Sizce ben mi yanlış düşünüyorum? nasıl davranmalıyım bilemiyorum? Soru oldukça uzun kusura bakmayın lütfen yardım?

İşyerinde samimi olduğum bir arkadaşım var. Kendisi bana Bergen’e gideceğimiz için söz vermişti. Daha sonra havaları bahane edip durdu sürekli. Hatta benim yanımda işyerinde başka bir kıza bu akşam gidelim birlikte dedi. Sonra o müsait olmadığını söyledi. Daha sonra da ben sorunca da yine bahane üretti. Sonra da başka arkadaşlarıyla gitti. Bu tabi zoruma gitti. Ertesi gün o bunun geyiğini yapmaya başladı işyerinde birkaç kişiyle. Bu tabi daha da zoruma gitti ve ona istemeden karaktersiz işte dedim onun yanında başka biriyle konuşurken. Bu da buna aşırı alındı. Bunun bütün gün sıkıntısını yaşadım ve özür diledim defalarca. Daha sonra da tabi bu olay hala zoruma gitse de bunu ona söyleyemedim. Perşembe günü akşam ona şu mesajı yazdım; Ayşe, ben sana trip vs atmıyorum. Sen bana bir söz verdin ve bu sözü tutmadın. Benim yanımda mutfakta Elif’i bugün veya yarın Bergen’e gidelim, hatta bizde kal demiştin. Bende o gittikten sonra sana hani beraber gidecektik dediğimde bana “havalar ısınsın gideceğiz” gibi bir saçma bahane uydurmuştun. Daha sonra da zaten malum yine sattın. Ertesi gün istemeden sana söylediğim sözün pişmanlığını yaşadım ben. Onun için hala pişmanım, Ama o gün çok üstüme geldiniz Ümit’le. Ya desen ki biz Fatih abilerle gideceğiz ya da ben arkadaşlarımla gideceğim tamam, ama böyle saçma bahanelerle karşı tarafı aptal yerine koyman benim zoruma gitti. Ya sen benim değer verdiğim birisin, herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle, benim zoruma giden konu bu. Yoksa istediğinle istediğin yere git, yani banane bundan. Bu senin kararın” buna 9 mesajlık bir cevap yazdı sonra ben okumadan sildi. Ertesi gün o gittiği arkadaşlarından biriyle birlikte buluştuk. Beni almadan önce o kızı aramış ama ulaşamamıştı. Daha sonra yanımızda arayınca bizim kız, telefonu hoparlöre verdi sesi. İşi olduğu için açamadığını söyledi. Daha sonra Benim için o varsa zaten gelmem, konuşmuyorum ben onunla dedi benim için. Bu da tabi zoruma gitti. Telefonun hoparlörde olduğunu bilmiyordu. Oysa ben onunla yediğim içtiğim işyerinde ayrı gitmezdi. Herşeyimi paylaşırdım onunla. Yaptığı zoruma gitmişti ve bunu ona anlatmıştım. Sonra o da mesaj yazıp silmişti, üstüne bunu söylemesi ayrı bir olay oldu. Daha sonra ertesi gün ehliyet sınavını kazandı. Onun için çok sevindim be duramadım. Arayıp tebrik ettim, fırsatım olsa bunu da konuşacaktım. Fakat çok müsait değildi, arkadan sesler geliyordu. Daha sonra da kapattık. Akşam olunca ben online tavla oynuyordum. Sonra istek attı bana. Bende kabul ettim ve bir el tavla oynadık. Daha sonra ona mesaj yazdım. Dedim işte böyle yenerler ve emoji koydum. O da aynen diye cevap verdi. Bugün işyerinde sabah yine konuşmadık. Ondan bununla ilgili bir şey söylemesini, açıklama vs bekliyordum. Ben konuşmayınca bana trip atıyor diyor. Saçma, oysa zoruma giden o kadar şey var ki.. o da bunun farkında olmama ihtimali var mı hiç? daha sonra benle yavaş yavaş konuşmaya başladı. Fakat bütün gün ben onunla samimi olamadım.
Güncellemeler
+1 yıl
hiçbir şey olmamış gibi benle hareket ediyor, oldukça mutlu devam ediyordu. Bana karşı da hiçbir şey yok gibi samimi davranmaya çalışıyordu. Ben olsam bir şekilde mahcubiyet vs hisseder gönül alırdım yani. Bu da benim zoruma gitti bugün. Ne yani? Hiç kırılmamış, o mesajları hiç atmamış gibi mi davransaydım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ona nasıl davranacağımı, ne söyleyeceğimi bilemiyorum artık. Yarın bu konuyu bir kez daha açıp, onunla konuşmayı düşünüyorum. Ama nasıl açarım, ne söylerim bilemiyorum. yardım edebilir misin
Sizce ben mi yanlış düşünüyorum? nasıl davranmalıyım bilemiyorum? Soru oldukça uzun kusura bakmayın lütfen yardım?