Sizce ben kendimi yanlış mı ifade etmişim? konu biraz uzun 🙏 haksız mıyım?

7 yıllık işyerinden bir arkadaşım var, kendisi aynı zamanda eski ev arkadaşım. Kendisi evlendiğinden beridir hep maddi konularda şikayetçi. Benle de sadece alkol olduğunda görüşmeye geliyor ve genelde hep ben ısmarlıyorum. Geçen gün Netflix şifremi değiştirdim ve o izliyordu evinde. En son geldiğinde benden Netflix istemişti ve bende vermiştim fakat o izlediğinde ben izleyemiyorum ücretini de ben ödüyorum. Sürekli benim bişeyler ısmarlıyor olmam ve bu durum beni rahatsız etmeye başladı ve ona mesaj attım. Dedim ki abi sen film izlerken ben ücretini ödediğim bişeyi izleyemiyorum sana da söylemek istemiyorum çık diye fakat böyle olmuyor, şifreyi değiştiriyorum bilgin olsun. Para konusuna alındı ve pişman ettin beni dedi istediğime. Bende yanlış bişey söylemek istemediğimi fakat böyle de olmadığını söyledim görüldü attı. Bugün de kendisi işyerinde söylenip durmuş benim hakkımda. Osman hain çıktı ben onun için çok şey yaptım şimdi parasını ben öderdim diye kendini haklı görüyor ve benimle böyle konuşmaya cesaret ediyor demiş. Sizce yanlış mı ifade ettim kendimi?
Sizce ben kendimi yanlış mı ifade etmişim? konu biraz uzun 🙏 haksız mıyım?