henuz 1,5 yillik evliyim evliligm guzel gitmiyor surekli tartisiyoruz esim cok duygusuz merhametsiz davraniyor degersiz hissettiriyor beni artik dayanamiyorum ayrilmaya cesaret edemedigimide biliyor ayrilsam dahi cabalamaz bile onuda biliyorum ama benim korktugum sey ayrilik sonrasi ailemin evine gitcem (ailem destekci) ben cekiniyorum eskisi gibi olmicak kendimi siginti gibi hissetcem ve ben evliligmi yuva kurmayi seven biriyim tekrar evlenmekte isterim dogru insanla ama evlenip bosandigim icin yanlis gozle bakilcam sizce evlenebilirmiyim yuzume vururlarmi sonradan bosandigim icin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani henüz yeni evli olmana rağmen bu kadar sıkıntı çekiyorsan bu kadar ilgisiz ve duygusuz bir insanla zaten bir ömür geçirmen imkansız ne kadar dayanırsan dayan nihayetinde bir gün bu adamdan ayrılmak zorunda kalacaksın o yüzden yolun başında ayrılma daha mantıklı olur eğer ailen senin arkanda duruyorsa bir süre onlarda kalırsın bu arada mutlaka Seni sevecek seni anlayacak senin duygularına hitap edecek biri çıkacaktır elbet hayatını onunla birleştirirsin ve yoluna devam edersin öbür türlü bu hayat sana ızdırap gibi gelir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hayırlı ve iyi bir evlilik değilse bitirmek en iyisi. Ailen destekçi asla kendini sığıntı hissetme çünkü onlar senin ailen ve yüzüne bir şey vurmazlar. Ayrıca şu an böyle düşünen insan satışı çok az yani sana kötş gözle bakamazlar. Kuzenimin görümcesi 23 yalınsa evlendi 6 ay sonra boşandı üstelik bebeğini aldırdı ve kocasının haberi yoktu hamile olduğundan. Geçen sene tekrar evlendi şimdi bebeği var. Eskidendi evlenip boşanan yaş kocası ölen kadına kötü gözle bakan insanlar falan. Hem niye evliliğin kötü daha yeni evlisin severek evlenmedin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklisiniz, evet severek evlendik sevgiliydik , ama cok zor seyler yasatti bana bu kisa surede anlayissiz insan
Cevap sahibi+1 yılNe yaşattı bilmiyorum ama seni bezdirmiş belli. Sende alışkın değilsin çile dert çekmeye o yüzden öyle oluyor. Eğer gerçekten aşılamayacak şeylerde hiç zorlama kimseyi üzmeden bitirin
Soran+1 yılcekmemmi gerekiyor yani cileyi derdi? mutsuz evliligi?
Cevap sahibi+1 yılHayır tabi ki bende onu diyorum işte çekme yaşama. Çile değilde basit sorunsa devam edilir ama çile dert çekilecek şey değil. Dert babası değilsin ve mutsuz olmak için evlenmedin
+1 yılKanka bu senin kararın kimse senin hayatını yaşamıyor sen o hayatı yaşıyorsun. En kötü 2 hafta konuşurlar ama bir daha konu açılmayacak dahi. Mutlu değilsen git derim. Bir işe girersin en kötü kendine ev kiralalarsin sığıntı gibi hissedersen. Ama bu hayatı sen seçeceksin insanlar boş. 🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle omur gecmez ki. Ben 2. evliligi yapanlarin daha mutlu oldugunu goruyorum cunku ilkteki hatalari farkedip ona gore adim atiyorlar, karsidan ne istediklerini daha iyi biliyorlar. Bosanan ilk kadin olmadigin gibi sonda olmayacaksin. Elaleme gore yasarsan da bu yaşamak olmaz
22 Yorumla- +1 yıl
🙏🙏🙏muhteşem yorum
Soran+1 yılhaklisin tabikide , okadar zor geliyorki o adimi atmak ama bu evlilikte kaldikcada kendimden oluyorum yipraniyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
34Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence boşanın mutsuzsanız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden yeniden evlenemeyesin , tabii ki evlenebilirsin ama boşandığında daha önce hiç evlenmemiş biriyle anlaşman zor olabilir. Tabii bu da tercih meselesi. Daha önce hiç evlenmemiş olup böyle şeyleri takmayan insanlar da var. Bunlardan biri de benim mesela. Daha önce hiç evlenmedim ama adamın iyi birini olduğunu anladıysam kafam uyuştuysa daha önce boşanmış olmasını umursamam. Hatta çocuğu olsa onu da kabul ederim, her şey karşılıklı anlayış ve hayata aynı pencereden bakabilmeyle alakalı. Millet ne der diye düşünürsen ömür boyu mutsuz olursun. Bu hayatta bir kere varız, nasıl mutlu hissediceksen öyle yaşa.
