siz ayrilmak istediginizde oda istedimi?
Cevap sahibi+1 yılAyrılmak isteyen sürekli bunu dile getiren bir insandı ve sürekli bunu dile getiren insanında kaybetme korkusu yoktur neden biz ayrılığı dile getirmiyorduk hiç çünkü seviyor ve kaybetmemek için uğraşıyorduk Kaybetme korkusu olan insan zaten karsisindakini incitmekten korkar davranışlarına dikkat eder ayrılmak için bahaneler aramak yerine iyi olmak düzelmek için çareler arardı çare aramayan insan gitmeni bekliyordur benim tecrübelerim bunlar
bence konuşmalısın , eşler her zaman ilk adımı karşıdan bekler, her şeyi açık açık anlatıp sebeplerini öğrenmelisin, sonrasında yine aynı şekilde devam ediyorsanız , son hamle boşanmak, karşılıklı olarak en kısa yoldan birbirinizin hayatını mahvetmeye gerek yok yani...
03 Yorumla
Soran+1 yılcok konustum cok oyuzden artik bu karara vardim
Soran+1 yılbiliyorum zor bi surec oldugunu , sen yasadinmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoca evinde mutsuz olmak yerine baba evinde seni anlayan ve karşılıksız seven anne baban ile bir süre yaşayıp daha sonra sağlam bir şekilde ikinci defa evlilik konusunda sansını dene 👍 hamile kalma çünkü bebeğin olursa her şey çok ama çok daha zor olur.
017 Yorumla
Soran+1 yılmantikli evet
Cevap sahibi+1 yılİkinci evliliğinde seni daha çok seven bir erkeğe şans ver. Evliliklerde erkeklerin daha çok sevmesi önemli çünkü kadın sol kaburga kemiğinden yaratıldı ve sevgiye ilgiye ihtiyacı var. Kalbe yakın olmalı kadın 👍
Soran+1 yılkorkuyorum aslinda evlilik bumu diye , eyer olurda ikinci defa evlenirsem okadar dikkat etcemki herseye
Cevap sahibi+1 yılSeni çok fena üzmüş belli.
- +1 yıl
Bu boşamış yeniden evlendirdi bile😅🤣 buna uyma sen insanın ağzıda mi yanmaz. Sanki birinde ne gördün ki çok severek evlendiğin halde ikinci düşüneceksin, ki bunları konuşmak şu an çok yersiz tel doğru sakın asla çocuk yapayım deme
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek?
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek cevabıma salça olmak zorunda mısın?
- +1 yıl
Evet zoruna mı gitti🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek ne zoruma gidecek eskittiğin adamlar düşünsün. Beni rahatsız etmede ne b*k yersen ye.
- +1 yıl
Sen kimsin ki rahatsız edeyim ben zaten seni değil soru sahibi muhatap aldım, sen gocunup havlamasan konu uzamayacak senin gibi seviyesiz hale gelmeyecekti
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek teyze amma boş yaptın uza
- +1 yıl
İşine gelmedi kes sesini kapansın konu...
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek yavuz hırsız ev sahibini bastırdı. Tamam uzatma 👍
- +1 yıl
Bunu sen istedin bulaşmadan önce bir daha düşünürsün artık birine
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek yalnız kaçırdığın nokta sen benim cevabıma bulaştın 👍 o yüzden yavuz hırsız dedim bunak karı.
- +1 yıl
Pislik herif ben seni muhatap almadım aklın olsa gibi baştan anlardın
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek Ciddi ciddi senin kafa gidik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u +1 yılbence deneyebilirsiniz mutsuzsanız boşanın
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik içinde yaşanan sorunlarda boşanmak kolay bir çözüm gibi görünse de aslında o kadar kolay bir çözüm değildir.
Eğer şiddet yok ise eşinizle karşı karşıya gelir artıları eksileri konuşun. İnanın konuşarak halledecek hiçbir sorun yoktur. Ve size en büyük tavsiyem şudur. Derdinizi kimseye anlatmayın çünkü sizin çözüm bulamadığınız sorununuza kimse çözüm bulamaz ancak akıl karıştırır.07 Yorumla
Soran+1 yılbiliyomusun bu karar esimden cok bana zor geliyor , esimde kaybetme korkusu yok ama bende var ona ragmen ayriligi sectim cunku kendimi goruyorum artik acimaya basliyorum kendime en guzel yilimiz kotu gecti beni degerli bile hissetirmiyor konusuyorum konusmuyor sohbet muhabbet etmek istiyorum yok
- +1 yıl
Hımm..
