18 yaşındayım güzel bakımlı biriyim birkaç ay önce evlendim evlenmek zorunda kaldım boşansam beni seven biri çıkar mı evlenen olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen tabiki çıkar günümüzde boşanıp evlenen çok insan oluyor aşk sevgi meselesi. Çok erken yaşta evlenmişsin zaten evlilikler aceleye gelmez neden böyle oldu?
01 Yorumla- +1 yıl
Evet erken evlendim. Aile zoruyla gibi bir şey
En İyi Cevaplar
+1 yılBakirelik önemli değil, tabi çıkar, neden boşanıyorsun. Fikirleri iyi erkek bulursun. Böyle şeylere önem vermeyen birini ya da çocuk falan var mı.
019 Yorumla- +1 yıl
Hayır çocuk yok 2 aydır evliyim. Dediğin gibi birini nasıl bulabilirim ki
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
- +1 yıl
Aydın
- +1 yıl
Fikren zihin yapısı yobaz değil ise kişi seni kabul eder. Kendimi anlatmış gibi oldum ama bu böyledir.
- +1 yıl
Fikren ora o kadar da aydın bir yer değil, mesleğin yok mu
- +1 yıl
Haklısın ama Türkiye'de de yobaz olmayana kısım az gibi hani ben de gidip kör sakat biriyle evlenebilirim ama öyle değil benim demek istediğim yanıma layık biraz gideri olan biri bana bakar mı
- +1 yıl
Bakar da gideri olanı bulmak da kolay. Ama az kısmı bulman zor ben Adıyamandayım vede düşüncelerim güzel ama yobaz yeri 😏
- +1 yıl
orada çakılı mı kaldın Adıyaman dışında bi yere taşınamaz mısın
- +1 yıl
Mesleğim yok daha üniversiteye gidecektim hâlâ da üniversiteye gidebilirim ama bana bakacak bir ailem yok
- +1 yıl
Senin işin de yok galiba, taşınacağım bir gün.
- +1 yıl
Dedim ya daha ünite gidip bi meslek edinecektim kazandım ama gidemedim
- +1 yıl
Kendin için çabala ve yaşa. Üniversitede herkes konuşur ama ciddi olan çok az bir kısım onlar da hep boşta varsa yoksa bir tane çift evlenir, iyi insan bulmak da çok zor artık. Mesala mini etek giyinen kızlar da herkesi kabul etmiyor. Ben çok severim mini mini giyineni.
- +1 yıl
Önemli olan düşünce giyim değil.
- +1 yıl
Benim giderim var mı yok mu bilmem ama düşüncelerim giderli sadece.
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
Üniversite okuyorum halen.
- +1 yıl
Ne güzel ne okuyorsun
- +1 yıl
4 bilemedin aşağı yukarı 5 kişiden maddi manevi destek alıyorum. Öyle yani.
- +1 yıl
Bilgisayar programcılığı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılElbette ki olur ya neden olmasın hangi devirde yaşıyoruz takılmayın böyle şeylere lütfen
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇıkar tabi ki neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılOlur olur merak etme. Her ne kadar daha yol katletmemiz gerekse de eskisi gibi de değil bakış açıları artık. Evlenip boşanmanın normal bir şey olduğunun farkına varanlarin sayısı arttı, e iki gönül bir olursa bunlara bakılmaz zaten. İnsan yanılabilir ya da bahsettiğin gibi baskı ile evlenebilir.. buna takılan erkeğe de bakma zaten eğer kendini geliştirmiş biriyle olursan mutlu olabilme yüzden çok yükselir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Niye çıkmasınki anlaştığın bir erkek mutlaka olur, Evlenmek kötü bir şey değil ki, Evlenmiş olmak kötü bir şey değilki, ayrılmakta bir erdemliliktir.