00 YorumlaYani bu süreci yaşamış biri olarak söyleyeyim. Evlilik sonrası boşanmada bir boşluğa düşüyor insan. Kendi kurduğu düzene alışıyor ve tekrar eskiye dönmek gerçekten zorlayıcı bir durum. Aile terapistine gidip sorunları çözme yoluna gidebilirsiniz. Elinizden geleni yapıp hala bir şeyler düzelmiyorsa geriye yapacak bir şey kalmıyor. 2. konu tekrar evlenme konusu nasip kısmet. Yanlış gözle bakılma olayına katılmıyorum. Toplumda böyle bir bakış açısı bence çok azaldı diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki toparlanmiyormusun? ve bu bosanma sebebine bagli degilmi aldatma vs yok
- +1 yıl
Tabiki şartlara bağlı. 13 yılllık bir evlilik sözkonusu. aldatılma vs yok. Her iki taraf içinde sürecin işleyişi farklı. Ben kimseye yük olmadan yalnız yaşamayı seçtim. Adaptasyon sürecinin zorlu olacağını biliyordum zaten. Karşı taraf içinde çoklu aile ortamına girmek kendi düzeninden çıkıp ortak düzene dönüş zor oluyor. Tek ortak nokta şu diyebilirim zorlukda. Hayatı paylaşmakda eşin yerini kimse alamıyor bunu bilin. Bu noksanlık hep kalıyor. Az çok fikir sahibi olmuşsunuzdur paylaşımlardan. Karar vermeden önce boşanırsam artıları eksileri neler kurtarmaya çalışırsam artılarım eksilerim neler iyice düşünün. Şunuda unutmayın sonraki düşündüğün evlilikde sürprizlerle dolu olacak. İnsanların hepsi kusurlu kusursuz insan yok. Hiç bir şey dört dörtlük olmuyor hep bir şeyler eksik kalıyor. Burada şu suruyo sormanız lazım ben eksik kısımları sabredip yoluma devam edebilirmiyim.
Tekrar evleneceğin zaman daha iyisi olacağının garantisi yok.2. evlililkte te başka sorunlar çıkabilir.3. cü evlensen onda da başka bi sorun. kısacası sorunsuz evlilik yoktur. ama önemli olan eşin sevip değer verip tartışma kavga sonrası seni hala istiyosa o evlilik devam eder. ama yok eşin umursamaz biri ise daha fazla katlanma derim. ama evlenip yuva kurmaya isteklisin hala. tek kişinin çabası ile yürümez o evlilik.
11 Yorumla
Soran+1 yılduygusuz erkekle okadar zorki gecim kendimi okadar yanliz hissediyorumki bi hata yapcam diye korkuyorum aldatmak gibi
+1 yılBoşanmak kusur değildir ve boşanmayı kusur olarak gören herkesin bu kusuru yasamasi dileyiyle
O yüzden ilk önce bu sorunlu evlilikten kurtulun. Sizi değersiz hissettiren birini yük olarak taşımayin. Bir süre kafanızı dinleyin. Sonra iyi taniyarak evlenebilirsiniz. Ama aile evinden kurtulmak için yine yanlış tercih yapmayın.011 Yorumla- +1 yıl
Aşktan gözünuz kör oluyor. Evlenince düzelir diye virgül koyarak devam ettiğiniz her şey artık birike birike çözülmez bir sorun yumağı oluyor. İşte kimse değişmez sadece menfaati kadar rol yapar diyorum
Soran+1 yılaynen oyle bazen dusunuyorum aceba evlilik boyle birseymi mutsuzlukmu getiriyor ama sonra bakiyorum cok mutlu olanda var esi dusunceli anlayisli olanida var
- +1 yıl
Çocuk var mi
Soran+1 yılhayir yok
- +1 yıl
Sizi değersiz hissettiren bal olsa kasende altın olsa kesende tutma demişler eskiler.
