+1 yılTabii ki zor değil evlilik yapabilirsiniz yani boşanan insan evlenmez diye bir şey yok belli ki toplumda bellerin yargılar var hani boşanan kadın tekrar evlenmesin ya da ne bileyim birbirimize bekar birisiyle evlenmez saçma sapan düşünceler var işte, ama istedikten sonra uygun birisi olduktan sonra tabii ki evlenebilirsiniz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sana tavsiyem biraz kafanı dinle … Sosyalleş zaten 2. Evlilik seni bulur. Takıntı yapma takıntı yaptıkça sen daha çok gerilirsin ve baskın artar. Bunun İçin çevreci ol iyi bir arkadaş edin tek arkadaşın olsun ve onunla zaman geçir sonra güzel günler karşına çıkar
00 Yorumla
Hayır hiç zor değil. Sadece insanlar bunun sebebini sorabilir. Anlatırsınız ki inanın insanlar sadece düzgün dinlendirici insanlara muhtaç. Zaten bunlara takılan insanlar bir zahmet gelmesinler. Canınızı sıkmayım. İnanın düzgün bir insan çıkar karşınıza
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılYeniden evlenmek, önceki ilişkinizin sona ermesiyle ilgili duygusal iyileşme ve kabul sürecini gerektirir. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce duygusal olarak hazır hissettiğinizden emin olmalısınız. Eğer çocuklarınız varsa, onların yeni bir üvey ebeveyni kabul edip etmeyeceğini ve bu yeni ilişkiyi nasıl etkileyebileceğini düşünmelisiniz. Ayrıca aile üyeleri ve arkadaşlarınızın bu yeni ilişkiye nasıl tepki vereceğini de göz önünde bulundurmalısınız. Önceki ilişkinizin neden sona erdiğini ve bu deneyimden neler öğrendiğinizi düşünmelisiniz. Bu, gelecekteki ilişkilerinizde daha sağlıklı kararlar almanıza yardımcı olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce potansiyel partnerinizi iyi tanımalısınız. İdeal olarak, değerleriniz, hedefleriniz ve yaşam tarzlarınız uyumlu olmalıdır.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye zor olsun
Boşanmak kusur değildir ki. Önemli olan ilk evlilik gibi yanlış tercih yapmamak, iyi tanımak, ortak noktaların çok olması, birlikte eglenebilmek önemli
Ve bunu ne için istediğin onemli. Baskıcı aileden kurtulmak için evlenmeyi düşünüyorsaniz yine hatalı bir seçim yaparsın
Ne istediğine emin olmalısınız128 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl4 aydır ilk kez mi girdiniz 🙂
Soran+1 yıl1 aydır ilk kez girdim. 1 ay önce gorüş yazmışsınız
Cevap sahibi+1 yılAnladım. peki buldunuz mu istediginiz gibi birini
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç sizin
Soran+1 yıl30
Cevap sahibi+1 yılKaç sene evli kaldınız
Soran+1 yıl6 yıl
Cevap sahibi+1 yılNasıl biri sizin ilginizi cekiyor
Soran+1 yılKimse çekmiyor artık😄
Cevap sahibi+1 yılNiye o kadar umudu kestiniz mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman yalnızlıkta iyidir
Soran+1 yılİyi bazen sıkıcı
Cevap sahibi+1 yılEe hiç kimse cekmiyor. Yalnızlık sıkıcı nasıl olacak
Soran+1 yılBöyle gidiyor işte
Cevap sahibi+1 yılher şey gönlünuzce olsun. Yeni yıl size aşk, mutluluk, huzur, sağlık ve bol kazanç getirsin
Soran+1 yılÇok teşekkürler sizede😊
Soran+1 yıl😊
Cevap sahibi+1 yılCanın sıkılıyor belli😀😀
Soran+1 yılNerden belli
Cevap sahibi+1 yılSorunu begenince gülmenden
Soran+1 yılNe varki bunda😄
Cevap sahibi+1 yılSohbet edecek birini istiyor gibisiniz
Soran+1 yılSiz öylesiniz sanki😂
Cevap sahibi+1 yılAynen 😀😀
Soran+1 yılBana niye diyorsunuz o zaman😃
Cevap sahibi+1 yılBelki tanışırız diye 😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanan biri olarak evet zor diyebilirim. Çünkü on yargili ataerkil bir toplumda yaşıyoruz.
