Sizce Yanlış mı Yapıyorum Biraz Uzun Ama Yardım Edin Lütfen?

Arkadaşlar biz İzmir de oturuyoruz abim Siirt te uzman çavuş 2 yıllık evli eşi de İzmir li ve devamlı kavga ediyorlar eşi bizde kalıyor yengem yani yengem değişik bir insan olur olmadık şeye kavga çıkarır ve benimle de aynı abimle de ailemle de ben Antalya da oturuyorum evliyim yengem neredeyse 1 aydır bizde kalıyor abim göreve gittiği için yengem İzmir de bizim yanımızda kalıyor bir annesigilde bir bizde kalıyor şu aralar yengemle maşallah ımız var anlaşıyoruz ama sanırım yengemin psikolojisi bozuk ben Antalya ya gidince yani birbirimizden uzak kaldıkça beni telefonda her yerde engelliyor ama aynı şehirdeyken aramız iyi oluyor abimle çok boşanma derecesine geldiler 1 tane kızları var. Şimdi asıl sorum yengemle geçen gün dışarıya çıktık gel dedi bankaya bir gidelim gittik kendine hesap açtırdı telefonuna internet bankacılığını kurdu ve kimseye söyleme dedi abim şimdi izine geldi abimden durup durup hiç ihtiyacı olmamasına rağmen para istiyor şimdi ben yengemin gizli hesap açtırdığını söylemelimiyim 2 seferdir rüyalarıma giriyor vicdan azabı çekiyorum abime karşı sizce abime söylemelimiyim söylememelimiyim
Not: eğer söylersem abim benim söylediğimi söylemez sanki kartı kendisi görmüş gibi sorar
Güncellemeler
+1 yıl
Yengem bana dedi ki zaten abin kartı görür anlar ama görene kadar gizli kalsın dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Play stor da internet bankacılığını var yengemin yüklediği o programı abime yüklesem yengemden gizli abim takip etse ne kadar parası var ne harcadı ne kadar yatırdı olurmu
Sizce Yanlış mı Yapıyorum Biraz Uzun Ama Yardım Edin Lütfen?