O yüzden çocuk yoksa , ekonomik özgürlüğün varsa, ailen destek oluyorsa boşan
Yok bosanana kötü gözle bakarlar mi? Vs vs gibi saçma sapan şeyler düşünme. Çünkü elalem her zaman elestirecek bir şey bulur. Ve elalem ne der diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
Şu an mutsuz bir evliligin var ve elalem görüyor mu? Umurunda mı elalemin? Siz neden elalemi bu kadar umursuyorzunuz
Soran+1 yılhaklisin artik esimden sevgi dilenmeye basladim deger gormek istiyorum kendince o cok dogru insan , disardan insan olarak iyi ama es olarak asla degil.
- +1 yıl
Sanırım eşiniz özgüvenli birisi. Artık bu özgüven onda egoya dönüşmus. Ve bütün tartışmalarda falan sizi suçluyor. Sizi ilgi arsizi olarak yorumluyordur
Soran+1 yılaynen okadar fedakarliklar yapiyorum tesekkur etmiyor ama tek birsey deyince sen beni cok sıkıyorsun ustume gelme boyle , hergun isten gelince oyun oynuyor tvye baglanarak bende bugun bari oynama birbirmize vakit ayiralim zaten erken yatiyosun dedigim icin , hafta sonlari sabaha kadar oyun oynuyor
- +1 yıl
İnan hiç tereddüt bile etme. Boşan. Bak kazayla çocuk olur iyice elin kolun bağlanır.
Senin şu halini elalem umursuyor mu da sen bosaninca elalemi umurdayacaksin
Soran+1 yılondan korkuyorum zaten cocuk olmasindan, ayrilcam
- +1 yıl
Korunuyor musun? Bosanacaginin farkında olursa eşin bilerek hamile bırakmaya çalışabilir
Bu ve aşağıda yazılı olan tüm sorunlarla hatta daha fazlasıyla bile karşılaşabilirsin. İstediğin yoluda yürümeyi tercih edebilirsin neler yaşadığın ya da nasıl bir ortamda olduğunu bilmiyorum o yüzden şu yoldan yürü diyemem ama sana kesin olarak şunu diyebilimki böyle bir şüpheyle doluyken ya da böyle bir mutsuzluk yaşıyorken asla bunun yerini bir çocuk ile doldurmaya çalışma. Hatta bunun şüphesini bile bırakma ortada. Çünkü zaman ne gösterir bilemeyiz ama seni şu anki durumundan daha çıkmaz bir şeye sokacak ve asla dönüşünün olamayacağı bir şey varsa oda bir çocuk. O yüzden bu konuda çok dikkatli ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet dikkat ediyorum ona Şu an kafam karma karisik oyuzden oyle bi hata yapmam
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutsuz bir evliliği sürdürmek çok zor. Yaşarken ölmek gibi. Bosanmayi düşünebilirsiniz ama hemen ikinci evlilik düşünmeniz denize düşüp yılana sarılmaya dönüşebilir. Uzun bir ilişki bile bitince bir mola vermeli, kişi kendini dinlemeli bir önceki ilişkinin travmaları atlatilip hazır olunca yenisini yaşamalı naçizane fikrim...
03 Yorumla
Soran+1 yılsanki yasamis gibi soylediniz , yasarken ölüyor gibiyim gercekten cok yorgunum.