Ama çevremde gördüğüm bunu aşan hatta iki tarafta ikinci evliliği Yapip ikinci baharını yaşayan çiftler var. Ön yargili olmadıktan sonra bence zorlanamaz. Zorlaştıran insanlar146 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani şartlar eşit olmalı. Mesela senin çocuk varmış. Evleneceğin kişinin de ilk evliliğinden çocugu olmalı ki. O sorumluluğu alabilsin
Soran+1 yılEvet aynen
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyor musunuz
Soran+1 yılÇalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlilik güzel bir şey aslında. Ortak noktalarin çok olduğu birlikte eglenebildigin biriyle hayat kurmak. Ne demişler bu dünyada işini bulan değil eşini bulan kurtulur
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Doğru kişi olması çok önemli
Cevap sahibi+1 yılSizinde çok güzel. Evliliğe küsmemissiniz.
Soran+1 yılYalnızlık da zor
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle. Kaç yaşındasıniz
Soran+1 yıl30 siz?
Cevap sahibi+1 yıl41 bende
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılYaş farkını çok bulmazsaniz tanışmak isterim
Soran+1 yılÇok bence sizce
Cevap sahibi+1 yılBence tolere edilebilir bir fark. Şehir neresi sizin
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılYakınız bursa bende.
Soran+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılTanışmaya engel değil bence 🙂
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılNe kadar zaman oldu ayrıldığıniz
Soran+1 yıl2 sene sizin?
Cevap sahibi+1 yıl6 sene oldu
Soran+1 yılÇok olmuş
Cevap sahibi+1 yılAynen yalnızlıktan sıkıldım iyice
Soran+1 yılÇocuk var mı
Cevap sahibi+1 yıl9 yaşında oğlum var. Sizin
Soran+1 yıl4 yaşında benimki de
Cevap sahibi+1 yılAllah bağışlasın. Ailenizle mi yaşıyorsunuz
Soran+1 yılTeşekkürler sizinkini de. Tek yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlesini. Sizin daha da zor. Çocuğa kim bakıyor siz isteyken
Soran+1 yılAnnem bakıyor
Cevap sahibi+1 yılİyi o açıdan sansliniz.
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılTanışalım ne dersin 🙂
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılEvet bu soruya cevabım senin için çok zor 🤭 bu şekilde kendini kapatarak sadece kendini cezalandırırsin. Engellemene gerek yoktu. Zaten istenmedigim yerde durmam istenmedigim birine yazmam😂
Soran+1 yılSen engelledin
Soran+1 yılSen engelledikten sonra engelledim ben. Böyle yapmanı beklemiyordum üzdün
Cevap sahibi+1 yılBen engellemedim sadece mesajı sildim. Ama bu şekilde evlenmeyi istiyor gibi durmuyorsun
Soran+1 yılEngelledin. Bir anda takip gitti
Soran+1 yılBu şekilde davranmana gerek yoktu başta söyleyebilirdin
Cevap sahibi+1 yılTakipten çıktım ve çıkardım. Ama ne istediğine karar ver bu şekilde karamsar, ön yargı ve korkularla o duvarın arkasında kaybolur gidersin.