Evlenmek için ayrılmış olmak ya da bekar olmak çok mu önemli o kadar sevdikten sonra gerisi boş.20 Yorumla
+1 yılDaha boşanmadan tekrar evlenmenin hesabına oturursan, kendini başladığın noktada bulursun. Kimseye tutunmadan, yaslanmadan, dik durabilmenin yollarını öğren. Sen öyle olunca, kendi gönlüne göre birini seçebilirsin. Seçilen olmazsın hatta seçilmek için bi taraflarını yırtmazsın.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşındasın sonuçta gençsin istemiyorsan boşan kimse seni daha önce evlendiğin için istememezlik yapmaz
36 Yorumla- +1 yıl
böyle diyen kızların tavsiyelerinden uzak dur kendi kız arkadaşlarını da dinleme bunların tavsiyelerine uyarsan yuvanı dağıtırsın 50li yaşlarda antidepresan bağımlısı olursun kötü niyetli demiyorum ama tavsiyeleri kötü, dr redpill izle yorma beni
- +1 yıl
Bazen sokağa atılmaktansa evlenmeyi göze alırsın bu cüret etmek değildir zorunda olmaktır
- +1 yıl
Evet dar görüşlü olmamak gerek senin gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha 18 yaşında evlenmişsin. Tamam mecbur kaldım diyorsun anlarım ama sen istemeyerek bir evlilik yaptıysan eğer çocuk falan olmadan bu evlilikten biran evvel başını kurtarmaya bak. Sonrasında da eğitimini tamamalayıp kendi ayakların üstünde durmaya bak ki, kimseye muhtaç olma. 2. yi düşünmek için cok erken niye sadece evlilik üzerine kuruyorsun gelecek planlarını? Soruna gelecek olursak, genceciksin elbet birisi çıkar karşına. çocuğun olmayınca şansın daha yüksek bu konuda.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKim bu hataya düşmüyoya da mecbur kalmıyor ki de sen bu yüzden hayata küsesin. Niyetin ciddi ve huzur ve mutluluk bulacağın bir evlilik yapmak ise Allah ve iyi kulları da yanın da olacak ve seni destekleyecektir. Gerçekten tam da evlenilecek bir kadınsın. Bundan asla şüphe duymayınız.
02 Yorumla- +1 yıl
Tam evlenilecek bir kadın değilim şu yaşta evlenmek pek doğru değil benim şu an okul okumam gerekirdi
- +1 yıl
Ben bundan sonran için dedim. Şu an değil. Zaten 25 yaşını doldurmadan evlenenlerin vay haline.
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen hayatına adapte ol, kendini yetiştir, geliştir, evlilik yine olur fakat evlenmek için evlenme, aha birisi yakışıklı, iyi boylu poslu beni istiyor deyip atlama, mühim olan uyuşmaktır. Evet, seçileceğin gibi ayrıca seçen olacaksın.
cut.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızları neden hep kendini güzel zannediyor anlamıyorum. Fotoğrafına baktım. Hiç de güzel bir kız değilsin. Hatta orta tipli olarak bile atfetmezdim seni. 10 üzerinden 4 falansın. Çirkin derdim. Bu içi boş özgüven nerden geliyor bilmiyorum ama çok garip yani.
00 Yorumla
boşanmış kadın, boşanmış erkek, bilmem ne kadın, bilmen ne erkek. toplumun size dikte ettiklerini kolayca kabullenmeye ne kadar meyillisiniz.
yanında nasıl hissediyorsun arkadaşım mühim olan o. etiketlemeyi sevmeyin.10 Yorumla
+1 yılBebek yoksa sorun olmaz
10 YorumlaDaha boşanmadan tekrar evlenmenin hesabını yapmak saçma. Ve yaşın genç illaki ilerde doğru kişi oldgnu dusundgn kişiyle bı yuva kurarsn inşallah aynı şeyleri yasamazsn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılGayet tabi ki evlenmek mutlu olmak herkesin hakkı, evlenmek ne kadar normalse boşanmakda öyledir bir bir şeye engel değil önemli olan bundan sonra seçeceğiniz insanda doğru adımlar atmak
10 Yorumla
+1 yılSırf bu yüzden sizi sevmekten vazgeçeceklerse zaten bırakın sevmesinler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılben de 33 yaşındayım 26 yasında boşandım evlneirsem kesinlikle evlenmiş boşanmış birisini sterim tabi yaşı biraz daha büyük olmalı senden :D
13 Yorumla- +1 yıl
Tabii yaş farkı çok olmamalı
- +1 yıl
Tabiki de şu an snn kafanın yapmak istedikleri ile benim ki çok Farklı fikir ayrılıklarımız olur Buda yeniden aynı hataya düşmen demek o yüzden maç 5 olmalı
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılolmaması için bir neden var mı? Yani şimdi evlenip boşanan kadın ölsünmü onunda sevmeye sevilmeye hakkı vardır bir hata yapmış yanlış yapmış olamazmi?
