Sizce hatalı mıyım?

Merhaba abilerim, ablalarım, kardeşlerim

Olabildiğince kısa tutacağım şimdiden değerli vaktinizi ayırıp okuyup bana fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

2 yıldır birliktelik yaşadığım bir ilişkim var ve gerçekten her şekilde engeli aştık çok ama çok şey atlattık ve bunlara rağmen hala beraberiz birbirimizi çok seviyoruz. Kız arkadaşım 19 ben ise 20 yaşındayım ve kız arkadaşım üni için hazırlık kursuna gidiyor. Ben her gün kız arkadaşımın kurs çıkışına gidiyorum evine götürüyorum. Bunu hep içimden geldiği için ona karşı beslediğim yoğun duygulardan dolayı yapıyorum. Onu cidden çok seviyorum. Ben onun çıkışlarına giderken hep tek düşüncede gidiyordum, beni görür mutlu olur kendini değerli hisseder her gün çıkışında kendini bekleyen biri var vesaire. Hep böyle düşünürdüm hiç onu sıkıp kendimden soğutacağım aklıma gelmezdi. Dün tekrar çıkışına gittim 12 de çıkacaktı normalde neyse 12 de oradaydım ve çıktı beni görünce ne sarıldı ne bir şey oysa ki her gün sarılırdık neyse işte dedi ki iki ders daha olcakmış falan iyi dedim beklerim o sırada arkadaşları da yanımızdaydı her neyse sonra kız arkadaşım vazgeçtim girmicem derse gidelim fikrim değişti diyince peki dedim. Yürümeye başladık bir süre ve dedi ki sen gelmeseydin ben derse kalcaktım geldin moralim bozuldu dedi ve şok oldum sonra otobüse bindirdim eve gitti. Eve gidince beni aradı ve hiç beklemediğim şekilde şunları söyledi;
Kırılmanı istemediğim için hep sustum ama ben sürekli çıkışıma gelmenden rahatsız oluyorum bıktım artık habire sen sürekli seni görmek istemiyorum, haftasonu 1 saat kursum var yine gelmişsin gelmesen derse kalcaktım ben artık çok sıkıldım hep gelmenden bi rahat ver dedi ve sürekli beni özledin mi diye sorma dedi özledim diye cevaplıyorum üzülme diye ama hayır özlemedim seni çünkü özlememe fırsat vermiyosun her gün yanımdasın dedi. Ben dediğim zaman gel çıkışıma müsait isen o esnada tabi dedi. Okul hayatım ve ilişkim farklı dedi gelme dedi. Neyse baya konuştu ben yutkunamadım en son işte bana ayrılıcam böyle giderse dedi ya rahat ver ya da ayrılırım ben senden dedi bu tehdit değil ben bıktım çünkü anla falan dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, tamam dedim dikkat edicem çağırmadığında gelmem özlediğimi dile getirmem dedim. Yani ben cidden onu özlediğim için seni çok özledim diyorum sevdiğim için seni çok seviyorum diyorum amacım asla sıkmak bunaltmak kendimden soğutmak da değildi. Ne yapabilirim ne önerirsiniz?
Sizce hatalı mıyım?