Soran+1 yılve haklisiniz tabi ben hemen evlenmek istemem zaten cok zor olur bu ama olur
Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Sen mutsuz bir evliliği ne kadar sürdürebilirsin? Şunu da belirteyim; mutsuz bir evliliği devam ettirip yıllarca eziyet çekeceğine git ailenin suratını çek. Onlar seni daha az kırarlar. İnan. Yuvanı yeniden kurabilirsin. Sana değer verecek birileri vardır bu dünyada. Yeterki bulmasını bil.
00 Yorumla
+1 yılEğer mutsuzsan ayrıl ve çocuk olmadan ayrıl bir çocuğun hayatı mahvolmasın , ve sen adamı tanıyorsun evlenmeden önce nasıldı ne kadar değişmiş olabilir ki, Boşaninca insanlar çok konuşur onları takmaman gerek yoksa mutsuz olursun, evlenicek birini bulursun ama bu sefer hata yapmaman gerek çünkü güven zor iş huzur zor iş
00 Yorumla
+1 yılEvlilik oyle oyuncak degilki ac kapayasin eger Şu an kotu gidiyorsa evliligin bosan ama tekrar evliligin icin bu sefer emin olmadan evlenme yoksa onda da mutlulugu bulamazsin dedigim gibi once simdiyi dusun gelecek zaten bir sekilde karsina gelecektir mutlu degilsen kendini degersiz goren birinin yaninda fazla durma ve zaman kaybetmeden ayril
00 YorumlaEvlilik sabır işidir. Öncelikle kalbine sor ben bu adamı seviyor muyum diye sonra düşün bu adam evine hayrlı mı diye sonra kendine bir bak neden bana böyle davranıyor diye adam da merhamet yoksa hemen uzaklaş ama merhamet kırıntısı bile varsa bir otur konuş bak neden bana böyle davranıyorsun ben senden şunları şunları bekliyorum sen benden ne bekliyorsun da bana böyle davranıyorsun diye bir sor o cevap herşeyin cevabı olacak zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef konusmuyor konusamiyor , cumle kuramiyor ve bencil herzaman kendini hatasiz goruyor ben bile kendimi suclarken kendini hatasiz goruyor eski ben degilim bu kisa surede benim hayat enerjimi aldi
- +1 yıl
Sevgili dönemi de mi böyleydi bunun. Eğer bu kadar mutsuzsan yapacak bir şey yok git baba evine elbet birisi çıkar karşına ama o da ilk başta ilgi verecek kendini büyütecek senin gözünde sende kocanla tattığın o duyguyu onunla tadacaksın o da bitecek belli süre sonra o yüzden karsında ki adamın merhametine bak bir dilenci geldi nasıl davranıyor sokakta bir çocuk gördü nasıl davranıyor sokakta bir kadını dövüyorlar banane mi diyor bir erkekte olması gereken merhamet
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabikide evlenebilirsin elalemin yüzüne vuracağını düşünüyorsan inan bunu çoğu insan yaşıyordur. Ama sen bu hayata bir kez geldin mutsuz olmamalısın. Hayatını harcatmamalısın. Eşim laf eder anlamında diyorsan hah işte orada akıllı seçim yapmak gerek boşanmış halinle bekar biriyle evlenirsen kendisi de ailesi de laf eder. Ama dengin yani seninle aynı durumu paylaşan biriyle evlenirsen sorun olmaz. Onun da sana laf demeye hakkı asla olmaz. Lütfen boşan ve yoluna bak.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğinde mutsuz olup huzursuzluk yaşayacağına annenin babanın yanında dur.
Ben 10 ay sonra babamın evine gelmiş biriyim.
Eşler arasında sorumluluk, bağlılık ve saygı yoksa o evlilik iflah olmaz.120 Yorumla- +1 yıl
Teyze haklı gençler 🤪
- +1 yıl
Evcil Beygir gene sahalarda 😊
- +1 yıl
Ama 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı yok 🤪
- +1 yıl
Daha çok beklersin 🤣🤣
- +1 yıl
Gisganc garı 😃
- +1 yıl
Hiç işim yoktu zaten. Şurada beygir var yıllardır bir halt yapamıyor. Bir kıskanayım diyorum zaten. 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Basarım bak girbaci 🤪
Soran+1 yılbosandinizmi , yenimi peki?