00 YorumlaKolay degil bu isler ayrica daha evliyken bosanip hemen baskasiyla evlenmeyi dusunmekte ne sacmalik cocuk oyuncagi mi bu
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır hemen evlenmeyi düşünmüyorum zaten ilerleyen yaşlar için dedim
+1 yılNiye cikmasin burada engel ne sonucta herhangi birinin altina yatmamissin
16 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istiyorsun
- +1 yıl
Diyorumki korkun yersiz sen sonucta kotu bir sey yapmadin sen ailenin kurbani olmussun senin icin cok uzuldum
- +1 yıl
Sağ ol umarım bi yol çizebilirim kendime
- +1 yıl
Kesinlikle sen bu konuda kesinlikle ayaga kalk birakma kendini kimsenin mali değilsin bir bireysin ve kendini geliştir kimse sana pranga takmasin kusura bakma kocan olacak beyinsiz de bana gore cani cikarci sirf korpe birini yatagina atmak icin senin hayatina sebeb vermis bunda ben en ufak bir masumiyet gormem
- +1 yıl
Bak abim kimseye aldirma kimsemin tehdide seni bastirmadina piskolojik tehdidine boyun egme vallahi ben cok ezildim bundan dolayi, hergunum iskence gibiydi sirf istemediğim hayati yasiyorum diye hayattan sogdum halen bunun etkisinden kurtulamadim kendini kurtar bence siddete nu konuda tavsiyen dunyadaki hic bir kisi ailemin bana verdigi zarari vermedi veremez sen daha yeni açmış bir papatyasin kimseye ezdirme kendine vesselam.
- +1 yıl
Teşekkür ederim abicim ben de senin gibi savaşmayı düşünüyorum 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yaşın çok genç tabiki olur neden evlenmek zorunda kaldın..
018 Yorumla- +1 yıl
Ailem sahip çıkmadı bana
- +1 yıl
Evlendiğin kişiyi hiç mi sevmiyorsun
- +1 yıl
Sevemiyorum yaş farkından ötürü de ilişkimiz farklı
- +1 yıl
Bazı aileler bu konuda çok geri kafalılık yapıyor... insan sevmediği biriyle evlendirilirmi birde yaş farkı var... ilişkimiz farklı derken ne tür ilişkiniz var.. kaç yaşında..
- +1 yıl
Çok aşka sevgiye dayalı değil daha saygı ve resmiyete dayalı ona saygı göstermek durumundayım o da bana değer veriyor kendisi 15 yaş büyük benden
- +1 yıl
Sana değer vermesi güzel ama ne olursa olsun rıza olmadan yapılan bir evlilik var ortada...15 yaş büyük biri senin gözünde amcadır o yüzden onunla anlaşamama durmunuz çok normal bir durum... şimdi çocuk yaparsanız araya çocuk girer ve boşanman daha zorlaşır boşanman zorlaşmasa bile çocuklu bir kadının evlenmesi daha zordur.. şimdi çocuk yok dimi ya da gebelik...
- +1 yıl
Hayır çocuk düşünmüyoruz ikimiz de
- +1 yıl
Bu güzel çocuk olmayınca ayrılıkta evlilikte daha kolay olur daha gençsin güzelsin ama önemli olan karşına doğru insanın çıkması.. doğru insan çıkmadıktan sonra hiç evlenmemek daha iyi..
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Ailen seni sahiplenmemis bildigin seni salmislar ucurtmanin ipliğini koparmislar ne seref_siz lermis ya yazik ya yazik
- +1 yıl
Yazık ama elden ne gelir sadece bunu düşünüp kendimi yıpratabilirim o yüzden kabullenmek zorundayım
- +1 yıl
Bilmiyorum aileler nasil bukadar acimasiz olabiliyor
- +1 yıl
Hayat adil değil
- +1 yıl
Emin ol bende çok çektim ailemin serefsiz_ligini bu aciyi yillardir iliklerime kadar hissediyorum, simdi hepsinden nefretimi bir sergilesem dersin ki depremmi olacak
- +1 yıl
Üzücü aileden yana şanssız olmak bir sıfır geriden başlamak demek hayata
- +1 yıl
Ben 5 0 basladim kedimi bildim bileli ailem beni soldurmak icin cabaladi tek olup ekmege muhtac olmayi yeglerdim
- +1 yıl
Kiz ne durumdaydi bazi aileler cok zalim oluyor kizimiz caresiz kalmis ne yapsin hatta yasini birak o yasta evlilik bile basli basina hata iste zalimlere Allah firsat vermesin
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel kadınsın, gençsin, çok rahat evlenirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Evdeyim bi yere çıktığım yok bu şekilde kimseyle tanışamam
- +1 yıl
Boşanırsam nasıl kendi ayaklarımın üstünde dururum?