Konuya biraz felsefeli ve mantılite dahilinde yaklaşalim.
Eğer eşim dediğiniz sevdiğiniz değer verdiğiniz kişi sizi kaybetmekten korkmuyor ise sizde onu kaybetmekten korkmayın biliyorum sizi de anlıyorum ayrılma kararı çok zor alınan bir karardır amma velakin düzelecek umudu tamamen bittiyse yapılacak en güzel şey onu bırakıp geleceğinize tek başınıza devam etmektir.
Kendi tavsiyem ise şudur..
Kangren olan parmağı keseceksin ki tüm vücut hasar almasın.
Soran+1 yılcok dogru evet ayriligi dusununce karnima agrilar giriyor cok uzuluyorum ama tek cozum bu
- +1 yıl
Eğer gerçekten tek çözüm buysa bu çözümü biran evvel uygulamaya koymalısiniz. En azından alacak olduğunuz hasarı biraz daha hafifletırsiniz
- +1 yıl
Çalıştığım yere bir abla var eşiyle severek evlenmiş ama ne zaman görsem dertli hayırdır ablacım diyince kadın döküldü. Eğer 20 yıl önce sizin şu an vermekte olduğunuz kararı vermeydim daha mutlu olabilirim demişti. Üzüldüm
Soran+1 yılinanirim zararin neresinden donersen kardir derler ya
- +1 yıl
Aynen öyle bırakın geleceğiniz size kalsın kim bilir belki de gelecek size çok iyi gelecek😊
+1 yılEvliliginizi kurtarmak icin ufacik da olsa bir umudunuz isteginiz varsa once bir cift terapisine gitmenizi oneririm.
Bosanmak bir rahatlama, kurtulus gibi gorunuyor olsa da sindirmek gercekten zor ve zaman aliyor, hem de cok seven taraf oldugunuzu da goz onune alirsak.
10 YorumlaIleriyi düşünmen güzel. Daha bebeğinizde yok. Boşanmanız daha iyi. Bi erkek , kadınını ona kadın olduğunu hatırlatmalı. Evlendiyse kocalığını yapacak. Aynı şey kadın içinde geçerli. Bi ömür böyle sürmez. Yolun açık olsun..
00 YorumlaBişey söyleyeceğim bunu bir süre denemenizi tavsiye ederim her gün evde bakara suresini açın okunsun evdeki şeytanlar kaçar eşler için özellikle
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam yapcam bunu
eğer mutsuzsan cocuk olmadan bitir iliskini çünkü erkekler duzelmiyo sadece düzeldim gibi yapiyo ilerde çocuğun olduğunda çocuğum babasız büyümesin aman söyle olsun aman böyle oldun dersin kendini bitirirsin eşine hicbisey olmaz erkekler kadınların ömrünü tüketiyo başka hicbisey değiller baba evinede gitmene gerek yok o kar seni dahada irdelerler kendine küçük olsun Bi ev tut ilk bir iki ay zorlanirsin sonra düzenin oturur yerine ama mutsuz bir evlilige devam etme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Peki bacım evlilik sadece severek olan bir şey mi? Kocanla bir konuşsan önce herşeyi biliyor farkında mi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyor bildigi halde devam ediyor cabalamiyor
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda en iyisi bir çocuk vs olmadan evliliğe son vermek gibi duruyor. Bence her kadın ve her erkek kendisini seven, değer veren ve el üstünde tutan bir partner hak ediyor.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol düzelir. Sevmediğin veya memnun olmadığın bir insanla ömür geçmez. Olan sana olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılduzelirmi , omur gecmezmi
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi karın doyurmuyor kanıtı soru. Olmuyorsa bitirmek lazım kimse bir ömür birine katlanmak zorunda değil...
00 Yorumla
+1 yılMutsuzsan boşanmalısın zaten. Üzerine düşüneceğin tek şey baba evine dönmek olmalı. Gelirin iyi olsaydı ayrı eve çıkmak daha iyi olurdu çünkü.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Bu sekilde devam et diğer ihtiyaclarini gider hayatina devam et
012 Yorumla- +1 yıl
Max erkek zekası işte napican. Verdiğin tavsiyeye bak
- +1 yıl
Anladım tabi aklınız hep cinsellikte. Ama psikoloji kötü ise o neye yarar acaba.
- +1 yıl
Yaşlı olduğun belli burada pek vakit harcama derim diyecek çok şey var ama boş.