Soran+1 yılSeni ilgilendiren bir sey yok. Unut gitsin
Cevap sahibi+1 yıl👍👍👍👍 peki sen bilirsin hayat senin hayatın. Öyle işten eve evden işe robot gibi devam
+1 yılEğer gerçekten bunu istiyorsan evlenirsin neden negatif düşünüyorsun ama tavsiyem ince eleyip sık dokuman lazım çocuk var mı bilmiyorum varsa daha doğru karar vermek lazım aile kavramını baba ne demek eş ne demek bunları bilmesi lazım yoksa iyice soğursun karşı cinse bakış açın daha da negatif olur umarım aradığın kişiyi bulursun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. boşanan insan ikinci evliliği zor düşünür erkek ya da kadın bekarlık sultanlık her zaman 😁 ve evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor evde kadın sıkı yönetim yaptığı içinde sorunlar hep oluyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktan sonra ikinci evliliğinde mutlu olan insanlarda var. Yani nasıl olsa boşandım diyerek gidip de cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için evlenmeden birlikte olmayı tercih etmek yerine evlilik sonrası tercih eden biri daha cazip gelir evlilik düşünen erkeklere. Evlilik düşünmeyen erkekler ise bu vaadi kullanıp yatağa atmak için birlikte olurlar sizinle ama siz farkında olmazsınız bile
10 Yorumla
+1 yılZor değil. Boşanmanın üstünden biraz zaman geçmeli. Her boşanma travmadır. O travma geçince bakarsın. Sana dul çocuklu veya dul çocuksuz erkekler gider. Bekarlarla uğraşma onlar kısa süreli ilişki kovalar seninle kimse senin çocuğuna baba olmaz.
10 Yorumla
+1 yılNeden çok zor olsun. Yeter kı s. lak olma. Doğru seç. Dul algısından dolayı sadece cinsellik için aşık rolü oynayanlae çıkabilir. Zaman kaybetme. Yaşın kaç?
26 Yorumla
Soran+1 yıl30
- +1 yıl
Çocuk var mı
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Kaç tane ve kaç yaşında
- +1 yıl
Özelden yazar mısın. Senle işimiz uzun burdan zor olur
- +1 yıl
Neyse sen bilirsin.
Sana tavsiyem burdan evlilik amaçlı yürüyen herkesi hemen engelle
Neden? Diye soruyorsan da cevabı eğer ağır abaza ise 2 gün içinde zeki bir abaza ise de birkaç ay içinde yatağa attığında öğrenirsin. Kendine dikkat et
+1 yılNeden zor olsun eskisi gibi önyargılı değil insanlar. Kaç yaşındasın? İnşallah ömür boyu mutlu olacağın biriyle karşılaşırsın
13 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl30
- +1 yıl
Daha çok gençsin yahu neden zor olduğunu düşündün
+1 yılKolay kolayda adam gibi birini bulman zor. Ayrıca erkeğin ailesi kabul edecek mi vs gibi gibi zorlukları var
17 Yorumla- +1 yıl
Çocuk var mı bu arada?
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Allah bağışlasın 🙏
Bu arada x per puanın var mı 🤔
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yaz lütfen 😊 ben göremiyorum seni gizli olduğun için o yüzden
Soran+1 yılNeden yazayım
- +1 yıl
Seninle konuşmak istiyorum çünkü. Ayrıca yorumlarda cevap verebilmek için yeni bir şey yazdın mı diye sayfayı sürekli yenilemek zorunda kalıyorum
+1 yılHayır kesinlikle zor değil. Belli bir yaştan sonra bu tarz durumlar ister istemez kabul edilir hale geliyor. Tecrubeli olduğunuz için aynı hataları yapmak yerine daha iyi bir durumda olmanız olası.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk varsa zor olur ama yoksa sorun olacağını sanmam. Bunu kafana takma. Toplum içinde buna ön yargılı yaklaşanlar olabilir. Seni olduğun gibi sevecek biri olacaktır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Tabiki zor değil dogru zamanda dogru insanı bulmak önemli ama. eski evlilşğinizde yaşadıgınız olumsuzlukları geride bıraktıysanız sorun yok
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılzor değil ama hemen evlenmeyi düşünme bence biraz kendine zaman ayırman kafanı dinlemen daha iyi olur gibi
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 959 cevap paylaştı.
+1 yılEğer çocuğun yoksa çokta zor değil. Millet çatır çatır evleniyor vallaha.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek zor değildir bence de ona tekrar cesaret etmek de zorlanır insan
10 Yorumla
+1 yılYooo niye zor olsun ki. Bir suru ikinci evliligini yapmis kadin var. Cocugun var mi ilk evliliginden
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
- +1 yıl
Olsun sorun degil. Ama cocuguna iyi babalik edecek birini bulman lazim
Soran+1 yılTabiki
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden zor olsun, çevremde ilk evliliğini bağlanmış bir kadınla yapan bir çok erkek var hatta.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşanmış olacaktı klavye değiştirmiş
Zor değil ama bence gereksiz. Ben de boşandım ve bir daha evlenmek asla planlarım arasında yok.