- +1 yıl
Evet boşandım. 4 yıl oldu
Soran+1 yılnasil gecti o surec
- +1 yıl
Zor oldu. Ama kararımdan vazgeçmedim. İyiki de geçmemişim.
Soran+1 yılhaberin var mı eski esinden evlenmismi? pisman oldumu sence
- +1 yıl
Oldu. Kapıma geldi. Ama 2 yıl sonra evlenmiş. Öğrendim.
İnan zerre umursamadım. Çünkü Allahın beni sınavdan geçirdiğini biliyordum. Ve bu sınavı da mucizevi olarak ellerinden kurtuldum.
Soran+1 yılpislik hemen evlenirler zaten once ben senden baskasiyla evlenememler sonra ilk onlar evlenir, oda yasattigini yasar elbet en guzelini yapmissin insallah bende cesaret edebilirim
- +1 yıl
Erkekler bizim gibi değildir. Ben fazla görmüyorum..
Velevki evlenmesi beni mutlu etti. Çünkü gerçekten bir kadına ihtiyacı vardı.
Ben olmadım diye kimseye de olamazsın damgası vuramam ki.
Soran+1 yılhayir genelde oyle konusurlar yoksa evlensin benimde umrumda olmaz ama onun benim karakterimde biriyle asla yapamaz hatta bi kadinla cok zor yapar eyer boyle davranmaya devam ederse
- +1 yıl
Büyük konuşmamak gerek.
Merak etme onun da gerçekten aşık olduğu, onun canını yakan, kök söktüren biri girer.
Soran+1 yılasik olan taraf bizdik yani, asik olmadiklari icinmi oldu bunlar
- +1 yıl
Sadece ben kendi adıma eski eşimi hiç zorlamadım. Her daim anlayışlı oldum. Sakin kaldım. Onun da ailesinin de kalpleri kırılmasın diye çok fedakarlık yaptım.
Sonucunda ben kalbimin ekmeğini yedim. Onlar da öyle.
Ben Allahın bana verdiği sınavı alnımın akıyla verdim. Onların da halini bilmiyorum.
Soran+1 yılneguzel yapmissin icin rahat vicdanin rahat, peki cok ozel degilse bosanma sebebiniz neydi
hayret madem evliliginin güzel gitmedigini söylüyosun o zaman 1,5 yil nasil dayanabildin evliliginde cok mutsuzsan en basindan beri ayrilman gerekiyodu nerdeyse uzun bi süre olmus simdi mi bosanmak aklina geliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılbiseyler cabaladim denedim olmadi kendimi degersiz yaptim sadece
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAcele karar verme. daha yeni evlisiniz evliligin düzene görmesin uzun sürüyor zaten çocuk düşünmeyiniz dikkat edin ona sonra bosanirsaniz hoş olmaz çocuklu boşanınca da evlenirsiniz neden kotu gözle. baskınlar illaki birisi. cikar karşına
03 Yorumla
Soran+1 yılaslinda bi kac aydir aklimadan gelip geciyor , duzene girmesi bu mutsuzluga alisilmasi demek oluyor bence cunku esimin degiscegini dusunmuyorum
- +1 yıl
Esinle konuştun mu. peki ne diyor ne gibi sorunlar. yaşıyorsunuz çözülmeyecek kadar büyük. sorun mu
Soran+1 yılevet ya cozulmuyor tekrarliyor surekli
+1 yılEvlenmeden önce Merhametsiz olduğunu fark edemedin mi bebeğim. İki günde mi ortaya çıktı Merhametsiz Bir it olduğu? Hep söylüyorum kadında edep, erkekte merhamet yoksa uzak duracaksın...
19 Yorumla
Soran+1 yıletmedim belkide gormezden geldim bazi seyleri sonra olan bana oldu
- +1 yıl
Ah hatun Ah...
Yazık etmişsin kendine
Merhametsiz erkekten hayır gelmez
Olan sana olur - +1 yıl
İşi mesleği ne onun
Soran+1 yılinşaat sektöründe
- +1 yıl
Mühendis mi
Sıvacı boyacı tarzı bir şey mi
Soran+1 yılya hayir insaat sektorunde kendi isi
- +1 yıl
Eğitim öğrenim seviyesini soruyorum hatun
Anlasana...
