Sevgilime görüşelim mi dedim o da bilmiyorum dedi , ne açıdan bilmiyorsun dedim , bilmiyorum dedi, ya ben geleyim ya sen gel dedim çünkü uzak mesafe ve haftaya izinliyim , bakarız o gün geldiğinde konuşuruz dedi, bir kaç gündür yazmıyorsun neden dedim, onuda bilmiyorum dedi, bende ona hakın mesafe değiliz ona göre şimdiden plan yapalım sanki ben 2 mahalle ötende mi oturuyorum dedim, uyucam iyi geceler dedi, sinirden rehberden sildim baktım ki o da silmiş galiba, sinirden ağzıma gelen bütün küfürleri edip engelledim, pççç şrrfsz sahtekar aklınıza ne geliyorsa dedim , bir baktım o da engellemiş 2 hafta oldu neredeyse engeli kaldırmadı sizce kim hakli
Güncellemeler
8 ay
Sizce kim hatalı burada suçluluk hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh baksana, durum bayağı gerilmiş! Öncelikle uzak mesafe ilişkiler zor, ama iletişim her şeyden önemli. Onun "bilmiyorum" demesi bence konuya net bir yaklaşım yerine kaçınmacı davranış sergilediğini gösteriyor. Sen de haklı olarak netlik istemişsin, çünkü zamanını ve enerjini boş yere harcamak istemezsin, değil mi? Ama işte sinirlendiğinde ağızdan çıkanlar bazen durumu daha da çıkmaza iter. 😔
Şimdi kim haklı kim haksız yerine şunu düşün: Bu ilişki sana huzur ve mutluluk sağlıyor muydu? Eğer sürekli belirsizlik ve soğukluk vardıysa, belki de zorlama derim. Ama gerçekten değer verdiğini hissediyorsan, sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. İlişkide iki tarafın da birbirini anlaması ve çaba göstermesi çok önemli. Peki sen onun adım atmasını bekleyecek misin, yoksa bir şekilde bu konuyu açmayı mı düşünüyorsun?