00 Yorumla
+1 yılEskidendi o. Şimdi fazla dert yakınan görmedim. Bence zor olan kısmı evlenecek kişi bulmak da. Boşanmış biriyle evlenecek kişi değil
00 YorumlaBoşanmış kişilere bakış pek iyi değil toplumda bazısı hoş bakmıyor bazısı da hiç önemsemiyor onun için sorun olmuyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer bende eşimden ayrıldım yeniden evlenmek istesem çok dikkatli davranirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasip bu işler sana görede birisi vardır elvet
10 YorumlaSahsen o b.. ku birdaha yemem🤣
14 Yorumla- +1 yıl
işte akıllı insan 😂
- +1 yıl
@golddmannn92 hahhha vallahi
- +1 yıl
bu yaştan sonra bide erkek tribimi çekicen zaten adam akıllı biride yok :D takılll
- +1 yıl
@golddmannn92 kesinlikle 🤣🤣🤣
yok benin arkadaaşım verdı sibel hemen bulurdu sihirli metodları vardı
00 YorumlaZor diye bir şey yok sevdiğin varsa sevenin de varsa tamamdır bu iş 😊
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. gercekten evlenek istersne evlenirsin. zor da olsa. he bana sorsan 2. evlilik hatadir.
00 Yorumlaaslında değil ama "DESİNLER" tanrısına ne kadar inandığınıza bakar.
00 Yorumla
+1 yılHakkında hayırlısı olsun nasip kısmet dua et
00 Yorumla
+1 yılHayır zor değil
Ama boşanan neden bidaha evlensin ki?00 YorumlaNeden zor olsun ki? Şu Türk toplumunun algılarına yenik düşmeyin. İnsanız hepimiz.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle zor değil doğru kişiyi yakalayıp ilkinde bulamadıklarını bulursan 2. kez evlendiğini bile unuttururlar sana
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. bence neden boşandığın önemli
eğer kocanı aldattıysan ben evlenmek istemem benide aldatırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılguven konusunda evet normal konuda hayır ve cekıncelerın cokmu?
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet var tabi
Cevap sahibi+1 yılaz cok pekı nasıl?
Soran+1 yılÇok
Cevap sahibi+1 yılsenle konusalımmı uzunca
Soran+1 yılNe konuşalım
Cevap sahibi+1 yılher konuda dost kanka gıbı kırma
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılsimdı burada mısın
Aile & Toplum konusunda 729 cevap paylaştı. neden zor olsun ki. belki gercek bahari yasarsin. umutsuzluga gerek yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. kendin gibi biri isteyebilir yoksa bakir bir erkeğin isteyeceğini sanmam
00 YorumlaHayır çevren cahilse olabilir
10 YorumlaZor değil birini bulup begendiktdn sonra
10 Yorumla
+1 yılikincide daha dik dur
daha seçici oll..11 Yorumla- +1 yıl
ilkindeki hatayı
ikincide yapma
+1 yılBoşanan bı insan bidaha neden evlenirki 😂 aynı haltı niye 2. Ye yiyosn
00 YorumlaHayir alakasi yok cunku sen kiminle mutluysan onunla evlenirsin nokta
00 YorumlaDürüst biri isen kendine yakışan birini bulursun
00 Yorumla
+1 yılTabiki değil bnde aynıyım ama illaki biri denk gelir düzgün
00 YorumlaZor değil bence ama dikkatli ol eş seçerken
10 Yorumlakaç yaşındasın çocğun var mı?
00 Yorumla
+1 yılcok kolayda dogru kisiyi bulmak zor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılZor değil ama insan biraz daha temkinli oluyor
00 Yorumla Neden zor olsun
11 Yorumla
+1 yılNeden zor olsunki yeniden sevebilirsin birini
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç de değil
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden zor olsun
10 Yorumla Yok ya niye zor olsun
10 YorumlaDeğil tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenirsin guzel sen daha da kolay.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden zor olsun ki yasin kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen söyle niye seninle evlensşn bir erkek
10 YorumlaHiç de zor değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biraz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Kolay
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla - Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne