Güncellemeler
+1 yıl
2 cocuklu adama ev yok arabada hangi kadin giderki
Güncellemeler
+1 yıl
2 cocuklu adam ev arabada yok cevremdekiler 2 cocuklu adami kim napsin diyolar
Bosandıktan sonra tekrar evlenmek kadın için mi daha zor erkek için mi çocukta varsa 2 tane. Erkeğin maddi gücüde yoksa yani maas iyi ama ne ev ne araba var. İkiside her haliyle dul oluyo sonucta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olayı tam anlatsan? 2 çocuklu dul bir erkek senle evlenmek mı istiyor
Yok bosanirsak esimle hangimiz ikinci evlilik konusunda sansli oluruz uorumlardan okuyabilirsiniz.
Haa. Sen ev kadını mısın? Yaşın kaç?
Ve eşin kaç yaşında
O 34 ben 35 ben baskıcı bi tipim oda rahat takilmayi seven ve cok catisiyoruz ben sıkıyım cok darliyomusum kiskancim takintiliyim cokda kotü gecmisimiz var ama 2 de cocugumuz var akibetimizde iyi degil bosanma sonrasini cok merak ediuorum cocuklarina aşiri duskun yani temiz bi insanda ama cok kotu gecmisimiz var guven kirikligi var ortada saygisizlik degersizlik var tabi dört dörtlük degil oda hep kusuru kendime yuklemiyim 2 cocugunu asla ihmal etmez cok duskun eminim evi yok arabasi hicbiseyi yok
Kötü geçmiş derken? Biraz açar mısın
Ben kaçirildim yeni evliyken eşim beni birakip kacti gitti yuvam dagildi sonra ben esimin pesinden gittim tekrardan birlestik esim icki alkol arkadas ayaklarina dustu hatta benim o kisiyle beraber oldugum dusuncesi beynini kemirdi durdu ataklar gecirdi tabi bende cok kotuydum. hastalandim intihar filan ettim yataklardan kalkamadim sonra intikam icin pavyonlara kotu yerlere takilmaya vicdanini boyle rahatlatmaya calisti galiba ve gözü disarda olmaya basladi halbuki evlendigimizde o sadik temiz tertemiz insan gitti yerine baskasi gelmisti. Sonra borc harc icralar krediler derken alkolunden hepsi siraya girdi ikimiz caliat
Calistik 6 7 sene kurusuma kadar paramo verdom yedo bitirdi resmen o icti borca girdi hayatini yasadi ben hepsine destek ciktim odedim hergun agliyordum caresizdim baba evinede sigamadim ama o kaciranada gitmedim. siginmadim caresizde olsam cunku daha beter olacakti hayatim asla goze almadim hep zorda olsa yaninda oldum derken 7 sene sonra hamile oldugumu ogrendim banada ilgiliydi eşim ama hep basima kalkti hep supheyle yaklasto bana attigim. adima kadar
Sonra aradan zaman gecti cok kotu seylerde yasasak hediuelerini sevgisini eksik etmedi evet basa kalkmalar hakaretler neler duydum o pavyon hayati aldatilma guvensizlik travmasini atlatamiyorum hala bende yikildim bende cok cektim kapici dairelerine kadar oturdum haa au an durumumuz cok iyiye gidiyo ama aile huzurumuz yok ikinci cocugum oldu 1 ay olacak