Soran+1 yılkisaca ozetliyom ozaman “eski kafa” kendi bildiği dogru
- +1 yıl
Kibir budalası, merhametsiz bir it yani kısacası...
Sende evlenmiş boşanmış birisiyle evlenirsin yüzüne vurmaz. Sığıntı falan olmazsın daha gencsin ise gir çalış sen çok değerlisin değersiz hissettiğin hiçbir yerde durma.. <3
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim güzel yorumunuz icin💖
+1 yılmutsuz evlilikten cıkarken hala koca pesinde kosuyosun ya. önemli olan bireysel mutlulugun mu yoksa koca bulmak mı, mutsuz evliliginden hala gereken dersi almadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya koca pesinden kosmuyorum isim var gelirim var , evlilik guzel bisey dogru insanla olursa eyer ilerde isterim ama insanlar yargilarmi kucumserlermi diye korkum var sadece
- +1 yıl
boşanmanın ya da yeniden evlenmenin nesini yargılayıp kucumsesinler sanki ahlaksızca bisey yapıyorsun, milletin lafiyla yaşamaya çalışırsan çocuk sayına kadar bile laf ederler.
Kimse kimseye artık yanlış gözle bakmıyor.
Yeni evlison ve hayatının sonuna kadar bu şekilde yaşayamadım
Önemli olan şöleninde desteklemesi seni.00 Yorumla
+1 yılTabiki evlenebilirsin ancak onda da mutlu olacağının garantisi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılherseye gogus gererim herseye yeterki esim yanimda oldugunu bana deger verdigini kadini oldugumi hissetirsin, oyüzden eyerki evlenirsem cok dikkatli olcam cok zor olcak
Yaw su yanlis gozle bakilcam dusuncesini birakin , siz keyfinizden bosanmadiniz ki. Asla boyle dusunmeyin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmadan evlenmeyi düşünen koca yürekli teyzem maşallah sana 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi dusunmek degil yasim 25 bu arada , evlilik guzel bisey ilerde yuzume vurulmasindan korkuyorum dogru insanla ilerde tekrar evlenmek isterm
+1 yılÇocuk yoksa işin iyi ailen kızsada senin ailen kendini öyle hissetme illaki yeni bir yuva kurma şansın olur ama bı sefer iyi seçmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sefer evlendin yanlıştı, tekrar yanlış yapma. Bir kadının bir erkeğe de ihtiyacı yok ki, maddi manevi güçlüyseniz birilerine ihtiyacınız olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılihtiyactan degilki , evlilik guzel bisey bunu anladim sadece yanlis kisiyle yaptim bunu
Cevap sahibi+1 yılKoşa koşa yine git evlen. İnsan biraz ara verir, kocasız bir hayat bunun eksikliğini hissedecek kadar birilerine bağlı yaşamak da âcizlik başka bir şey değil.
Soran+1 yılhemen evlenmek isteyen kim ya ne bos yapiyosun ya sen, isim var kendi gelirim var kimseye bagli degilim nediyosun
Cevap sahibi+1 yılBoş yapan sensin sığır.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nasip bu işler… ne desem bilemedim.. hayırlısı olsunuz hakkınızda…
01 Yorumla
Soran+1 yılsagolun
+1 yılHayatlarının tek amacı evlilik olanların hazin sonu
01 Yorumla
Soran+1 yıltek amacim evlilik degildi maalesef, keske dogru insanla evli olsaydim
Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Tabiki evlenirsin ilkinin tranvasını atlata bilirsen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. İşine gücüne bak kendıne değer ver zaten biri gelir bulur senı bosanmak dunyanın sonu değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey olmaz zaten mutluluğun bir kişiye bağlı olmamalı
00 Yorumla evlenirsin ama uğraştığına değmez inan boşan ve özgür ol
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsin kimler evleniyor bunu dert etme bence kendi ayaklarım üzerinde durabilri miyim bunu düşün
00 Yorumla
+1 yılBaşkaları ne dedi diye değil kendin için yasa
00 Yorumla
+1 yılBende mutsuzdum ve ayrildim.. iliskilerimde oldu evkenmek isteyen cok oldu ben istemiyorum.. neden evlenemiyesin şunu bir sor kendine bosandiktan sonra sen tekrardan evlenmek ister misin ? Ozgurlugunden vazgece bilecek misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ayrildin peki? , ben bosandiktan sonra tekrar evlenmek isterim dogru insan olsun
- +1 yıl
Siddetli geçimsizlik ben sahsen birdaha evlenmem aslaaaa
Soran+1 yılsenmi vermistin ayrilik kararini? ozelden yazsam olur mu?
