Arkadaşlar biraz uzun ama bu konu beni çok üzüyor nolursunuz yorum yapın. Detaya bakar mısınız?

Tercih dönemindeyim. Arkadaşımın doğup büyüdüğü ilçede açılmış. Asla ilgilenmiyor. Bu kişi her gün konuştuğum bir erkek olan arkadaşım. Onun ilçeside açılmış. Söyledim. Gel gel buraları şenlendir diyor. Ne zaman belli olcak diyor. Ama asla nereler açıldı beraber bakalım belki yardımcı olurum demedi. Bende buna baya bozuldum çünkü çok stresli bir zaman ve internette her şeyi öğrenemiyorsun. Destek şart. Ve her gün konuştuğum sözde en yakın arkadaşlarımdan biri. Bende bozulduğumu söyledim. Nasıl yardım edeceğimi bilmiyorum vs dedi. Gel diyorum ya diyor. İlgilenmiyorsun diyorum kendimden çok ilgileniyorum diyor. İlgilenmek zorunda değilsin ama insan bekliyor işte görevin gibi davrandım özür dilerim çok stresliyim diyorum. Stres yapma yaaa diyor ama bakalım demiyor. Sadece 1 kez çok bilmiyorum nereleri yazdın mesela dedi. Başka bişey demedi. Bende bugün çok geç ve soğuk yazdım. Geç yazmamı sorgular gibi oldu bu saatte mi yazıyorsun gibi sonra sormadı bile niye geç yazdın vs diye. En son iyi geceler dedi bitti. Ne düşünüyorsunuz? Ben çok bilmiyorum diyor. Abartıyorsam söyleyin bileyim lütfen
Arkadaşlar biraz uzun ama bu konu beni çok üzüyor nolursunuz yorum yapın. Detaya bakar mısınız?