Sizce Yanlışmı Yapıyorum?

Bir kız arkadaşımla yaklaşık 10 aydır bir ciddi ilişkim var bu 10 ay içinde kimseyle yaşamadığımı bu kızla yaşadım hem çok güldürdü hem çok ağlatıı ama taki şu son bir ay içinde kafama sopayla vururular gibi aklıma bir şey yerleşti.
Bu 10 ay boyunca neredeyse çok sevdiğim çok fazlasıyla bağlandığım için sanırsam uçan kuştan dahi kıskandım kıza sürekli dediğim şeyler arasında “soğudunmu, sıkıldınmı” bu ikisi ilklere girer nerdeyse durduk yere bile olsa o kadar korkuyorum ki kaybetmekten tam bir salağım belkide kendimi değersizleştirdim sanırsam böyle olduğundan dolayı ve bu kız bana 10 ay boyunca nadiren 100%0’1 demiştir diyelim çünkü benim kadar kaybetme korkusu olduğunu pekte sanmıyorum belkide vardır orası ayrı fazlasıyla güveniyorum ona şizofren olduğum için bazı şeyleri çok araştırır açığı olsa dahi 10 aydır ben yakalamadıysam kainat gelse yakalayamaz o derece ama güveniyorum fakat bir iltifat ettiğim süre zarfında aldığım karşılık onun bana iltifat ettiğinde verdiğim karşılık çok çok ayrı bir derecede olduğunu düşünüyorum bu sebepten dolayı sanırsam bilmiyorum tam bir aptal olduğumu düşünmeye başladım sonuçta bu hayatta kimse kalıcı değil ve 18 yaşında iken bu kızla evlilik hayalleri kuruyorum yanlışmı yapıyorum doğrumu orasını bilemiyorum ama nasipte varsa olur orası ayrı ama sizce napmalıyım boş beleş iki cümle yazıp çok bilmişler değilde bunun hakkında görmüş geçirmiş olan insanlar yazsa benim için çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler :)
Sizce Yanlışmı Yapıyorum?