- +1 yıl
Olur yaz.. vala ben cesaret edemedim ailem karar verdi dyekm 😂
Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Önce mutlu ol başkalarını veya ne diyeceklerini düşünme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeler bir bunu boşa yolunu çiz kafan rahatlasin da ikinciyi sonra düşün. Sen bu kafayla evlenme zaten kimsenin başını da yakma, çocuk oyuncağı sanki bunu bırak diğerini al, olmadı diğeri 🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılnediyosunuz siz ya? bilmeden nasil yargilayabiliyorsunuz? durduk yeremi bosanma karari aldim ben , evlilik guzel bisey evlenmek isterim ilerde tekrar dogru insanla ama bunu demek istiyorum ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılPiyasadan heberin yok jerhalde aksine Dul a rağbet var 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl benden de o kadar ben de 2 yıllık evliyim 😑
13 Yorumla
Soran+1 yılsenin sorun ne evlilikte?
Cevap sahibi+1 yılAilesinden boşanamadan benimle evlenmiş birisi olduğunu anladım ve bu yüzden hep kavgalarımız.. benim size tavsiyem şu, şu anki hayatınızı ve baba evindeki gideceğiniz yaşayacağınız hayatı tartın, artıları eksileri belirleyin hangi taraf sizin için daha iyi daha avantajlı olacaksa o tarafa geçin, iyi düşünün
+1 yılNeden mutsuzsun
03 Yorumla
Soran+1 yılcok sey var artik konuscak kendimi anlatcak halim bile kalmadi
Soran+1 yılyok tesekkurler
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen istersen evlenebilirsin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendine hayat kur evlenmek gibi zorunlu yok
00 Yorumla
+1 yılBoşan adamı rahat bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere çukura düşer insan iki kere değil.
10 YorumlaYani kurtulma şansın yoksa hayatını zindan etme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenebilirsin tekrar
00 Yorumla
+1 yılaldat sende
06 Yorumla
Soran+1 yılbosanmak varken neden aldatmak peki
- +1 yıl
boşanmaya cesaretin yok ise aldatır isen adam boşar seni
Soran+1 yılhakliyken haksiz durumuna dusmek istemem ya , ama aklimdan gecti o bunu hakediyor aldatsam ruhu duymaz zaten
- +1 yıl
neden ruhu duymaz ki senin varlığın yokluğun onun için önemli değil mi
Soran+1 yılaldatilirsa tabi erkek gururu kaldiramaz ama degerli degilim onun gozunde goruyorum
- +1 yıl
o zaman başkaları için süslen değer bilmeyenin değirini yerler
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulumu?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir sevgiliydik
- +1 yıl
Aynı evde yaşamaya başlayınca alışkanlıklar değişiyor maalesef , anlatmak istermisin?
Soran+1 yılsiz evlimisiniz
+1 yılBoşanma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılOla bilir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerek yok bence
00 YorumlaTabiki
00 Yorumla
+1 yılcewabı sende
00 Yorumla
+1 yılKorkarak yasanyablar sadece seyredenlerdir
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirism tabi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Nasip kısmet
00 Yorumla
+1 yılİs bul once
01 Yorumla
Soran+1 yılisim var
+1 yılZor be ablam
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir
00 YorumlaBoşan kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasin kac peki
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evliliğimde çok mutsuzum, boşansam ilerde yeniden evlenebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler