18 yaşındayım, evliliğim hiç beklediğim gibi gitmiyor. Boşanmalı mıyım?

Öncelikle hayatımı özet geçmek istiyorum. Sarhoş bir babam vardı. Aramız çok iyiydi. Annemle ben 9-10 yaşlarındayken boşandılar. Sonra birdaha hiç aramadı. Annem patronuyla evlendi ve taşındık. Üvey babam hep kötü davrandı. Asla anlaşamadık. Sonra lise 2de sevdiğim çocukla tanıştık. Birkaç yıl çıktık ama çok inişli çıkışlıydı ilişkimiz. Sürekli kavga ettik. Hatta ben bir ara 38 kiloya düştüm. Şimdi 18 yaşındayım. Mezunum. 2021 kasımda barıştık. 2022 ağustosta da aniden evlenmeye karar verdik. Üvey babamın bana bişey yapmasından korkuyordu. Sonra bir gece uyurken telefonunda bir kızla konuşmalarını yakaladım. Benden önceydi. Takmadım. Ama sevgili gibilerdi aşkımlı falan konuşmuşlar. Sevgili olmadım onunla, öylesine konuştuk dedi. Seni asla aldatmadım dedi. Ama evliliğimiz başından beri hiç düşündüğümüz gibi gitmedi. Benim istediğim evlilik bu değil. Sürekli tartışıyoruz. Benimle ilgilenmiyor sürekli bilgisayar oynuyor. Bu aralar uyku düzenimiz de çok zıt. Sabah uyuyup gece uyanıyor. Bende tam tersiyim. Ben böyle iyiyim diyor. Ben uyurken ses yapma uykum hafif diyor. Ara ara boşanmayı düşünüyorum. Kendimi bir hiç gibi hissediyorum. Biliyorum erken yaşta evlendim. Ama annemin evinde de kalamazdım o adamla. Lütfen bana önerilerde bulunun.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada mezunum ama ingilizce derece için mezuna kaldım. Okumayı bırakmadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Eşime söyledim bu aralar yorgun olduğunu ve dinlenmek istediğini bu yüzden fazla ilgilenemediğini söyledi daha fazla üstüme düşmeye başladı erken evlendik ama her istediğimi yapıyor ve beni gerçekten seviyor önerileriniz için teşekkürler
18 yaşındayım, evliliğim hiç beklediğim gibi gitmiyor. Boşanmalı mıyım?