Sizce yanlış mı düşünüyorum? Konu biraz uzun olabilir 🙏?

Benim eskiden çok samimi olduğum işyerinde biri vardı. Öyle ki abisiyle ve annesi abisiyle birlikte çok samimiydik. Abisi benim hayatımda en iyi dostumdu. Abisiyle yurtdışına tatile gittik, abisi bende 6 ay kaldı. Ailesi memlekette kalıyor. Kız da 1 ay bende kaldılar. Kız 3 yıldır bizimle çalışıyor ve hiçbişey bilmeden buraya geldi. Benim yanıma verdiler ve ona işyerinde kan almaktan ilkyardıma kadar herşeyiyle ilgilendim ve herşeyi ben öğrettim ona. Ben 8 yıldır bu işyerinde çalışmaktayım. Şimdi genel koordinatörle de arası çok iyi ve şimdi yöneticilik verdiler ona. Tabi maaş olarak da arttı. Bunu bana açıklamadan rica niyetiyle bir grupta, ortaya yaptığı bir konuşmada öğrendim bunu. Üstüme alınıp gruptan çıktım o gün ve hiçbir açıklama yapmadan, kıskançlıkla suçlayıp abisi genel koordinatör vs herkesi üstüme saldı. Ağır sözler kullandı. Oysa benim zoruma giden şey, o kıza bildiği herşeyi ben öğrettim. Benim iş öğrettiğim insanın gelip bana hesap sorması, ya da ben bişey yaparken izin vs gidip ondan izin almak gibi şeyler zoruma gidiyor. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Bunun kıskançlıkla ilgisi yok oysa. O bana bunu diretti bazen. Bu yüzden ondan nefret eder oldum. 3 aydır konuşmuyor yüzyüze dahi bakmıyoruz. Yanlış mı düşünüyorum?
Sizce yanlış mı düşünüyorum? Konu biraz uzun olabilir 🙏?