Yeme & İçme Algida’yla yaz başlıyor, 29 Mayıs’ta Caddebostan’da buluşuyoruz! Gelecek misin? (Sayfa 2) Yabababadu Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1012 Algida’yla yaz başlıyor, 29 Mayıs’ta Caddebostan’da buluşuyoruz! Gelecek misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Canım dondurma istedi şimdi 😋 1 1 Yorumla Masörgökhan3441 1 yıl Yalamak mı istedin dondurmayi😋 Yorumla
AyTutulması33 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Güzel paylaşım olmuş elinize sağlık 1 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İyi olabilir ama. maskeleri takalım :) 0 0 Yorumla
Ppll71 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bugün işimiz vardı gelemedik siz eğlenin 0 0 Yorumla
Noname6n Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl maalesef gelemem. Cunki orada yasamiyorum 0 0 Yorumla
AşkDoktoruKuzqun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Güzel etkinlik olmuş ellerine sağlık 0 0 Yorumla
UNUTULMUŞHAZİNELER Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Bana uzaktır gelemem ama genede iyi eğlenceler 0 0 Yorumla
BilgeLee Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl İşi gücü bırakıp tam saatinde orada olacağım🤪 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 399 cevap paylaştı. Hayır, sanmıyorum gitmem herhalde. 0 0 Yorumla
Cengiz94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kimseye aldırış etme hayatında başarılar 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Bedava dondurma varsa geliirim. Konum atsana 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Mekan bizim mekan bakıcaz görücez 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Eminim güzel görüntülere sahne olacaktır 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl İşim var gelemem maglum hayat şartları zor 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Orada olsam gitmek isterdim 0 0 Yorumla
AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ooo yaz gelmiş. ❤️ Orada olmaya çalışacağım. 0 0 Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Ama olmadı ki yalın şarkısı olması lazımdı 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok isterim ama maalesef hayır 0 0 Yorumla
kayserili_genc Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Dondurma severiz ama memleketimiz uzak. Gelemeyiz. 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cadde bostan mı Antakya dan oraya nasıl geleyim 😏 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Biz top dondurmalarla maraşa gidicez bu yaz 0 0 Yorumla
Duyguözr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çok uzak be Caddebostan. Keşke yakın olsa. 1 1 Yorumla Masörgökhan3441 1 yıl Sen nereden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Gelmem buyuk bi ihtimalle
Canım dondurma istedi şimdi 😋
Yalamak mı istedin dondurmayi😋
Yaza daha girmedik ki hâlâ ilkbahar
Güzel paylaşım olmuş elinize sağlık
İyi olabilir ama. maskeleri takalım :)
Bugün işimiz vardı gelemedik siz eğlenin
Imkan olursa neden olmasın
magnum candır gerisi heyecan :)
Başlasınnn çok özledik yazı 🥳🥳🥳
Grlmek isterdim ama çok uzaklardayım
maalesef gelemem. Cunki orada yasamiyorum
Güzel etkinlik olmuş ellerine sağlık
Bana uzaktır gelemem ama genede iyi eğlenceler
İşi gücü bırakıp tam saatinde orada olacağım🤪
Hayır, sanmıyorum gitmem herhalde.
Kimseye aldırış etme hayatında başarılar
Bedava dondurma varsa geliirim. Konum atsana
algida güzel hoş ama aşırı pahalısın ber
Mekan bizim mekan bakıcaz görücez
İşlerim var hayat şartları zorlaştı
İşim var gelemiyorum. Üzgünüm 🤗
Eminim güzel görüntülere sahne olacaktır
İşim var gelemem maglum hayat şartları zor
Orada olsam gitmek isterdim
Ooo yaz gelmiş. ❤️ Orada olmaya çalışacağım.
Beles dondurma yehuuuu🤣🤣🤣
İstanbul'da olsam gelirdim😀
Ama olmadı ki yalın şarkısı olması lazımdı
Çok isterim ama maalesef hayır
Dondurma severiz ama memleketimiz uzak. Gelemeyiz.
Belki düşünürüm ama birazda meşgulum.
Hediye de var ona göre geleyim
Gelmek istiyorum ama nasıl
Cadde bostan mı Antakya dan oraya nasıl geleyim 😏
Maalesef gelemeyeceğim :(
Biz top dondurmalarla maraşa gidicez bu yaz
çok isterdim ama maalesef gelemiyorum
Güzel paylaşım teşekkürler
Bu Sicak havada cok iyi gider
yok gelemem işlerim var :)
Helal olsun cidden tebrikler
Maalesef gelemiyorum başka sefere artık 😏
İş var gelemem canım 😉
Gelirim kesin caddebostana yakınım
evet tabıkı ordayızzz ozledık boyle etkınlıklerı
Gelmem kanks size iyi eğlenceler
Büyük ihtimalle yasak gelebilir 😂
Evett geleceğiz tabi algida bambaşka ebi
Nooo gelemiyorum Ankara 'dayımmm
Çok uzak be Caddebostan. Keşke yakın olsa.
Sen nereden
Gelemem ki yaa beleşe bir şeyler yerdik belki ogf
Olabilir neden olmasın 🙃
Tebrik ederim selamlar mersinden
Geldim çok güzeldi tavsiye ederim
Hayır maalesef gelemeyeceğim.
gelmeyi o kadar cok istiyorum kiii
Ne yazık ki sınavlarım var yoksa gelebilirdim
Gelelim bari napalim 👏🤗
Eminim güzel görüntülere sahne olacaktır
Imm sıcak havalarda çok iyi gider