- +1 yıl
Senin verdiğin tavsiyeye ne diyeyim bilemedim güzel kardeşim
Soran+1 yılbiz erkek ruhlu degiliz eyer soguyorsak esten yatakta bile zevk vermez artik
- +1 yıl
@yasayanbjri sana göre 28 yaşım yasli ise kendi akranlarina git. akila ihtiyacim yok he baska derdin varsa ki var söle hemen halledim zoruna gidiyorsa yazdiklarim engelle cünki sadece yapabildiğin bu zaten uza şimdi yol. al
- +1 yıl
@turgayatacan kardeş fazla ciddiye alma burdaki bazi durumlari boş ver keyfine bak sen kardeşim
- +1 yıl
Bende diyordum bana ne zaman yazacak.
Ciddiye alma konusunda haklı olsan da tavsiyeleri bazı kişiler için önemli olabilir değil mi?
- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBosanirsan pişman olursun evlilik oyun değil.. mucadaleye devam
03 Yorumla
Soran+1 yılkarsi taraf mucadele etmiyorsa
- +1 yıl
Karşı taraf a yük yüklemek sucalamak kolay olani.. insan kendine bakmali
Soran+1 yılesim beni suclayan kisi herzaman bilmiyorsunuz
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılboşuna çocuk yapıp keşke yapmasaydım deme ruhen bedenen zaten boşanmışsın iş mahkemeye kalmış
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
- +1 yıl
işin zor ya aynı evi paylaşmak uff çok sıkcı
Soran+1 yılevet cok zor gercekten
- +1 yıl
ewet bi iki kişiyle konuşuyorum senin durumda yanii iyi anlıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşaninca dul kalacaksın millet laf edecek taliplerin 3. sinif insanlar olacak baba evinde fazlalık olacaksın en iyisi kendi ayaklarının üstünde dur ve kendine bir skc bul
06 Yorumla
Soran+1 yılhayir ben kesinlikle evlenmis bosanmis biriyle evlenmek isterim sonrasinda cocugumda yok
Cevap sahibi+1 yılSen nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılneden senmi evlenceksin
Cevap sahibi+1 yılBelki evet belki hayır sen söyle bı 😄
Soran+1 yılben evlenmem senle , belki diyor haha
Cevap sahibi+1 yılEvlilik değil ya ne evlenmesi başka bir konu benim ki kdkdk
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşanma kararından önce konuşarak çözüm bulmayı denemelisiniz.
014 Yorumla
Soran+1 yılbunu denedigim icin bosanma karari aldim zaten
- +1 yıl
Haklısın elbette ama hayat bu maalesef bazı şeyler değişebiliyor ihtiyaç duyduğumuz zaman sevdiklerimiz bunu görmüyor olabilir bu iyi bir şey değil ama. Konuşarak çözüm bulamadiysaniz destek almayı deneyin. Sonuçta bir buçuk yıllık evlilik. Umarım düzelir eşin eskisi gibi olursunuz
Soran+1 yılevet son care o eyer oda olmazsa yolun sonu belli
Soran+1 yılben soyledim ona bak olurda ayrilirsak ilerdeki esine bu davranislari sergileme hic bi kadin yapamaz , sen beni mumla aricaksin belki 5-10 yil sonra cok pisman olcaksin cunku seni sevdigimden cok eminsin ama sevmemis halimi daha gormedn dedim adamda gram kaybetme korkusu yok
Soran+1 yılhayir sorun orada zaten konusmayi bilmiyor adam robot gibi suratima bakiyor ne cumle kurabiliyor ne baska bisey sadece kalp kirmaya gelince yirtar kendini
Soran+1 yılaslinda gozum acildi kucuk kucuk vermis bana sinyalleri boyle oldugunun ama ben gormemisim
Soran+1 yıldegmez demi..
Soran+1 yıldenicem elbet tesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli ki sana eş gibi yaklaşmıyor. Böyle bir evliliği sürdürmenin bir anlamı yok. Baba evine dön. Ailesi insana ne olursa olsun sahip çıkar. Sonra tekrar evlenmek istiyorsan evlenirsin
00 YorumlaDegismeyecek. Esinle bu durumu konus bence anlayisla karsilayacaktir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılo zaman hemen hamile kalma esin korunsa bile sen önlemini al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmek istiyordum soruyu ve görüşleri okuyunca vazgeçtim.. Teşekkür ederim..