+1 yılbekar biri ile bile evlenirsin. adanada sındır kesin :)
08 Yorumla- +1 yıl
Adana'da değilim
- +1 yıl
Neredesin ki?
- +1 yıl
Bunun önemi yok
- +1 yıl
Var neden olmasın. Güneydoğuda ise bu zor. İstanbul Ankara İzmir gibi şehirlerde ise mümkün
- +1 yıl
Egedeyim ama evden çıktığım yok
- +1 yıl
okul?
- +1 yıl
Okulu bırakmak zorunda kaldım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılneden evliliğini bitirmek istiyorsun ki devam ettirmeye çalışsana
06 Yorumla- +1 yıl
Sevemiyorum ve o benden 15 yaş büyük
- +1 yıl
ne kadar süreli evlisin?
- +1 yıl
2 aydır
- +1 yıl
yenimi aklın başına geldi yıllarca evli olsan anlarım evlenmeden nişan atmak istesen anlarımda evlenmeyimi bekledin bunun için?
- +1 yıl
Hayır dedim ya ailem olacaklar bana sahip çıkmadı beni istemediler daha fazla birini bul evlen dediler
- +1 yıl
kimsenin yuvasını yıkmasını tesvip etmem düzelme ihtimali varsa değerlendir ama karar senin olumsuz bişey demek istemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelsin, hoşsun şahsen ben evlenmek isterdim.
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın wn azından denemeye değer çok kötü durumdaysan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar neden çıkmasın her insan hata yapar sen kendini üzme
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tabiki de çıkar. Çıkmaması için bir neden var mi?
10 Yorumla
+1 yılEvli olduğunu bilerek çıkan var... Allah ıslah etsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben şahsen evlenmem ama evlenen elbette binlerce kişi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu soru troll ya da yaş konusunda yalan söylemişsin yasaya göre 18 i doldurup 19 a giremeyenler evlilik yapamıyor tabi velisinin izni dışında.. boşanmış biriyle evlenmek isteyen elbette çıkar fakat bazıları benim ikinci evliliğim değil diyerek istemeyedebilir sen daha çocuk yaştasın kim bilir hangi akılla evlendin
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki? Sadece kendi hayatına odanlan artık
00 Yorumla
+1 yılneden zorunda kaldın ki? sen oyun sanıyorsun bu işleri sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha boşanmadan o yaşta yeniden evliliği düşünüyor. Hayatini gençliğini yaşa daha çok gençsin. Bunları düşünmene gerek yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl18 ne yahu çocuksun daha ne evlenmesi, aklı nerdeydi ebeveynlerinin
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes aile yönünden şanslı değildir
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye girdiysen bulma ihtimalinin yüzdesi düşer acı gerçek ama illa ki bulursun yani karamsar olma.
