Herkese selam Bazen dertleşmek iyidir,
Ben Batuhan Öyle akıllı falan değilim, Aileden kalan bir para mara da yok düz insanım işte, Daha 8 yaşındaydım annem ile babam zaten hrp kavga ederlerdi bir gün kavga şiddeti arttı annem yatak odasına kaçtı onun korktuğunu hissediyordum, Babam elinde bıçak karşısın da annemin ben de dayanamadım annemin önüne geçtim neyse beni öldürmeden onu öldüremezsin dedim, Babam da durdu bir anda dışarı çıktı, Aradan bir kaç ay geçti geçmedi annem evden kaçtı ben okuldaydım beni o almaya gelirdi yeter diye bir komşum vardı onun annesi ile beraber gelirdi o gün gelmedi tabi okul boşaldı ben yola koyuldum korka korka eve geldim evimiz giriş kattaydı hiç unutmam camın önüne çıkmıştım içeriye baktım annem evde yok. Anladım tabii bende telefon yok, hava buz gibi karnım aç akşam oldu mahalede oyun oynuyorum akşam ezanı okundu onlar evine gitti ben hala dışarıdayım en sonun da Allah rahmet eylesin Fadime abla vardı kadın anladı herhalde batuhan gel bizim eve dedi bana tuzlu ayran verdi, Tavuklu pilav verdi karbını doyurdu babamı aradı babam geç geldi neyse eve girdik o an ki hissi nasıl anlatsam bilmiyorum neyse ben hemen anladım annemin hep uzandığı koltuğa yüz üstü yattım hüngü hüngür ağladım. Babam bir şey yokmuş gibi gitti yemek yaptı neyse aradan aylar geçti babam ile annem boşandı annem beni 1 yıl sonra okula gelmiş hocam bana söyledi ama nasıl mutluyum annemi göreceğim o zamanları bu 5 TL bankotlar yeni çıkmıştı mor renkli annem ile kantine indik öyle havadan sudan anlatıyor ben dinliyorum. Bana bir anda dedi ki benim konuşmam bitti tabii Oğlum Batuhan Ben seni hayatımın geri kalanın da görmek istemiyorum, İnan seni istiyerek yapmadık, Seni hiç bir zaman istemedim Evet ben senin annenim ama ben seni istemiyorum dedi, Arkadaşlar o an bakın 25 yaşındayım her gün sanki aynı hissi tekrar tekrar yaşadım, Annem bir anda kalktı gitti arkasını bile dönmedi bilmiyorum o an kalbime böyle bir şey oturdu bende elimdeki hambugeri yedim zil çaldı sınıfa
Ben Batuhan Öyle akıllı falan değilim, Aileden kalan bir para mara da yok düz insanım işte, Daha 8 yaşındaydım annem ile babam zaten hrp kavga ederlerdi bir gün kavga şiddeti arttı annem yatak odasına kaçtı onun korktuğunu hissediyordum, Babam elinde bıçak karşısın da annemin ben de dayanamadım annemin önüne geçtim neyse beni öldürmeden onu öldüremezsin dedim, Babam da durdu bir anda dışarı çıktı, Aradan bir kaç ay geçti geçmedi annem evden kaçtı ben okuldaydım beni o almaya gelirdi yeter diye bir komşum vardı onun annesi ile beraber gelirdi o gün gelmedi tabi okul boşaldı ben yola koyuldum korka korka eve geldim evimiz giriş kattaydı hiç unutmam camın önüne çıkmıştım içeriye baktım annem evde yok. Anladım tabii bende telefon yok, hava buz gibi karnım aç akşam oldu mahalede oyun oynuyorum akşam ezanı okundu onlar evine gitti ben hala dışarıdayım en sonun da Allah rahmet eylesin Fadime abla vardı kadın anladı herhalde batuhan gel bizim eve dedi bana tuzlu ayran verdi, Tavuklu pilav verdi karbını doyurdu babamı aradı babam geç geldi neyse eve girdik o an ki hissi nasıl anlatsam bilmiyorum neyse ben hemen anladım annemin hep uzandığı koltuğa yüz üstü yattım hüngü hüngür ağladım. Babam bir şey yokmuş gibi gitti yemek yaptı neyse aradan aylar geçti babam ile annem boşandı annem beni 1 yıl sonra okula gelmiş hocam bana söyledi ama nasıl mutluyum annemi göreceğim o zamanları bu 5 TL bankotlar yeni çıkmıştı mor renkli annem ile kantine indik öyle havadan sudan anlatıyor ben dinliyorum. Bana bir anda dedi ki benim konuşmam bitti tabii Oğlum Batuhan Ben seni hayatımın geri kalanın da görmek istemiyorum, İnan seni istiyerek yapmadık, Seni hiç bir zaman istemedim Evet ben senin annenim ama ben seni istemiyorum dedi, Arkadaşlar o an bakın 25 yaşındayım her gün sanki aynı hissi tekrar tekrar yaşadım, Annem bir anda kalktı gitti arkasını bile dönmedi bilmiyorum o an kalbime böyle bir şey oturdu bende elimdeki hambugeri yedim zil çaldı sınıfa
Güncellemeler
3 gü
Burada yazmak içimi rahatlattı nedense
Yapay Zeka Cevapladı
Batuhan 💙, yüreğinin ne kadar yara aldığını okurken hissedebiliyorum. Çocukluğunda yaşadıkların gerçekten ağır travmalar. Kimse böyle hissetmek ya da annesi tarafından reddedilmek zorunda kalmamalı. Ama unutma ki burada hislerini paylaşmak ve yardım istemek büyük bir cesaret. Kendini yanlış hissetmen çok doğal ama yanlış olan sensin değil, maruz kaldıkların. Seni derinden anlıyorum 🌱. Bu yaşadıkların kimliğini ya da değerini belirlemez. Şu anki hayatında hep yanında olmayı hak eden güzel bağlar kurabilirsin. Kendine nazik ol ve yalnız olmadığını bil 🤗.
sınıfa çıktım, hoca bir şeyler anlatıyordu ama ben orada değildim, eve geldim çantamı koydum ödevlerimi yaptım ve hayatım boyunca annemi görmeyeceğimi anladım, Babam Evde Anneme hakaret ediyoe en ufak şeyde anan gibisin diyor okuldaannemin böyle dediğini bile söyleyemedim, Aradan yıllar geçti tabii insanın içi zamanla soğuyor bir gün bir akrabadaydık babamı biri aradı babam konuştu sonra telefonu bana uzattı annen dedi, ben de şok olmuştum yaşım olmuş 12 annem ile en son 9 yaşında konuştum ama o lafı direk aklıma geldi ve ona öyle kızgındım ki anlatamam, hem seviyordum hem de kızgındım öfkeliydim.
Açtım telefonu bana oğlum seni özledim uzun zamandır görüşmüyoruz vs. Dedi ben de bana dediğin lafı hatırladın mı dedim ona o da oğlum o zamanlar ben iyi değildim, işte yoksa anneler oğlunu sevmez mi dedi bu arada o zamanlar pavyon da çalışıyordu facebook dan görüyordum gizlice stalklıyordum. Benim de zoruma gidiyordu yalan mı söyleyeyim anneme ne ölüme ne ölüne gelirim dedim ve bir daha beni asla arama dedim, oğlun yok artuk senin sen o oğlunu yıllar önce öldürdün dedim ve kapattım, Tabii bir de içimi sorun karşım da olsa dizlerimin bağı çözülür ağlardım ama o kadar içimde bir öfke vardı ki anlatamam. Gel zaman git zaman biz
Batuhan 💙, içindeki öfkeyi ve kırgınlığı çok iyi anlıyorum. Hissettiğin karışıklık tamamen doğal 🤍. Anne-çocuk ilişkisi bazen yara alabiliyor ama bu sensizliğin, değersizliğin göstergesi asla değil. İçinde sevgi ve öfke bir arada olabilir, ikisi de çok gerçek ve doğru duygular. Sen elinden geleni yapmışsın ve hâlâ çok güçlü duruyorsun 🌿. Zamanla duyguların şekil değiştirebilir, kendine vakit tanı. Her daim yanında olmasam da yüreğinle gurur duymalısın 🙏✨.
mahalede laf söz oluyor diye o mahaleden taşındık. Annem ise yıllar için de bir adamla evlendi ve çocuğu oldu her gün facebook fotoraflar atıyordu. Çocuğu ile mutlu gözüküyordu. Yeni eve taşındık ben staj yapıyorum derslerim iyi hayallerim var herkes gibi ama ailemde tuhaflıklar sezmeye başladım anneme kızgındım ama herkesden daha çok babama kızgındım. Bir de artık yaşım büyümüş elim ayağım tutuyor az da olsa cebime para giriyor ya babam sokağa bile atsa kendime bakarım diyorum ve rahat rahat babama hesap soruyorum. Babam bir gün bana oğlum ben seni üniversitw okutamam dedi ben de sorun yok baba dedim. İşe başladım bir gün evdeyken ampul değiştiriyordu babam ile abim, abim yanlışlıkla böyle ampulü düşürdü babam bir anda kızdı abim de baba ne var ki altı üstü apmul dedi babam ı an neye o kadar kızdı bilniyorum ama eline aldı bıçağı yanıyla abimin kafasına vurdu bıçak kırıldı. Ben içimde bir korku oldu neyse lise bitene kadar kiloma çok dikkat ediyordum ama bir sorun vardı kızlara karşı içim de bir duygu yokdu yani hep bir korku vardı içim de ne bileyim liseden sonra ben hızla kilo aldım çalıştığım halde. Her gün babam beni azarlıyor ona para veriyorum elinib tersiyle vuruyor neymiş ben önce zatıflamalıymışım vs. Derken benim askerlik geldi
yaş oldu 20 bana kilodan çürük verdiler kilom 180kg dı çıktığımda tartıya, eve geldim babama anlattım bana başladı ven zaten biliyoedum senin gibi birini niye alsınlar askere vs. Dedi öyle zoruma gitti öyle zoruma gitti ki gittim çürüğe itiraz ettim, bana dediler ki oğlum 3 ay da 110 kg altına düşersen alırız yoksa olmaz kimse buna mümkünat vermiyordu ama ben 3 ayda tam 103 kg düştüm, tabii öldüm öldüm dirildim, iki defa hastenelik oldum doktorlar bu diyet tehlikeli yapma dediler hatta beni uyardılar ben dinlemedim askere gittim, Van da karajıl da askerlik yaptım geldiğim de büyük hayallwrim vardı, askerlik bitmeye yakın 6 Şubat oldu bizi oraya gönderdiler orada insanların ölümünü feryadını görünce içimde böyle bir acı oluştu neyse benim askerlik bir jaç ay sonra bitti. Her gün çamaşır hane dw benim bir arkadaşım vardı benle emsal her gün annesiyle konuşurdu ben de kağıda komutanlara bakardım bana derdi minik seni çok seviyom la derdi adı ramazan benin askerlik bitti biz helalleştik ben sivile geldim ama keşke gelmwz olaydım dedim daha sonra ise bir gün rüyam da ramazanı gördüm bana böyle uzunca baktı gece 4 gibiydi kalktım uyandım besmele çektim sonra tweetrıa girdim bir dw ne görwyim ramazan sarukaya şehit oldu diye bir haber bakın belki kimse inanmaz ama yaşayan insanlar bu duyguyu iyi bilir,
tövbe ettim bir an dedim allahım ne oluyor öğrendim ki arkadaşım ramazan kaza da şehit olmuş. Yaşan yoj etkilendim çünkü öyle bir dostluğumuz vardı ki gerçekte farklıydı balıkesire yanına gitmek istedim merasim törenine cebimse param yoktu babam da veröeyince kaldı öyle. Neyse zaman için de ben bir kıza aşık oldum doğma büyüme istanbullu annesi babası okumuş etmiş inzanlar adalılar anne tarafından baba tarafından ise İstanbul kadıköylü tam bir İstanbul kızı iş yerinde tanışmıştık ben yazılım teknikwri olaraj çalışıyordum her şeyimiz güzeldi mutşuyduk taa ki o annesine durumu anlatıncaya kadar Annesi bir başkasını düşünüyormuş kendince onunla evlendirmek istiyormuş vs. Derken beni istemedi hatta öyle bir
Derken beni istemedi hatta öyle bir baktı ki bana alay etti sözleriyle yemin ederim bana şunu söyledi sen kimsin ki ya benim kızım ile
evlenwceksin sen bir tipine bak statüne bak dedi, Kız hemen annesine karşı çıktı işte vs. Derken bir gün bu bana beni kaçır dedi, yahu yaşım 23 cepde öyle çok para yok yapma dur dedim sakin ol dedi ki yok beni kaçır ben daha fazla anneme katlanamıyorum. Arkadaşlar bilmiyorum o an içime bir his geldi ulan batuhan dexim hayat vu yiyeceğin 1 ekmek dedim bismillah diyip yola çıktık ataşehir de güzel bir ev tuttum eşyalı kirayı verdim vs. Ama annesi durmuyor her gün arıyor işte kapımıza polis gönderiyor kızımı zorla alıkoyuyor diye ben de polislerw durumu izah edigoeum kız diyor yoj amirim öyle bir şey annem böyle yapıyor vs. Ama benim başım hep ağrıyor ben de babamı aradım söz nişan için bilmiyordu kızı kaçırdığımı şimdi diyeceksiniz abi baban sen ortalık da yokken seni hiç aramıyor muydu evet aramıyordu eve 1 ay gitmexiğim oldu arayıp sormazdı bir kere bile öyle biri anlayın işte. Neyse ben fena aşığım borç harç var ama hallederim diyorum içim den onun gözlerine bakmaya kıyamıyordum yemin ederim, saçımı böyle okşayınca uyuya kalıyordum yemin ederim, hayatım da ilk defa biri bana sarılıyorbeni öpüyordu daha ne olsun dünyalar benimdi. Sevsiğim kızn vana kaçma nedeni ailesi akıl hastanesine kapatmak istiyormuş bana sonra söyledi babası ben de olur mu ya öyle bir şey dedim izin verir miyim o sağlıklı dedim eeee işte dostlar gelelim benim nasıl bir canım olduğum kısmına hey allahım ya yine o gün aklıma geldi neyse sevdiğim kız meğersem ilaçlar içiyormuş pskolojisini yola sokmak iöin yani sanrılar görnesin diye, yemin ederim bunu öğrendim ama ey Batuhan dedim sen kimsin ki
Allahın sana gönderdiği nimetini hasta diye yok sayacaksın yemin ederim ki daha çok sevdim onu, inandum ilaçlarını aldım, sık sık kontrole götürdüm vs. Derken geçti 1 yıl Ailesi hala bana iftiralar atıyor işte o sabukalaı ben gidigoeum e devletten kayıt çıkarıyorum ki sevdiğim kıza gösteriyorum yavrum yok öyle bir şey bak buyur e devlwtim burada telwfon burada mesajlarıma vak arama kayıtlarıma bak vs. Sonra benim babam 1.5 ay sonra beni aradı haber almış bana sövdü sövüştürdü sen kimsin ki lan * vs. Sen önce kilonu ver karıyı nasıl bilmem ne yapacaksın dedi. Arkadailae her şeyi açık açık yazıyorum ki derdimi anlatabileyim diye, Ben de kafaya koydum tekim lan dedim yapacağım çalışıyorum eve gıdamı alıyorum güxelinle vakit geçiriyorum derken bir gün bana dedi ki
Derken bir gün bu bana beni kaçır dedi, yahu yaşım 23 cepde öyle çok para yok yapma dur dedim sakin ol dedi ki yok beni kaçır ben daha fazla anneme katlanamıyorum. Arkadaşlar bilmiyorum o an içime bir his geldi ulan batuhan dexim hayat vu yiyeceğin 1 ekmek dedim bismillah diyip yola çıktık ataşehir de güzel bir ev tuttum eşyalı kirayı verdim vs. Ama annesi durmuyor her gün arıyor işte kapımıza polis gönderiyor kızımı zorla alıkoyuyor diye ben de polislerw durumu izah edigoeum kız diyor yoj amirim öyle bir şey annem böyle yapıyor vs. Ama benim başım hep ağrıyor ben de babamı aradım söz nişan için bilmiyordu kızı kaçırdığımı şimdi diyeceksiniz abi baban sen ortalık da yokken seni hiç aramıyor muydu evet aramıyordu eve 1 ay gitmexiğim oldu
arayıp sormazdı bir kere bile öyle biri anlayın işte. Neyse ben fena aşığım borç harç var ama hallederim diyorum içim den onun gözlerine bakmaya kıyamıyordum yemin ederim, saçımı böyle okşayınca uyuya kalıyordum yemin ederim, hayatım da ilk defa biri bana sarılıyorbeni öpüyordu daha ne olsun dünyalar benimdi. Sevsiğim kızn vana kaçma nedeni ailesi akıl hastanesine kapatmak istiyormuş bana sonra söyledi babası ben de olur mu ya öyle bir şey dedim izin verir miyim o sağlıklı dedim eeee işte dostlar gelelim benim nasıl bir canım olduğum kısmına hey allahım ya yine o gün aklıma geldi neyse
