İşyerinde 2 yıldır birlikte çalıştığım biri var. İlk geldiğinde işi ona ben öğrettim ve sonrasında başka bir bölüm de mesul müdür oldu. Daha sonra da, geçen hafta artık genel koordinatör yardımcısı gibi oldu. Bizim koordinatör çıktıktan sonra ona demişler sen idare et. Artık o da genel koordinatör gibi birisi ve benim de üstümde. Bunun için ekstra ücret de alacakmış. Bunu dün Abisinden öğrendim. Ben onun genel koordinatör yerine bakacağını vs bilmiyordum ve geçen gün bir grup açtı. Orada toplantı vs yaptığını, muhasebenin şöyle yapmasını, sağlık kısmının yapması gerekenleri, kahvaltı vs olayını anlattı grupta kibarca tabi. Sonra ben gruptan ayrıldım ve onunla tartıştık. O da abisi de ve herkes benim onu kıskandığı mı düşünüyor. Oysa öyle değil. Kız bu yetkiyle gelip benden hesap soramaz. O benim üstüme olamaz. daha dün birşeyler öğrettiğini insan gelip bugün benden hesap sorup ezmeye kalkamaz. Bu kendime saygısızlık olur. Kız bu zamana kadar yapmadı böyle bişey ama güvenmiyorum ona. O gece koordinatör aradı, kız sana bişey demedi başkalarına udi o sözler vs. Dedim o grupta bende varsan bana da geliyordur. İnsan ayrı tutar açıkladı. Benim onun öyle bir hak tanındığını vs bilmiyorum, gelmiş grup açmış söylediği yaptığı şeylere bak, saygısızlık dedim kendi kendime. Yoksa ben ona değil, bir üstlerine tartisirdim. Sizce ben yanlış mı düşünüyorum? Kızda beni kıskanıyorum, dostum dediğim insansın demiş ve çok üzülmüş. Böyle düşünmesine de ben kırıldım aslında, o bölüm müdürü olduğunda da ben yanındaydım oysa. İlk ben kutladım. Sizce ben hatalı mı düşünüyorum?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanlış düşünmüyorsun
Attığım mesajdan onu anladılar, ona yetki vermişler üstelik. Ben bunu Abisinden öğreniyorum. İnsan değer verdiği birine özelden yumuşak bir dille anlatır dimi? Kıskandığı mı nasıl düşünürler anlamıyorum.
Bence sen alınganlık yapmışsın. Neden üzerine alınıyorsun ki?
Nasıl yani alınganlık?
Gruptan yazdıklarını neden üzerine alındın diyorum ya
Genel konuşuyordu. Gruba aldıktan sonra o söz bana da geliyor doğal olarak. Onun benle bu şekilde konuşmaya hakkı yok
Bak halen anlamıyorsun. O grupta o kadar kişi varken neden alınıyorsun? Ayrıca yönetici olmuş, elbette isteklerini, sorunları söyleyecek.
Ben o gruptan ayrılırken onun öyle bir yetkili olduğunu bilmiyordum
Tamam bunu seninle paylaşmaması farklı bir durum ve hatta ilk sana gelmesi gerekirdi. Ama sen üstüne alınmışsın.
Ya alırım tabiki, daha dün iş öğrettiğim insan grup açıp orada gelmiş ortaya birşeyler soyluyor. Grupta beni ilgilendiren konularda varken. Hiçbirsey demeden çıktım anında. 3 saat sonra farketti ve sordu neden diye aradı. Dedim o grupta olmana gerek yok, istediğimi istediğim kişiye zaten söylüyorum ben. Sonra mesaj attı. Kendini ofisten biri görmeyip çıkmam saygısızlık, benim sözlerime alındıysa ona göre konuşayım, yeni gelenler bile yapmıyor senin yaptığını ve. Sonra ben kendimi anlattikca, o kisknaclik yaptığımı düşündü. Bende zaten anlamasını beklemiyordum. O bana yine anlatması ona yetki ve verildiğini. Abisi ertesi gün söyledi ve abisi ben bir yabanciymisim gibi konuştu ve tehdit etti uyardı resmen.
İkinizin yaptığı ergence davranışlar. Daha iş sorumluluğu anlamamışsınız. Verdiğin tepkiler anlamsız ve nedensiz.
Sana mesajlari atayım mi
Haksizmiyim bı bak
Ne olduğunu tahmin edebiliyorum. Sen sanki ondan ayrıcalık beklemişsin gibi hissettim. Vatsap gruplarında olağan şeyler bunlar..
Yani biraz öyle, tam olarak olmasa da
İşi öğretmeyecektin bıraksaydın kendi ogeeneydi en azından karşındaki senin yardımcı olduğun bir rakip olmazdı bu da sana zaman kazandırırdi
Ben onu rakip olarak görmüyorum yükselmesi iyi yerlere gelmesi tabiki isterim. Sorun şu, bu ona benim üstüme olma yetkisi veriyor ve gelip bana patronluk taşlar gibi hesap sorar gibi işlerden konuşamaz. Bu saygısızlık. Bunca zaman bu hiç yaşanmadı. Ama ya olursa? zaman zaman bunu hissettim onda ve ben ona güvenmiyorum. Buna sessiz kalırsam kendime haksızlık olur
Elinden hicbisey gelmez bu saatten sonra sessiz kal onu kışkırt
Kimin elinden bişey gelmez benim mi onun mu?