15 Yorumla
Soran+1 yılhayir canim bak ben bosanmak istedigim halde sonrasinda yine evlenirim ama tek yanlisini gorursem sorgularim bana basta sinyaller vermisti boyle biri olduna dair ama ben anliyamamistim oyuzden gercekten dikkat et kiminle evlenmek istedigine
Cevap sahibi+1 yılNelere dikkat etmem gerekiyor tam olarak biraz anlatır mısın
Soran+1 yılaslinda belli oluyor ilgisiz buluyorsan gercekten ilgisizdir , dusuncesiz davranislari varsa oyledir seni mutlu etmek icin ugrasiyorsa seviyordur kaybetme korkusu varsa seviyordur , onun merhamet olusuna bak nekadar merhametli nekadar yardim sever , annesi nasil buyutmus gercekten supheye dustugun ne varsa zorda olsa donmeye calis ben yapmadim canım gibi
Cevap sahibi+1 yılŞu an ki ilişkimde ara ara bunları hissediyorum ama çok yoğun çalışıyor ve gönlümü alıyor almıyor değil ama evlenince değişir mi bilemiyorum içime kurt düştü
Soran+1 yılcalissin ama sana vakit ayirmaya calisiyorsa calistigi halde bunlar onemli olan, seni mutlu etmeye calisiyorsa mesela seninle alakli kucuk biseyi hatirlayip surpriz yapiyorsa bunlar guzel seyler dusunceliyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek cinsi böyle bacım gücün varsa boşan yoksa otur aşağı
15 Yorumla
Soran+1 yılcok kotu ama kotuler
Cevap sahibi+1 yılÖyleler şimdi ki aklım olsa asla evlenmezdim hele çocuk hiç yapmazdım. Bekar olup gezip tozmak varken bok vardıda evlendim evim yuvam olsunmuş elin oğluna hizmetçi oluyon başka bişey değil
Soran+1 yılaynen aslinda ben evliligi sevmistim adam bk etti o bana guzel davransaydi ben o yemek yapmayi evimi temizlemeyi gorev gibi degil seve seve yapardim ama bunlar olmayinca kendini temizlikci gibi hissediyorsun
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Bu hayatta en zor olay mutsuz bir evlilik sizi çok iyi anlıyorum bayanlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntıları dile getirip çözüm yolu bulmaya çalışsanız belki de çözersiniz , ya da terapi alsanız? Çözülmiycek bişiy yoktur ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yıldaha şimdi böyle düşünüyorsan uzatma direk ayrıl
00 Yorumla Şu an Turkiye de evli olupta mutlu olan %10 dur , ekonomisi kotu veya orta seviye cogunlugu sabaha kadar tartisin bu bir gercek ekonomik sebepler aldatmayi bosanmayi mutsuzlugu kavgayi getiriyor ,
01 Yorumla
Soran+1 yılturkiyede yasamiyorum
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Durum buysa boşanmak tek yol gibi çocuk olursa her şey daha kötüye gider
05 Yorumla
Soran+1 yılayrilmak istedigmi soyledim ben istemiyorum hadi napcan simdi gibi konustu, sonra ben silersem tam silerim ona gore diye beni korkutuyor
Soran+1 yılya aynen cok bencil ama farkinda degil
surekli beni suclar herseye yiprandim gencim guzelim ama beni yipratti
Soran+1 yılinsallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürtüleriyle hareket edip tapılacak erkek arayan her kadının düşeceği durum budur.
10 YorumlaAh kuzum bende severek evlendim çok seviyorum 1 aylık evliyim ve ilişkiye bir türlü giremiyorum kendimi kasıyorum ben napıcam
210 Yorumla- +1 yıl
@özgür1022 hayır
- +1 yıl
@özgür1022 hayır gayet güzel gidiyor yumuşuyorum da ama iş oraya gelince kendimi kasıyorum korkuyorum itiyorum
- +1 yıl
@özgür1022 ışıkları kapatıyorum zaten amma olmuyor
- +1 yıl
Üniversite hastanelerinde bu konu ile alakalı bölümler var eşimin de öyleydi geçti
Sakın bi yanlışa düşme ilgisizlikden babanin evine gitmektense kendi evin daha iyidir sabret zamanla hepsi düzelicek
03 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyorsan duzelcegini
Soran+1 yılyasadinizmi
Gizli Üye(18-24)+1 yılO kaşmerle işin zor hayat geçmez bu şekilde
00 Yorumla
+1 yılİstediğin gibi olmaz zaten ama sana çok ağır geliyorsa bence ayrıl devam ettirmek seni dahada bunalıma sokar.
10 YorumlaSogudugunuzu nasil anladiniz nasil davraniyosunuz peki kizginlik ve kirginliktanda olabilir
115 Yorumla
Soran+1 yılhayir kizgin kirgin oldugumda bana sarildiginda geciyordu artik o his yok , ona askla bakmiyorum
Soran+1 yılsizdemi ayni durumu yasiyorsunuz
Soran+1 yılhersey kadinda bitiyor haha yuvayi disi kus yapar derler ya biktim yani ben herseyi yapiyorum ama enayi degilim artik bi zaman sonra bitiyor pil , onun ilgilenmesi gerekiyor kadin mutlu edilirse o ev huzur dolar
Soran+1 yılevet yaa cok zor gercekten keske kadinlarin dilinden anlasalarda bilseler onlarda nekadar mutlu olcaklar..
Soran+1 yılnasil ya ailene gittiginde sanami kiziyorlar? senimi suclu tutuyorlar bu esinin sorumsuzlugundan?
Soran+1 yılolsun herseyin en kotusu vardir , evet cocuk olmasi daha zorlastiriyor ama biliyomusun benim bi tandigim var 3 cocuk annesi kocasi parayi gorunce cosmus eve gelip suslenip gidiyormus kari kiza bunlarda bosancak mesela..
+1 yılEşinizle bu konuyu açık şekilde konuşmak en sağlıklısı..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şey düzelmiyor bu hayatta inân bana
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺
- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılPeki ne zamandır bu histesin
08 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 aydir
- +1 yıl
Bence bu karara varmak için erken sonra pişman olursun
Soran+1 yılneden 1 yil daha surunmemmi gerekiyor
- +1 yıl
Hayır ama ya yanlış düşünüyorsan? Gizliden ciksana bi?
Soran+1 yılNeden cikayim ya
- +1 yıl
Bir şey soyliycektim burdan demek istemedim sen bilirsin
Soran+1 yılne alaka ya
- +1 yıl
Neyse uzatma sende
Sanırım evlilik bazılarına göre değil.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSabırlı olmanı tavsiye ederim.
10 Yorumla İletişim hocam iletişim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyor ise bitirmek en guzeli
00 Yorumla Eger eşinden mutsuzsan iyi düşünmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye ağlıyorsun? Büyük bir sorunun mu var?
010 Yorumla
Soran+1 yıluzuldugum icin
Cevap sahibi+1 yıl"bana karsi olan ilgisizligi kadin gibi hissetirmeyiisi benimle sohbet muhabbet etmeyisi , benim uzgun oldugumda cani yanmayisi"
Normal Türk erkeği bu ,
Soran+1 yılhayir ben etrafimda goruyorum enazindan bunun gibi davranmayan var kaybetme korkusu olan erkekler var , demekki ben yanlis yaptim
Cevap sahibi+1 yılGece tek başına bakkala git. Gitmeden hemen önce bakkala gideceğini söyle. Kalkıp peşinden gelirse kaybetme korkusu vardır.
Soran+1 yılhahahahahhaha gece beni 2de bakkala sigara almaya gondermeye kalkiyordu gitmedm
Cevap sahibi+1 yılTamam ayrıl, seni hiç sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılTekrar evleneceğin kişiye bunu söyle. Gece 2'de seni sigara almaya göndermeye kalktığını.
Soran+1 yılsrfsiz p*c haram olsun sevgim
Cevap sahibi+1 yılHemen avukatı ara, kurtul bundan, gece 2'de karısını bakkala gönderen biri şeydir, K ile başlıyor.
Soran+1 yılhayvan iste pislik
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşandığına pişman oldunmu hic
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet biraz üzülürsün ama düzelir
00 Yorumla
+1 yılKöprüyü iyi geçmiş h ıyar
02 Yorumla
Soran+1 yılona artik kaybetme korkusu veremezmiyim
- +1 yıl
maalesef
+1 yıldüzelir
07 Yorumla
Soran+1 yılduzelmiyo
- +1 yıl
o zaman başkası ile tekrardan evlen
Soran+1 yıloyle yapcam zaten yanlis kisiyle evlendim
- +1 yıl
yaş kaç peki
- +1 yıl
?
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
1998 li misin öyleyse yaşıtmışız
+1 yılAyrılınız
00 YorumlaSen düzelirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sorun ne
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmalısın
00 Yorumla
+1 yılDüzelmez
00 Yorumla
+1 yılTek taraflı yürümez ve yıpratır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanabildin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldat.
00 Yorumlasevmemişsin
07 Yorumla
Soran+1 yılcok sevdim o sevmemis