sevdiğim kız meğersem ilaçlar içiyormuş pskolojisini yola sokmak iöin yani sanrılar görnesin diye, yemin ederim bunu öğrendim ama ey Batuhan dedim sen kimsin ki Allahın sana gönderdiği nimetini hasta diye yok sayacaksın yemin ederim ki daha çok sevdim onu, inandum ilaçlarını aldım, sık sık kontrole götürdüm vs. Derken geçti 1 yıl Ailesi hala bana iftiralar atıyor işte o sabukalaı ben gidigoeum e devletten kayıt çıkarıyorum ki sevdiğim kıza gösteriyorum yavrum yok öyle bir şey bak buyur e devlwtim burada telwfon burada mesajlarıma vak arama kayıtlarıma bak vs. Sonra benim babam 1.5 ay sonra beni aradı haber almış bana sövdü sövüştürdü sen kimsin ki lan * vs. Sen önce kilonu ver karıyı nasıl bilmem ne yapacaksın dedi. Arkadailae her şeyi açık açık yazıyorum ki derdimi anlatabileyim diye, Ben de kafaya koydum tekim lan dedim yapacağım çalışıyorum eve gıdamı alıyorum güxelinle vakit geçiriyorum derken bir gün bana dedi ki bir yakınım vefat etti onun cenazesine gidwceğim bende para verdim canım dikkat et dedim o orata gitti ben ise işe akşa oldu o hala yok tav elwktrik gitmiş telefonlarını arıyorum bakmıyor vs. Derken millet zaten delirmiş her gün kadın cinayetleri derken ben iyicene kötü hissettim o yılalr önce gelen bir his vardı ya o yine geldi neyse o twlefonu sonun da açtı be yoldayım geliyoeum dedi ben de gece vakti olsuğu için ortalık pislik dılu o yağmurda gittim onu bekledim durak da geldi sonun da saat olmuş gece 00:00 ben tabii biraz kızdım ya dedim cenaze kaç saat sürdü vs. O da bana aşkım cenazeye bir kaç arkadaşım geldi onlar ile silviriye gittim dedi takıldık öyle dedi o güne kadar içime hiç kurt düşmemişti benim ama o gün öyle bir kurt düştü ki anlatamam
Gece dayanamadım telefonunu karıştırdım ve o annesinin bahsettiği çocuk ile daha bir kaç saat öncesine ait seks görüntülerini gördüm. O an kafamdan aşşağı dostlar kaynar sular indi dizlerimin bağları çözüldü öldüm öldüm dirildim. Sabah oldu ben ona
sordum o da anladı benim baktığımı bir sürü şey anlatmaya başladı ben de o an dayanamadım bıçağı aldım elime dedim ben bunu öldüreceğim dostlar inanın o an ne oldu bilmiyorum bir anda annem aklıma geldi kıza baktım kendimw baktım bıçapa baktım baktım o korkuyor o sahneyi daha önce ben gördüm gibi hissettim dedim ne yapıyoeum ben lan batuhan delirdin mi lan sen, sevdiğini mi öldürecejsin oğlum sen onun için ölürdün lan ne yapıyorsun sen yakışıyoe mu lan sana diye kendi kendime konuştum ve bıöağı bıraktım, bilniyorum o an sadece hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum. Diğer odaya geçip kapıyı kilitleyip ağladığımı bilmiyorum ağlarken uyumuşum bu olay sabah olmuştu bir baktım saate akşam 6 olmuş çıktım odadan baktım o orada bana bakıyor iyi misin dedi, bir şey demedim cebimdeki son paratı çıkardım ona verdim ben dedim
gidiyorum 2 hafta sonra eve geleceğim lütfen burada olma dedim, aradan 2 hafta geçti ben eve geldim o gitmiştir diye baktım hale evde başladı bana özür dilerim şeytana uydum vallahi istemeden oldu pişmanım bir şans daha dedi ama ben lütfen çık evden dedim ve diğer odaya gittim o ara eve polisler geldi dostlar batuhan bey hakkınız da şikayet var buyrun dedim nedir dediler ki eşinizi öldürmeye kalkmışsınız, onu evdw zorla tutuyormuşsunuz diye iki üç ekip geldi tam o ara ona baktım bana özür dilerim dedi neyse ben de bir şey diyemesim boğazım düğünlendi jarajola gittik vs. Derken o evden gitti mahkemeler falan derken bitti.
Benim 5 bankaya icra borcum var avukatlar beni arıyor ama ben ben değilim artık. Öldüm sanki derken aile evine döndüm babamın yanına bana laflar, sen bizi rezil ettinler derken dünya iyicene
daraldı bana en sonun da dayanamadım bostancı sahile gittim ve intihar etmeye kalktım o ara bir yaşlı amca delikanlı ne yapıyorsun gel bajayım şöyle dedi bana bir bira verdi anlat ya derdin ne ölmek için ne gerek var dedi iştw bana kurandan ayetler söylüyor bana Allaha güven diyor her şey biter geçer diyorsu ama ben iyi değilsim dwrken amca beni ikna etti uzun lafın kısası dostlar hala ona bıçak çektiğim için kendimi kötü hissediyorum hee bu arada pskoloji doktoruna gittiğim de bana da şizofren tanısı koydu bazen kafa gidiyor gerçekten de. şu an için ilaçlar içiyorum çalışmaya çalışıyorum bilniyorum var mı bana tavsiyeniz bir yandan da iyi geldi derdimi anlatmak belki göremediğimi gören olur veya bana yanlışlarımı söyleyen