Bense surekli aldatilma terkedilme korkusu yasiyorum surekli ustune dusuyorum o ise yasadigim. paikolojiden kaynakli oldugunu dusunmuyor yalan yere yeminlerde ettigi oluyo eski ayaklarini birakti bu ikinci cocukda dahada iyiye gidiyo evine bagli oralara gitmiyor artik cocuklarinin gelecegine bakiyorum diyo borclari bitirmeye bakiyo bana karsi ilgili ama üalubu bozuk ve ben ona cok kinlendim son zamanlarda ickisi yuzunden kavgalarda ikimizinde birbirine saygisi kalmadi ozellikle o hakaretlerden asagilanmadan aonra simdi bende cok suratsizim tersim ona ilgim kayboldu sicak degilim ama korkularimda var eskiden kavgada etsek bu kadar yaralamamisti sozleri basima kalkma haricinde. Simdi ikinci cocuktan kendini duzeltmeye calissada ben psikolojimden oldum tedavi gordum yillardir ve hala icicem ilaclar hastane yatis bile verdiler o eski benim icin aglayan tahammul eden adam yok bana karsi benimle aglayan bende ona oyle degilim nefret yok ama eski acinasimda yok kaybetme korkumda var bilincaltimda yasadim ya daha onceleride hep panik hep atak korkular ona bakinca sapasaglam neseli duzeldi telimi bile kurcalamaz bakmaz sorgulamaz ama ben tam aksi hala olaylari tekrar yasicakmisim gibi kontrol dedektiflik yapar gibi aşamiyorum bu durumu oda anlayisli degil kendim yapiyorum saniyo istemsizim ve cok yiprandik
Boşandıktan sonra evlenmek zor değil de zor olan doğru insana denk gelme meselesi
İkisi içinde zor çocuklu insan çocuklu biri ile evlenir
Kadin icin zor ya hele bide aldatma varsa
Cocuklarin bakimindan geleceginden diger kisiye nasil baksin ki
Başına niye tekrar aynı belayı sararsin ki
Bosanirsak hep ben mutsuz o mutlu olucak gibi algim var
Bosanmayin o zaman
O bosanmak istese napabilirim ki
Erkek için zordur bence
Ben ikinciye evlendim, varsa merak ettiklerin
Evi yok arabasi yok ayda 13000 aliyo 3 aysa bi asgari ucret ne kadarsa cift aliyo yani 26 diyelim asgari 15 oldu 30 milyar alacak 3 ayda maasi bu bosansak kolay evlenirmi 2 de cocugu var bakmasi gereken
İkinci evlilik için bu şartlar la çok zor. Bence başını sokabilecel bir yer bulması bile zor. Sen eşisin di mi
Evet uani ikinci evlilik kadin mi daha kolay evlenir erkek mi peki ayni sartlarda calisan birini bulup evlilik yapabilirmi gerci kiralar ateş pahası yani
Cocuklarinada çok duskundur onlarin gelecegini dusunuyorum der tek basina bu sartlarda ne gelecek saglayabilirse artik bi oglum var 6 yaş bi kizim 2 aylik
Bahsettiğin şekilde bir baba ikinci evliliği yapması kolay değildir. Halihazırda eğer boşanmış sa benim iki çocuğum var tekrar evlenmem diyorsa evlenmez tabi. Ama bir düzenim olsun bekarlık nereye kadar derse anlaşabildiğim birini bulursa evlene bilir.
Diğer konu ise ayrılmış çiftlerden erkekler daha kolay evleniyor. Kadınlar ise çocuklarını düşündükleri için bu kararı kolay kolay veremiyorlar. İkinciye çocuklu evlenen kadınların yarısı tekrar ayrılmaya sonuçlanıyor. Kadınla çok iyi anlasa aşık olsa bile çocuklarla yapacağın en ufak bir hata herşeyi bitiyor. Aslında daha çok kadın değilde çocukları alan taraf için sorun
Eşim cocuklarini asla magdur efmez oule bisey olsa bile yani anca evine bakiyo kira. giderler cocuklar filan 2 cocuklu adamla evlenirler mi ki ya da oda mi dul olur bu sartladrda ne bilim etrafimda 2. cocuklu adami kim napsin diyenler var
Kadin icin
Ama 2 cocugu var bakmasi gereken
Olabilir
Neden ki ya 😪
İste askim
Kadın için zor oluyor
2 cocugu var bakmasi gereken
Tabiki zor abla
Erkek için bir nevi daha kolay
Cok sacma
Kadın için daha zor
takılmaca sadece