00 Yorumla
+1 yılaskımmm kafanı topla acele karar verme ki kaçmak İçin evlendiğin eve boşanıp geri dönme. kuzenim zorla evlendi mecbur kaldı aile evinden kaçmak için yapamadı boşandı şu an kaçtığı eve geri döndü sen napmak istiyorsun nasıl bir hayat önce onu söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Olur tabi neden olmasın da bu yaşta nasıl oldu o is
012 Yorumla- +1 yıl
Zorunda kaldım dedim ya şartlar beni buna zorunda bıraktı
- +1 yıl
Evet umarım şans bana güler
- +1 yıl
Fikir versene ne yapabilirim
- +1 yıl
Ne şartı
- +1 yıl
Evdeyim bi işim yok üni kazandım gidemedim dışarı çıkmak için bi sebebim yok hep evdeyim
- +1 yıl
Ailem olsa beni şu yaşta evlendirmez öyle değil mi 🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yeni evlendim. 23 yaşındayım. Bilmiyorum hata mı ettim naptım. Kendimi çok iyi hissetmiyorum.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@jojo27 maddi durumlar kötü
boşanmak kolay gibi görünsede zor sonrası herkes bişey diyo basit bişey degil
00 Yorumla
+1 yılseni bu kafayla cok üzerler bende 18 yaşındayim kariyerime odaklaniyorum benimde ailem arkamda durmuyor fakat ben evlenmedim birde boşanmadan bu sitede evlilikten bahsediyorsun komik
00 YorumlaÇok gerikafalisin erkekler evlenemdne onca kadınla birlikre oluyor siz kızlar kabulediyorunuz boşandım diye seni kabuletmeyen cahil birinle mi evlenmek istion
00 Yorumla
+1 yılEvlendin ve boşandin die kirlenmiyorsun sonuçta hayatta bazı nedenler insanı mecbur bırakıyor elbette seni seven seni anlayan birisini YÜCE ALLAH karşına çıkartır neden olmasin ki canım benim💕
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye böyle zorunda bıraktılar ki, çılar elbet, dünyanın sonu değil ya!
00 YorumlaDaha çok gençsin önünde çok güzel zamanların var neden evlenmek durumunda kaldın anlamıyorum yargılamıyorum seni yanlış anlama ☺ tabikide olur neden olmasın öyle düşünme
00 Yorumla
+1 yılKendini niye hor goruyosun? Evlenmek dogalsa bosanmak da o kadar dogal. Aradigini bulmus bir kisi buna takilmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar erken evlendin. Boşanırsan hemen erken evlenme
01 Yorumla- +1 yıl
Evet benim de hemen evlenmeye niyetim yok ama yine de ilerleyen zamanlarda biriyle evlenmek isterim diye düşünüyorum ve boşanırsam nasıl kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim bilemiyorum
+1 yılniye evlendin ki, boşanıp başkasıyla evlensen bile mutlu olabileceğini mi düşünüyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
dr redpill izle
- +1 yıl
Neden mutlu olamayacakmışım ki
- +1 yıl
tamam izlerim bugün
- +1 yıl
dr redpillin birçok konuda videosu var birçok konuda soru cevap geliyor böyle sorulara da denk geldim ve benim anlatacağımdan daha kapsamlı şekilde anlatacaktır genelde erkeklere videolar yapıyor ama kadınlara da videolar yaptığı oluyor hatta gmailden senin bile soru sormanı tavsiye ederim cevap verir
+1 yılÇıkar tabiki millet 35 den sonra evleniyor
10 YorumlaBoşan bir şey olmaz, illa çıkar karşına birisi
10 YorumlaSeni seven her turlu sever elbette evlenmek isteyen cikar onemli olan sevmesi merak etme 😊😊
00 YorumlaNeden çıkmasın, bu devirde boşanmayan mı var?
00 YorumlaKesinlikle olur fakat eşin bu yazdığını görürse ne yapacağını düşünmek istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSen zaten 18 yaşında evlenmekle hayatinin yanlışını yapmışsın
00 YorumlaÇıkar. Her insanın alıcısı var bu devirde. Ama tabii ihtimaller daralıyor biraz daha.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmiş ayrılmış biriyle boşanmiş biri evlenir tabii
00 YorumlaProfuldeki sen misin kardeşim
05 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Kime?
Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Boşanmadan başka koca düşünüyo ya hey allahm
01 Yorumla- +1 yıl
Saçma sapan konuşma elbette boşanıcam bi süre bekliyecem sonrasında benimle olmak isteyen olur mu diye sordum duyar kasmaya çalışan duyarsız seni!
+1 yılÇocuk var mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
O zaman sorun olmaz.
+1 yılEvlenen olur tabi niye olmasın ne olmuş ki
03 Yorumla- +1 yıl
Yani evli boşanmış birini herkes istemez diye düşünüyorum
- +1 yıl
Benim için sorun olmaz ben isterim başkasını bilemem
- +1 yıl
Neyle meşgulsün
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha boşanmadan, evlenmeyi düşünüyorsun 😅
00 Yorumla - Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 18 yaşındayım, evlendim. Boşansam, boşanmış biriyle evlenmek isteyen çıkar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler