Sizce ben yanlış mıyım? ( Çok uzun yazdım tüm derdimi ) ?

Herkese selam Bazen dertleşmek iyidir,
Ben Batuhan Öyle akıllı falan değilim, Aileden kalan bir para mara da yok düz insanım işte, Daha 8 yaşındaydım annem ile babam zaten hrp kavga ederlerdi bir gün kavga şiddeti arttı annem yatak odasına kaçtı onun korktuğunu hissediyordum, Babam elinde bıçak karşısın da annemin ben de dayanamadım annemin önüne geçtim neyse beni öldürmeden onu öldüremezsin dedim, Babam da durdu bir anda dışarı çıktı, Aradan bir kaç ay geçti geçmedi annem evden kaçtı ben okuldaydım beni o almaya gelirdi yeter diye bir komşum vardı onun annesi ile beraber gelirdi o gün gelmedi tabi okul boşaldı ben yola koyuldum korka korka eve geldim evimiz giriş kattaydı hiç unutmam camın önüne çıkmıştım içeriye baktım annem evde yok. Anladım tabii bende telefon yok, hava buz gibi karnım aç akşam oldu mahalede oyun oynuyorum akşam ezanı okundu onlar evine gitti ben hala dışarıdayım en sonun da Allah rahmet eylesin Fadime abla vardı kadın anladı herhalde batuhan gel bizim eve dedi bana tuzlu ayran verdi, Tavuklu pilav verdi karbını doyurdu babamı aradı babam geç geldi neyse eve girdik o an ki hissi nasıl anlatsam bilmiyorum neyse ben hemen anladım annemin hep uzandığı koltuğa yüz üstü yattım hüngü hüngür ağladım. Babam bir şey yokmuş gibi gitti yemek yaptı neyse aradan aylar geçti babam ile annem boşandı annem beni 1 yıl sonra okula gelmiş hocam bana söyledi ama nasıl mutluyum annemi göreceğim o zamanları bu 5 TL bankotlar yeni çıkmıştı mor renkli annem ile kantine indik öyle havadan sudan anlatıyor ben dinliyorum. Bana bir anda dedi ki benim konuşmam bitti tabii Oğlum Batuhan Ben seni hayatımın geri kalanın da görmek istemiyorum, İnan seni istiyerek yapmadık, Seni hiç bir zaman istemedim Evet ben senin annenim ama ben seni istemiyorum dedi, Arkadaşlar o an bakın 25 yaşındayım her gün sanki aynı hissi tekrar tekrar yaşadım, Annem bir anda kalktı gitti arkasını bile dönmedi bilmiyorum o an kalbime böyle bir şey oturdu bende elimdeki hambugeri yedim zil çaldı sınıfa
Güncellemeler
3 gü
Burada yazmak içimi rahatlattı nedense
Sizce ben yanlış mıyım? ( Çok uzun yazdım tüm derdimi ) ?