Sizce hatalı mıyım?

Eşim iki gündür nargile tütünü almam için çok ısrar ediyor bense sağlığını aşırı derecede olumsuz etkilediği için hayır diyorum almazsan sigara içerim diye şart koştu ve bir kaç tane de içti ( bir ay önce ameliyat oldu aşırı derecede zayıf ve sağlığı için bunlardan kesinlikle uzak durması lazım) sonrasında gece vardiyasına gideceğim için dinlenip gün içinde uyumam gerekiyor işim gereği gece boyu 12 ayakta kalmam lazim ve hata yaparsam insanlar ölür bu kadar dikkat gerektiren bir iş yani plan yapmıştı bir kaç yere gezmeye gitmek için falan başta tamam dedim sonra yorgunluğum ve gece nöbeti için uyumam gerekiyor diye iptalini rica ettim tepkisiz iptal ettik sonra arkadaşlarıyla AVM ye gitmek istediğini söyledi ben de tamam olur dedim sizi arabayla bırakırım oradan da lunapark a gitmek istiyorum dedi bende kız kıza olmaz üç dört kadin öyle bir yerde öyle olmanı istemiyorum erkekler dolanır etrafınizda buna gönlüm razı değil ve bana itiraz hakaretler bense kendimi bozmadan AVM olur yer içer alışveriş yaparsın ancak lunapark bensiz olmaz dedim ve kustu konuşmuyor benimle haksız mıyım ben bir koca veya kadın eşinin belli yerlere kendisi olmadan gitmemesini istemesi normal değil ya da karşı tarafın bunu küslük le tepki vermesi normal mi
Sizce hatalı mıyım?