Sizce burada hatalı mıyım?

Benimle yaşıt ve aynı zamanda babasıyla annesinin benim babam ve annemle kuzen olan bir kuzenim var. Biraz cins bir aile oldukları için dedemgille birbirlerini pek sevmezler, ayrıca o kuzenim de son görüşmemizde bana biraz gösteriş yapıp kibirli bir şekilde hava attığı için çok sinirlenip hepsine karşı cephe almıştım. Her neyse o kuzenimin bir amcası yaklaşık 4-5 yıldır kanser hastası, türlü tedaviler gördü; ama bir türlü iyileşemedi. Uzun zamandır da görmemiştim ve biraz önce bir avmnin Starbucks'ında gördüm. Aşırı derecede zayıfladığı için başlangıçta tanımadım, ama bir yandan da siması bana hiç yabancı gelmedi. Sonra hatırladım ve o da bana selam verip " Ne yapıyorsun, iyi misin? " dedi, ben de gülümseyerek " İyiyim vallaha, sen nasılsın? " dedim. Sonra " Tanıdın mı beni? " dedi ve ben de " Evet " dedim. Ama bu arada masamdan hiç kalkmadım, çünkü oradaki amacım kız kesmekti. Ama bir süre sonra içimden " Ulan adam ne biçim zayıflamış, resmen bir deri bir kemik kalmış " dedim ve birkaç kez baktım. Sonra bardağını alıp oradan kalktı. Aslında son görüşmemizden sonra o kuzenimden resmen nefret etmiştim, hatta sonra ablası da birkaç kez bizim evimize gelmişti ve ona karşı da son derece soğuk davranmıştım, ama bugün amcasına gerçekten içim acıdı.
Sizce burada hatalı mıyım?